Mediatown: Ο Γρηγόρης επέστρεψε, ο Λιάγκας οριστικά πίσω, τέλος για Τούρκο-ΣΚΑΪ, εκθρονίστηκε ο Ατζούν, αμφιταλάντευση για Σεφερλή, Γερμανού με μεικτό πάνελ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
18

Eδώ είμαστε! Το "Mediatown" δεν έκανε την εμφάνισή του την προηγούμενη Παρασκευή, αλλά τώρα είναι έτοιμο να κάνει την καθιερωμένη βόλτα στις τηλεοπτικές γωνιές αυτής της μιντιακής πιάτσας. Για πάμε...




Η επιστροφή του Γρηγόρη...

Επέστρεψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο "2night show", στην εκπομπή που τόσο αγάπησε και πίστεψε. Η άποψή μου εδώ και καιρό είναι πως ο παρουσιαστής μπορεί να φανεί πολύ πιο χρήσιμος στην παρουσίαση άλλων φορμάτ, όπως ένα τηλεπαιχνίδι, ένα οδοιπορικό, ένα σόου, ένα ριάλιτι. 

Το talk show δεν του πάει, ή καλύτερα δεν είναι το δυνατό του σημείο. Η εκπομπή δεν είναι κακιά, αλλά δεν ξεχωρίζει. Θα μπορούσαν οι συνεντεύξεις να έχουν πιο πολύ ενδιαφέρον και να προκαλούν περισσότερη συζήτηση, ενώ και η ομάδα ,"The Wixers" ,αποδεικνύει τη λογική του Τζώρτζη Ποφάντη να παντρέψει το ίντερνετ με την τηλεόραση.

Το μεγαλύτερο λάθος είναι η ώρα έναρξης. Είναι κακό για την εικόνα του Γρηγόρη να "αναγκάζεται" να κάνει χαμηλά νούμερα λόγω ανταγωνισμού. Δεν μπορεί να βάζεις μία εκπομπή συνεντεύξεων να μάχεται με τα θηρία. 

Η λογική λέει πως σύντομα ο ΑΝΤ1 θα βρει κάτι να τοποθετήσει στο slot 11 με 12, ώστε το "2night show" να ξεκινά στις 12 τα μεσάνυχτα.



Πού είναι ο Λιάγκας;

Και μέσα σε όλα αυτά ο Γιώργος Λιάγκας είναι εκτός. Σε μία βραδινή ζώνη με τόσα κενά, ο ΑΝΤ1 δεν φρόντισε να του αναθέσει κάτι αξιόλογο. Λες και το κανάλι σαρώνει και ο Τζώρτζης Ποφάντης θέλει να αποδείξει πως ο ΑΝΤ1 κάνει νούμερα και χωρίς τον Λιάγκα. Αλήθεια, πόσο επαγγελματικό είναι να βάζουμε την αντιπάθειά μας πάνω από το συμφέρον της επιχείρησης που κάποιος διευθύνει;

Και αν ρωτάτε για ποιο λόγο επανέρχομαι με αυτό το θέμα, η απάντηση είναι πως ο Τζώρτζης Ποφάντης είχε δεσμευτεί μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα πως η επιστροφή του παρουσιαστή θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο. Βαδίζουμε τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου και ακόμα τίποτα...




Τελειώνει η συνεργασία;

Οι ψίθυροι στον ΣΚΑΪ είναι έντονοι. Συγκεκριμένα, λένε πως ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει σιγά σιγά να απεμπλακεί από τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί. Βλέπει πως τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι πολύ ευνοϊκά για αυτόν, μιας και όλο το "χαρτί" το παίρνει ο Τούρκος. Έτσι προκύπτει και το πράσινο φως σε 3 νέες σειρές, αλλά και οι προσεγγίσεις σε παρουσιαστές της ψυχαγωγίας για να αναλάβουν εκπομπές χωρίς την εμπλοκή του Ατζούν.



Το τέλος της παντοκρατορίας του Τούρκου...

Μιας και είμαστε στον Τούρκο δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε πως τελικά αποδείχθηκε "διάττων παραγωγός". Επί 1,5 μήνα νομίζαμε πως όλα τα προγράμματα θα σαρώνουν, επειδή αυτός γνωρίζει τη μυστική συνταγή επιτυχίας για τα πάντα. 

Το "My man can" το καλοκαίρι έχασε πανηγυρικά από το "Ταίρι ξέρει" του ΑΝΤ1. Το "My style rocks" μέτριες τηλεθεάσεις με αρκετά προγράμματα να το ξεπερνούν. Το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" τις Δευτέρες τερματίζει στην 4η θέση. 

Τα πιο πετυχημένα προγράμματα της σεζόν στην Prime time είναι το "Next top model", το "Τατουάζ", η "Μουρμούρα", και το "Πέτα τη φριτέζα". Και μετά ακολουθεί το "The Voice". Δηλαδή στην πρώτη τετράδα κανένα από τα προγράμματα του Ατζούν Ιλιτζαλί δεν βρίσκεται μέσα. 

Για να δούμε πως θα τα πάνε στο Β μισό το "Power of love" και το "Survivor". 




Μου αρέσει πολύ ο Σεφερλής, αλλά...

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με τον Μάρκο Σεφερλή και και την ποιότητα αυτού που κάνει τόσα χρόνια στο θέατρο. Προσωπικά, θεωρώ πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Το σίγουρο είναι πως ο Μάρκος Σεφερλής είναι πολύ ταλαντούχος και πως χαρίζει άφθονο γέλιο σε ένα κοινό που το έχει ανάγκη. Εμένα μου αρέσει πολύ και τον έχω παρακολουθήσει στο "Περοκέ" και στο "Δελφινάριο" ,πολλές φορές και το αποτέλεσμα ήταν να περάσω καλά. 

Από εκεί και πέρα, είναι σίγουρο πως ο μεγάλος κωμικός καλλιτέχνης έχει επαναπαυτεί στις "ευκολίες", σε εκείνα δηλαδή που τα έχει κατακτήσει χωρίς όμως εδώ και πολλά χρόνια να τα εξελίσσει. Και δεν αναφέρομαι σε εξέλιξη του τύπου "Να παίξει στο Παλλάς", αλλά το να βελτιώσει αυτό που ήδη κάνει και να το προεκτείνει. 

Ακόμη, αυτό που παράγει στη σκηνή τα καλοκαίρια είναι σατιρικό. Η σάτιρα έρχεται να σταθεί απέναντι σε ό,τι σατιρίζει. Άρα, δεν είναι λάθος το ότι ο Μάρκος Σεφερλής είναι ενταγμένος σε ένα σύστημα που περιέχει συνεντεύξεις σε ελαφριές εκπομπές και καλεσμένος σε διάφορα μουσικά κέντρα αμφιβόλου ποιότητας; Δεν ξέρω κατά πόσο ένας σατιρικός καλλιτέχνης μπορεί να διασκεδάζει με τη μουσική του Γιώργου Τσαλίκη. Η σάτιρα πρέπει να στέκεται απέναντι από την κακή τηλεόραση και την κακή μουσική και όχι να είναι μέρος αυτού. Πώς ο Μάρκος Σεφερλής θα κατακεραυνώσει ένα ριάλιτι στο Δελφινάριο, όταν θα παρουσιάσει το "Ραντεβού";

Εκτός και αν δηλώσει διασκεδαστής και όχι σατιρικός καλλιτέχνης. Τότε ναι, είναι πολύ θεμιτά όλα τα παραπάνω. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι λάθος να αγγίζουμε το κοινό του κάθε καλλιτέχνη. Δεν είναι ψέμα πως οι περισσότεροι θεατές του διαθέτουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Οι άντρες είναι φουσκωτοί γεμάτοι τατουάζ και οι γυναίκες ντυμένες σαν να πηγαίνουν στα μπουζούκια. Βλέπεις ανθρώπους να μην πετούν στα σκουπίδια όσα αγόρασαν από την καντίνα και άτομα που έχουν απολέσει κάθε αισθητική αξία. 

Τέλος, δεν με ενοχλεί το χιούμορ για τα κιλά ή τους ομοφυλόφιλους διότι αυτά τα έχει η σάτιρα από τη φύση της. Αυτό που πρέπει να τελειώσει επιτέλους είναι να χαϊδεύει τα αφτιά του κάθε "αμόρφωτου" θεατή που νομίζει πως για όλα φταίνε οι ξένοι και πως οι Έλληνες αξίζουμε κάτι πολύ καλύτερο. Φωνάζει ο Μάρκος Σεφερλής πολύ σωστά και εύστοχα "Φέρτε μας πίσω την Αφροδίτη της Μήλου", αλλά δεν λέει "Και να τη φέρετε δεν έχουμε πού να τη βάλουμε". 

Αυτό δεν σημαίνει πως είναι όλοι έτσι. Μιλώντας για τον εαυτό μου πηγαίνω να τον παρακολουθήσω επειδή υποκλίνομαι στο ταλέντο του και επειδή περνάω καλά. Αν θέλω να δω κάτι σατιρικό, υπήρχε ο Τζίμης Πανούσης. Τώρα;




Δυνατή Ναταλία με μεικτό πάνελ...


Ανεβασμένα  τα  νούμερα τηλεθέασης για την Ναταλία Γερμανού  που πλέον έχουν σταθεροποιηθεί γύρω στο 17% , γιατί το καλό Gossip με άποψη  πάντα φέρνει νούμερα και συμφέρει. Το κόψιμο του Μένιου και η άνευρη Σταμάτη  ήταν το κάτι άλλο για τη Ναταλία! Ο Κώστας Τσουρός είναι ένας  τηλεοπτικός σίφουνας  αφού  το έχει πάρει όλο πάνω του και είναι εκείνος που ‘’βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά’’  που μαζί με τη δυναμική Φωτεινή Πετρογιάννη κεντάνε στον σχολιασμό. Ωστόσο, η Ναταλία Γερμανού για άλλη μία χρονιά  δεν θέλει να χαλάσει τις δημόσιες σχέσεις με την ‘’showbiz’’, χωρίς να καταλαβαίνει ότι ο κόσμος από εκείνη θέλει την άποψη. H Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Χάρης Γιακουμάτος έχουν πιει το αμίλητο νερό  και είναι αισθητή η απουσία τους στο σχολιαστικό κομμάτι και μπορούμε να πούμε και σχεδόν σε ολόκληρη την εκπομπή.

Aυτά για σήμερα! Εμείς θα ανανεώσουμε την επόμενη εβδομάδα το ραντεβού μας, όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα...

Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η κυριαρχια του Ατζουν τελειωσε...Παρτε το χαμπαρι.Θελουμε καθαρα ελληνικες παραγωγες..Εξαιρετικος σε ολα.Χιλια μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομίζω ότι το "Το ταίρι ξέρει" όταν ήταν απέναντι το "My man can" το κέρδισε πανηγυρικά.Όσο προβάλλονταν το παιχνίδι του Σκαι το καλοκαίρι έκανε καλύτερα νούμερα απο την αντιγραφή του ΑΝΤ1.Ο σφηνος πήρε φορα όταν ο Σκαι αποφάσισε τον Αύγουστο να σταματήσει τα καινούργια επεισόδια, να το προβάλει σε επανάληψη και στην συνέχεια να το βγάλει εντελώς απο το πρόγραμμα. Επίσης τότε ο Σφηνος έκανε 15% και παραπάνω χωρίς ανταγωνισμό. Μετά απο ενα μήνα οταν επέστρεψε το παιχνίδι του καναλιού του Φαλήρου ηταν πλέον αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έρχεται survivor power of love τίποτα δεν τελείωσε.
    Και δεν νομίζω ότι τα νούμερα του my man can που έπαιξε για κανα μήνα το καλοκαιράκι χαλαρά να θεωερείτε αποτυχία.όταν είχαν διαφορά κανα δυο μονάδες...
    Και δεν μπορεί να κριθεί σαν παραγωγός απο ένα χαλαρό show Που δεν έφερε νούμερα...
    Προτιμώ να βλέπω voice για πάντα παρά κάτι ελληνικές σειρές που gringarei μέχρι και ο αφαλος μου πχ σοι, τατουαζ,
    Τα έχουν ριξει όλα στην κρίση.Και παλιά σερές δεν είχαν budget αλλά είχαν καό κείμενο εκεί είναι η διαφορά. Για παράδειγμα Εγγλήματα,Μεν και οι δεν,Απαράδεκτοι,Κωνσταντίνου και Ελένης, Της Ελλάδος τα παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΚΑΙ μπηκε στο τηλεκοντρολ των τηλεθεατων, λογω του SURVIVOR και του VOICE που απλα αγορασε απο μια εταιρια παραγωγης που τυχαινει να ειναι τουρκικη. Δεν χρωσταει τιποτα στον Τουρκο, οπως αντιστοιχα, στον Αμερικανο, στον Ιταλο, στον Αγγλο η απ οπου αγοραζει τοσα χρονια η ελληνικη TV ξενα FORMAT. Πουλαω, αγοραζω, παιρνω, δινω, κερδιζω, χανω... Εμεις καναμε μαγκα τον Τουρκο και ασχοληθηκαμε με τη ζωη του στην Ελλαδα. Ο λογος; Ξερεις κανεις ποιος ειναι πισω απο την FREMANTLE απο την Endemol;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη ξεχναμε το εξης σημαντικο!Το Survivor/Voice βγηκαν σε μια περιοδο που τα υπολοιπα καναλια δεν ειχαν καλες παραγωγες.Επισης,ηταν το διαφορετικο,το καινουργιο.Τωρα,πλεον,εχασαν αυτη τη φορα.Τεραστιο λαθος του ΣΚΑΙ,που βασιστηκε αποκλειστικα σε τουρκικες παραγωγες στη Primetime και δεν προωθησε δικες του παραγωγες.Αν για παραδειγμα,εβγαζε μια καθημερινη σειρα πριν το Survivor/Voice/Ταλεντο,αντι για τα recaps.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έδωσαν περισσότερες εξουσίες στον Τούρκο απ' ότι έπρεπε. Μάλλον το κατάλαβαν και προσπαθούν σιγά σιγά να τις περιορίσουν χωρίς όμως να χάσουν τους τηλεθεατές που ήρθαν στο κανάλι με τις παραγωγές του Τούρκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αντε παλι τα ιδια με τον τουρκο το οτι το καναλι σκαι ειναι πρωτο στο γενικο και αρα εχει τους περισσοτερους σε αριθμο τηλεθεατες αλλά δεν κανει γκελ στο twitter που θελουν συνεχεια ιντριγκες και ειναι τριτο στο λεγομενο νεανικο με μηδενικη αγοραστικη αξια καθως ειναι αεργοι και αργοσχολοι με ξεπερνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον Γιακουματο τον λένε Χάρη όχι Βαγγέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ειναι μόνο το ''my style rocks'' και το ''my man can'' αλλά και το survivor 2 το οποιο δεν ειχε την απηχηση του πρωτου.Βαση λογικης και μόνο και καμιας υποστηρικτικης πελυρας άλλων καναλιων,ολοι καταλαβαινουμε οτι τα προγραμματα του δεν φτουρανε.Επισης οταν εχεις απεναντι ελληνικα προγραμματα και περιμενεις να βγει και το yfsf αλλά πιθανον και πολλα ακομη στα υπολοιπα καναλια,θα δεις παλι το σκουπιδι power of love και το χιλιοπαιγμενο survivor 3;Δεν νομιζω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσωπικά πιστεύω ότι εάν ο ΑΝΤ1 ήθελε talk show έπρεπε να το δώσει στον Λιάγκα. Και γενικά δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν άλλο παρουσιαστή που να κάνει καλές συνεντεύξεις. Ούτε η Σκορδά, ούτε οι Κου Κου, ούτε η Σταματίνα, ούτε ο Μουτσινάς, ούτε η Ναταλία. Μόνο η Ελένη μου αρέσει όχι επειδή κάνει δύσκολες ερωτήσεις, αλλά γιατί την εμπιστεύονται οι καλεσμένοι και της τα λένε μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πώς γίνεται το voice που μέχρι πριν 2-3 εβδομάδες έκανε μέχρι και 30αρια και στο 18-54 και σε συνολικούς αριθμούς θεατών έχει κάνει τις μεγαλύτερες επιδόσεις της φετινής σεζόν από όλα τα προγράμματα να μην είναι στις επιτυχίες; Μετά τα blinds πάντα υπάρχει πτώση έτσι κι αλλιώς και είναι και η 5η σεζόν σχεδόν χωρίς διακοπή. Επίσης και το σόι σου είναι σίγουρα στα τοπ προγράμματα αφού κάνει 20-25 δευτερότριτα που υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. * Το "my man can" αν δεν κάνω μεγάλο λάθος όταν έπαιζε με καινούργια επεισόδια απέναντι στο "ταίρι ξέρει" όχι μόνο δεν έχανε πανηγυρικά αλλά έβγαινε 1ο και με διαφορά. Όταν άρχισε τις επαναλήψεις έχασε μεγάλο έδαφος. Επίσης το "ταίρι ξέρει" ακόμα και χωρίς ανταγωνισμό έκανε με το ζόρι ψηλά νούμερα.

    * Το "my style rocks" πέρυσι ότι έκανε το έκανε λόγω της Ραμόνα, της Τούνη, της Παναγιώταρου και των τσακωμών ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες. Φέτος εκτός του ότι έχει μια ότι να 'ναι παρουσιάστρια και οι καινούργιοι στην επιτροπή δεν λένε. Επίσης δεν υπάρχει μια Ραμόνα.

    * Το Ταλέντο ήταν απλά για μια σεζόν. Δεν υπάρχουν ταλέντα στην Ελλάδα όπως υπάρχουν σε Αγγλία, Αμερική και Αυστραλία που προβάλλονται εδώ και πάνω από μια 10ετία.

    * Το Voice όλο το ζουμί και την τηλεθέαση την έχει στις οντισιόν για αυτό και το ΣΚΑΙ τις τραβάει τόσο πολύ και ο κάθε κόουτς έχει από 32 (αν δεν κάνω λάθος) παίχτες. Από κει και πέρα χάνεται και το μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και το πολύ "χιούμορ" από τους κόουτς.

    Επίσης δεν γίνεται να είναι 5ο πιο πετυχημένο πρόγραμμα της prime time το Voice που μέχρι και πριν 2-3 βδομάδες έκανε πάνω από 26% και 4ο η Φριτέζα που εκτός του ότι δεν έχει περάσει πότε το 20%, μέχρι και πριν 2 βδομάδες ήταν κοντά στο 16%.

    * Το Power of love δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο υπάρχει. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έβλεπε (και μάλλον θα το βλέπει) κόσμος. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι η καινούργια σεζόν δεν θα έχει την περσινή τηλεθέαση.

    * Τέλος για το survivor. Το 1ο survivor (του ΣΚΑΙ) έκανε τρομερή τηλεθέαση για 3 λόγους. 1ον είχαμε καιρό να δούμε ένα τέτοιο ριάλιτι, 2ον οι συμμετέχοντες ήταν σε νορμάλ σωματικά προσόντα και με κάπως νορμάλ χαρακτήρες (όχι όλοι) και μπόρεσε αρκετός κόσμος να ταυτιστεί μαζί τους και 3ον επειδή είχε πολλά μαναφούκια.

    Το 2ο survivor έπεσε σε τηλεθέαση για 2 λόγους. 1ον επειδή οι διάσημοι δεν ήταν διάσημοι (τουλάχιστον όχι πολύ) και 2ον επειδή οι συμμετέχοντες ειδικά οι μαχητές ήταν πολύ γυμνασμένοι και είχαν και χάλια χαρακτήρες και έτσι ο κόσμος δεν μπόρεσε να ταυτιστεί με κανέναν.

    Αν στο 3o survivor είναι νορμάλ σωματικά σχεδόν όλοι και οι διάσημοι είναι διάσημοι (τουλάχιστον οι μισοί) τότε θα κάνει υψηλή τηλεθέαση, δεν πιστεύω τρομερή αλλά 30άρια θα χτυπάει άνετα.

    * Για τον Γρηγόρη και εγώ το λέω ότι θα ήταν καλύτερο να κάνει τον Όμορφο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα νουμερα δεν εμπεριεχουν αποψη.αλλα ερμηνειες εκ των υστερων και για οποιους απλα ξερουν να τα διαβαζουν θα δουν πως το ταιρι ξερει ηταν συνεχως πανω απ το my man can ,σε ενα σταθμο με πολυ χαμηλοτερο πια γενικο συνολο.καταλαβαινω την αναγκη μερικων να αποθεωνουν τον ατζουν για να πικαρουν τα υπολοιπα καναλια, αλλα μην τα ισοπεδωνουν ολα. Αρεσει δεν αρεσει οι μεγαλυτερες φετινες επιτυχιες ηρθαν απο ελληνες παραγωγους τους οποιους ομως ξυπνησε η παρουσια του ατζουν.και τωρα τρωει και αυτος τα ζορια του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι αλλά τον εχουμε επισης ξαναδει σε πρωινο,τηλεπαιχνιδι,reality κλπ.Γιατι να μην κάνει τη βραδινη εκπομπη που θελει;Ο Γρηγορης σεβεται τους καλεσμενους και το κοινό του.Πάντως θα ηθελα να τον ξαναδω σε πρωινο.Πάνε χρόνια απο τότε,αν το χειριστει σωστα θα ειναι πολυ διαφορετικός.Και ειναι ευχαριστος για πρωινο,με συνεντευξεις που θα του ταιριαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O Skai με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα εκτός από voice, ταλέντο και my style δεν θα μπορούσε να κάνει 15αρια και 20αρια για τόσες ώρες στο πρόγραμμα. Ό,τι προσπάθεια και να κάνει με σειρές, δεν θα κάνουν τέτοια νούμερα και θα κοστίσουν και πιο πολύ. Απλά ίσως πρέπει να φέρουν άλλα ριάλιτι κι όχι κάθε χρόνο τα ίδια. Ας κρατήσουν survivor που τους πάει σφαίρα (δεδομένου του ανταγωνισμού και ο δεύτερος κύκλος πήγε μια χαρά)κι από κει και πέρα ας δούμε κάτι καινούργιο... Τόσα ριάλιτι υπάρχουν έξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !