Το OPEN θέλει τον Ρέμο...

0

δες όσα αποκάλυψε ο ίδιος

Ο Αντώνης Ρέμος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, πέρα από τη συνεργασία του με τον ALPHA, προχώρησε και σε μια ακόμη αποκάλυψη σχετικά με το OPEN και τον Τζώνη Καλημέρη.

O τραγουδιστής, μιλώντας στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα ,είπε:
«Με τον Τζώνη είμαστε καλοί φίλοι. Τον εκτιμώ ως επαγγελματία και άνθρωπο της τηλεόρασης. Κατά καιρούς έχουμε κάνει ορισμένες κουβέντες. Υπήρξαν κάποιες προσεγγίσεις από το Open, αν και εφόσον δεν προχωρήσει η εκπομπή στον Alpha. Οι άνθρωποι εκεί στο Open κάνουν μια τεράστια προσπάθεια και τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.

Όσον αφορά την τηλεοπτική μου παρουσία, θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω μια εκπομπή που να έχει σχέση με τη μουσική και την ψυχαγωγία. Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι μέσα από αυτή την εκπομπή να μαθαίνουν οι νεότερες γενιές για τους Έλληνες τραγουδιστές. Αν, για παράδειγμα, ρωτήσεις έναν 15χρονο ποιος είναι ο Γιάννης Πάριος, μπορεί και να μην τον ξέρει. Σίγουρα δεν θα ξέρει τον Κώστα Χατζή. Κάτι για το οποίο χαίρομαι είναι που έβαλα στο πρόγραμμά μου αρκετά τραγούδια από το κλασικό ρεπερτόριο σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών και τραγουδιστών, με αποτέλεσμα να ανοίξω έναν δίαυλο επικοινωνίας και να μάθω στη νέα γενιά τους παλαιότερους. Θεωρώ πως έβαλα το λιθαράκι μου και το ότι τα νέα παιδιά έμαθαν τον Κώστα Χατζή από τον Ρέμο μού φτάνει κιόλας. Μέσα από τη δουλειά μου μου αρέσει να υπενθυμίζω σε αυτούς που ξεχνούν και να μαθαίνω σε όσους δεν γνωρίζουν πράγματα τα οποία νιώθω πως έχουν αξία. Η νέα γενιά έρχεται να με ακούσει και σε αυτό έπαιξε ρόλο η τηλεοπτική μου παρουσία. Πολλοί συνάδελφοι αυτό το χλεύασαν, λέγοντας πως κάνω αρπαχτές στην τηλεόραση. Θεωρώ πως ήταν τεράστιο λάθος. Η τηλεόραση μπαίνει σε όλα τα σπίτια. Συνεπώς, μπορεί να έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Και ο δικός μου ρόλος τις τρεις σεζόν που ήμουν στην τηλεόραση ήταν να συμβουλεύω τους διαγωνιζομένους, αλλά και να διευρύνω το κοινό μου».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !