Ετοιμάζουν αλλαγές στο OPEN

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Έναν μήνα μετά την επίσημη έναρξη του καινούργιου τηλεοπτικού σταθμού και στο κανάλι της Παιανίας επικρατεί ανησυχία για την πορεία του.

Οι χαμηλές πτήσεις του σταθμού στους πίνακες τηλεθέασης σε αντίθεση με το υψηλού κόστους πρόγραμμα αποδεικνύουν ότι δεν έχει καταφέρει να φέρει τα αναμενόμενα… αλλά και υποσχόμενα από μέρος της διοίκησης με αποτέλεσμα να έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν να μπαίνουν όλα υπό έλεγχο.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι τον Νοέμβριο που το ΟΡΕΝ ήταν επίσημα στον αέρα σημείωσε 6,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 7,2% στο δυναμικό κοινό ενώ τον προηγούμενο μήνα, τον Οκτώβριο, που έβγαινε το EPSILON με «κονσέρβα» πρόγραμμα είχε σημειώσει 6,2% και 7,2%, αντίστοιχα.

Μπορεί λοιπόν στο κανάλι της Παιανίας να εμφανίζονται ψύχραιμοι αλλά η αλήθεια είναι ότι ανησυχούν για τα… μαντάτα από τα… βόρεια της χώρας, όπου εδρεύει ο κύριος μέτοχος του σταθμού, Ιβάν Σαββίδης. Αν κι ο επιχειρηματίας δεν έχει παρέμβει καθόλου στη διαμόρφωση του προγράμματος και των επιλογών του, σύμφωνα με αξιόπιστες «πηγές» ζήτησε να γίνουν αλλαγές που θα φέρουν τους τηλεθεατές στη συχνότητα του σταθμού, όπως του είχαν υποσχεθεί από το «χτίσιμό» του. Έτσι όπως λέγεται, η διοίκηση του ΟΡΕΝ εξετάζει ξανά προγράμματα που είναι στον αέρα αλλά και αυτά που είχε δηλώσει πως θα βγάλει.

Οι αλλαγές δεν αφορούν μόνο το ψυχαγωγικό τομέα αλλά και τον ενημερωτικό που είναι σαφές ότι δεν έχει κερδίσει τους τηλεθεατές με το κεντρικό δελτίο ειδήσεών του να σημειώνει πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις. Η δυσαρέσκεια μάλιστα για την πορεία του δεν έχει εκδηλωθεί μόνο από την πλευρά της ιδιοκτησίας αλλά και από την ίδια την παρουσιάστριά του, την Έλλη Στάη, που όπως λέγεται έχει πολλές φορές έρθει σε σύγκρουση με την υπόλοιπη διοίκηση. Αν και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές προς τα έξω εμφανίζονται με… χαμόγελο εντούτοις στο κτήριο της Παιανίας έχουν πολλές φορές ακουστεί… έντονες συζητήσεις πριν αλλά και μετά το τέλος του κεντρικού δελτίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες αξιόπιστες «πηγές» ο Δεκέμβριος είναι καθοριστικός μήνας καθώς έως το τέλος του χρόνου πρέπει να έχουν αποφασισθεί αλλαγές για να μην συνεχίζει το OPEN να είναι beyond… τηλεθεατών! Η επιτυχία τους ή μη θα κρίνει κατά πόσοι… μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, θα συνεχίσουν να είναι «κάτοικοί» του!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !