Mediatown: Αναδρομή και απολογισμός για το 2018!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Το τελευταίο "Mediatown" του 2018 είναι γεγονός! Έτσι, αυτή την Παρασκευή η μορφή της στήλης είναι εντελώς διαφορετική. Θα κάνουμε έναν απολογισμό στα σημαντικότερα τηλεοπτικά γεγονότα της χρονιάς ανά μήνα. Ήταν μία σημαντική χρονιά για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και σίγουρα αξίζει να κάνουμε αυτή την ανασκόπηση! Δέστε τις ζώνες σας και πάμε...


Ιανουάριος

Ο Γενάρης ξεκίνησε με εξελίξεις-βόμβα στον ΑΝΤ1. Αρχές του χρόνου έγινε γνωστό πως το «Late night» του Γιώργου Λιάγκα κόβεται και πως το «2night show» του Γρηγόρη δεν θα βγει στον αέρα, όπως είχε προγραμματιστεί.

Οι συζητήσεις γύρω από αυτό το θέμα ήταν πολλές, ενώ τα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για μετακίνηση των δύο παρουσιαστών στην απογευματινή ζώνη. Λίγο μετά έγινε γνωστό πως ο  Γιώργος Λιάγκας συμφώνησε να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars 5», ενώ τέλη του μήνα το σόου βγήκε στον αέρα με μέτρια αποτελέσματα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη μεταγραφή-βόμβα της Ευαγγελίας Αραβανή από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1.

Τη μεγάλη έκπληξη την κάνει το τούρκικο σήριαλ «Αnne» στην prime time του ΑΝΤ1 που απρόσμενα μπόρεσε να αποκτήσει φανατικό κοινό. Το «Survivor» ξεκινά με μέτρια νούμερα, αλλά τέλη του μήνα γίνεται η κίνηση-ματ και εντάσσεται στο παιχνίδι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τις τηλεθεάσεις να ανεβαίνουν σημαντικά.

Η Ντορέττα ανακοινώνεται πως θα αναλάβει το «Survivor Πανόραμα», κρατώντας στην ομάδα της τον Κωνσταντίνο Βασάλο και προσθέτοντας την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Για το πρώτο διάστημα, στον αέρα του σταθμού υπήρχε ταυτόχρονη παρουσία της εκπομπής αυτής με το «Εδώ» που παρουσίαζε η παρουσιάστρια στο Α μισό της σεζόν.

Και το «Master chef» καταφέρνει να κάνει τη διαφορά με τα νούμερα να είναι πολύ καλύτερα από τον προηγούμενο κύκλο.

Το «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» έχει χάσει πλέον τελείως τη δυναμική του παρά τους δύο πρώτους σαρωτικούς μήνες. Ακόμη, γίνεται γνωστό πως η «Παρθένα Ζωή» κόβεται για να μπει στη θέση της μία νέα εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα.

Τέλος, μία ιδιαίτερη είδηση ήταν το ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Τατουάζ».



Φεβρουάριος

Πρώτη Φεβρουαρίου ανακοινώνεται η μεταγραφή του Λοίζου Ξενόπουλου στον ΣΚΑΙ.

Το «Power of love» ξεκίνησε με τα νούμερα να είναι ικανοποιητικά, ωστόσο οι κριτικές είναι κατακεραυνωτικές και όχι αδίκως. Η είδηση-βόμβα είναι το κόψιμο της εκπομπής «Ροντέο» του ΣΚΑΙ με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή να είναι άκρως επιθετικές απέναντι στο κανάλι του.

17 Φεβρουαρίου ξεκινά και η Σάσα Σταμάτη με το «Oh la la» με τα νούμερα της να καταφέρνουν να «χτυπούν» στα ίσα τα «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη.

Εκείνο τον μήνα, στην τελευταία εκπομπή αποχωρεί και ο Σωτήρης Καραμίντζας, που ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της εκπομπής.

Μετά από περίπου δύο εβδομάδες ανακοινώνεται και επίσημα πως θα ξεκινήσει στο Έψιλον με την εκπομπή «Circo», με το αποτέλεσμα να μην τον δικαιώνει.

Στα μέσα του Φεβρουαρίου ανακοινώνεται και η πρώτη μεταγραφή της νέας διοίκησης του Έψιλον, που είναι αυτή του Σπύρου Χαριτάτου στην πολύ πρωινή ζώνη. Πρεμιέρα κάνει και ο Θοδωρής Αθερίδης στον ΑΝΤ1 με το «Celebrity game night» με μέτριες αποδόσεις.

Η πιο πολυσυζητημένη πρεμιέρα είναι αυτή του «Sunday Live» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά. Τα μονοψήφια απέναντι από το «Survivor» κυριαρχούν και μέσα στον ίδιο μήνα το κόψιμο είχε επέλθει. Από τότε άρχισε να γίνεται ξεκάθαρο πως ο ΑΝΤ1 θα διανύσει μία από τις πολύ κακές του σεζόν.

Στον ΑΝΤ1 γίνεται γνωστό πως ο Αντώνης Κανάκης αναλαμβάνει την καλλιτεχνική επιμέλεια της late night και πως θα επιστρέψει στο πρόγραμμα του σταθμού και με δεύτερη εκπομπή.

Τελικά, η πολυσυζητημένη απογευματινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα δεν γίνεται ποτέ και η «Παρθένα Ζωή» μένει κανονικά στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Ένα μήνα μετά τον Ντάνο, προστίθεται στο cast του «Τατουάζ» και ο σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Γεωργίου.




Μάρτιος

Αρχές του μήνα ρίχνει αυλαία το «4χχχ4», που δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει το κοινό με το μέρος του, ενώ το «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» παίρνει παράταση λόγω πρότερου βίου. Το «Hells Kitchen» ξεκινά, ωστόσο το «Master chef» δεν αφήνει πολλά περιθώρια.

Τέλη του μήνα, ο Γιάννης Λάτσιος αποτελεί παρελθόν από τον ΑΝΤ1, αφού το κανάλι θεώρησε πως εκείνος οφείλεται για τη δραματική κατάσταση του καναλιού στους πίνακες τηλεθέασης. Το όνομα της Ζήνας Κουτσελίνη, αλλά και του Πέτρου Μπούτου είναι το επικρατέστερο για τη ζώνη αυτή. Μάλιστα, θεωρείται από πολλούς σχεδόν σίγουρο πως η Ζήνα θα αναλάβει στον ΑΝΤ1 και την καθημερινή απογευματινή ζώνη 4 με 6 με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μεταφέροντας την από το STAR.

Στο cast του «Τατουάζ» γίνεται γνωστό πως προστίθεται και η Νίκη Λάμη μετά από 1,5 χρόνο απουσίας από την τηλεόραση. Πέρασε και δεν ακούμπησε στην κυριολεξία...

Για πρώτη φορά ακούγεται πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να επιστρέψει το «Καφέ της Χαράς» με νέα επεισόδια και αυτό δια στόματος Θέμη Γεωργαντά στο «Πρωινό».




Απρίλιος

Ο Τζώρτζης Ποφάντης αναλαμβάνει ως γενικός διευθυντής προγράμματος στον ΑΝΤ1. Στην αρχή φάνηκε πως πρόκειται για μία προσωρινή λύση μέχρι να προκύψει κάποια μεταγραφή, αλλά σιγά σιγά άρχισε να οριστικοποιείται η παραμονή του στη θέση.

Γίνεται γνωστό πως ο ΑΝΤ1 στο Α μισό της επόμενης σεζόν θα εντάξει στο πρόγραμμα του το πολύ δυνατό φορμάτ «Ninja worriors», κάτι που τελικά δεν είδαμε ποτέ. Ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει πρεμιέρα με την επιστροφή των «Δέκα μικρών Μήτσων» στην prime time του Σαββάτου. Τα νούμερα στην αρχή ήταν σαρωτικά, αλλά μετά ήρθε η πτώση. 

Αποχώρηση-βόμβα από τον ALPHA. Ο Ευθύμης Ζησάκης εκδιώχθηκε κακής κακώς από το κανάλι και από τη σειρά το «Σόι σου» λόγω κακής συμπεριφοράς. 




Μάιος

Είναι ο μήνας που γίνεται γνωστό στο Έψιλον πως η τριάδα παρουσιαστριών Αννίτα Πάνια, Χριστίνα Λαμπίρη και Τατιάνα Στεφανίδου θα βρεθούν σύντομα εκτός καναλιού. Μάλιστα, για την τελευταία ακούγεται έντονα πως θα αντικατασταθεί από την Άννα Δρούζα και πως η Τάτι ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1.

Τον μήνα εκείνον αποφασίζεται να μην πάρει τελικά το πράσινο φως η σειρά που είχε προτείνει η Τίνα Καμπίτση με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο, ωστόσο για τον τελευταίο υπάρχει η πρόθεση να κάνει κάτι άλλο στο κανάλι. Έτσι, λίγο αργότερα θα «κλειδώσει» για το «Πέτα τη Φριτέζα».

Μέσα στον Μάιο κάνουν πρεμιέρα και δύο νέες εκπομπές του ΑΝΤ1, το «The Wall» και το «Game of love». Η πρώτη σημειώνει συμπαθητικά νούμερα και κερδίζει τις εντυπώσεις, ενώ η δεύτερη γίνεται θέμα συζήτησης παντού με την τηλεθέαση να μην ανεβαίνει παρά τη θύελλα αντιδράσεων.

Είναι οριστικό πως ο Τζώνη Καλημέρης αναλαμβάνει το «τιμόνι» του Έψιλον. Από πολύ νωρίς ανακοινώνεται στο κανάλι και η μεταγραφή της Κατερίνας Ζαρίφη με νέο τηλεπαιχνίδι.

Το Έψιλον ανακοινώνει στον Μένιο Φουρθιώτη πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους, ωστόσο εκείνος επικαλείται το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με το σταθμό, με αποτέλεσμα οι επόμενοι μήνες για τις δύο πλευρές να είναι σε ένα εμπόλεμο κλίμα. Αρχές του μήνα υπογράφει για την επόμενη σεζόν και η Κατερίνα Καινούργιου με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι το περιεχόμενο της εκπομπής θα αλλάξει ριζικά.

Και ο Νίκος Κοκλώνης στο Έψιλον με το «Celebrity travel» αφήνοντας τον ΑΝΤ1. Βέβαια, πολλοί θεωρούν πως εκτός από την ταξιδιωτική εκπομπή θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού στη θέση του Μένιου Φουρθιώτη. 

Είναι οριστικό πως τη νέα χρονιά το STAR θα προβάλλει το «Νext top model». Κανείς δεν περίμενε την επιτυχία αυτή. 




Ιούνιος


Αρχές του μήνα αποχωρεί ο Μαρίνος Βυθούλκας από το «Φτιάξε Καφέ να στα πω».

Η Δέσποινα Βανδή υπογράψει με το Έψιλον για δύο εκπομπές, ενώ το ίδιο κάνει και ο Πάνος Κοκκινόπουλος. Το κανάλι ενδυναμώνεται και άλλο, όταν γίνεται γνωστό πως και ο Βασίλης Θωμόπουλος θα υπογράψει νέα κωμική σειρά και μάλιστα με πρωταγωνιστικές τον Μάριο Αθανασίου και τη Δήμητρα Ματσούκα. Αυτός ο μήνας είναι ο μήνας του Έψιλον, αφού τότε «σκάει» και η βόμβα πως πως ο Νίκος Μουτσινάς θα αναλάβει καθημερινή απογευματινή εκπομπή με όλα τα στοιχήματα να ποντάρουν στην αποτυχία του. Στον ίδιο σταθμό γίνεται γνωστό πως θα βρεθεί και η Ευαγγελία Αραβανή με ριάλιτι μόδας.

Επίσημα η Ναταλία Γερμανού αφήνει το Έψιλον και μετακινείται στον ALPHA. Η κίνηση της αυτή ήταν ίσως η πιο έξυπνη που έχει κάνει σε όλη την επαγγελματική της πορεία. Λίγο μετά μέσω μίας συνέντευξης της Σίσσυς Χρηστίδου καταλαβαίνουμε όλοι πως θα είναι ένα ακόμα πρόσωπο που θα ενταχθεί στην οικογένεια του Έψιλον. 

Όλα οδηγούν στον ALPHA. Και η Ελεονώρα Μελέτη θα ενταχθεί εκεί για τη late night ζώνη και όχι για την απογευματινή, όπως αρχικά ακουγόταν. Για εκεί προορίζεται η Ελένη Τσολάκη. 




Ιούλιος

Ο τελικός του «Survivor» πραγματοποιείται με νικητή τον Ηλία Γκότση, ωστόσο μέσα από εκείνη τη βραδιά μάθαμε και επίσημα πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα αναλάβει την παρουσίαση του «My style rocks». 

Η είδηση-βόμβα έρχεται από εκεί που δεν τη περιμένουμε. Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη δηλώνει πως δεν θέλει να συνεχίσει για έκτη χρονιά στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», παρά την απόφαση του καναλιού να συνεχίσει. Για τις επόμενες εβδομάδες τα ρεπορτάζ κυριαρχούν για το ποια θα την αντικαταστήσει. Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει ο μήνας, γίνεται γνωστό πως στη θέση της θα βρεθεί η Κλέλια Ρένεση. 

Και αφού όλα τα προγράμματα του ΑΝΤ1 στην prime time τελειώνουν με μονοψήφια, έρχεται το καλοκαίρι το «Ταίρι Ξέρει» με τον Τόνι Σφήνο που καταφέρνει να σημειώνει συμπαθητικά νούμερα τηλεθέασης. Στον ΣΚΑΙ βλέπουμε απέναντι το «My man can» με τον Γιώργο Λιανό και το «Σκάσε και Κολύμπα» με τους νικητές του «Power of love». Παρά τη φόρα του καναλιού και τα δύο προγράμματα δεν καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα νούμερα του ΑΝΤ1.

Την εμφάνιση του κάνει και η καλοκαιρινή εκπομπή των Νίκο Αναδιώτη και Νικολέττα Ράλλη με μέτρια αποτελέσματα. 

Τέλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου από τον ΣΚΑΙ μετά από ενάμιση χρόνο συνεργασίας. Η ίδια έχει εμφανέστατα παράπονα από τον σταθμό, ωστόσο πολύ διακριτικά ακολουθεί το δρόμο της σιωπής. 

Γίνεται γνωστό πως επιστρέφει το «Νomads» στον ΑΝΤ1 και μάλιστα αυτή τη φορά στη Μαγαδασκάρη. Στη συνέχεια, μαθαίνουμε πως παρουσιαστής δεν θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και για καιρό αναζητείται ο αντικαταστάτης του. 

Μεταγραφή-βόμβα για την Τατιάνα Στεφανίδου που πηγαίνει στον ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στη πρωινή-μεσημεριανή ζώνη. 

Ο ΑΝΤ1 μας ενημερώνει για όλα του τα νέα προγράμματα, όπως «Κοινή Λογική», «Beat buzzer», «Έγκλημα και Πάθος», «Επιστροφή», «Πέτα τη Φριτέζα», «Κάνε γονείς να δεις καλό», «Γυναίκα χωρίς όνομα», «Football Stories», «Comedy Room» και «Όσα γνωρίζει η πεθερά». 

Στη συνάντηση των δημοσιογράφων με τον Τζώρτζη Ποφάντη γίνεται σαφές το πρόβλημα του με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο ίδιος μας ενημερώνει πως ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1 από τον Ιανουάριο. 




Αύγουστος

Το κανάλι ανακοινώνει πως τελικά στην παρουσίαση του «Nomads» θα δούμε το δίδυμο Σάββας Πούμπουρας και Γιώργος Λέντζας, ενώ για τους παίκτες ακούγονται δεκάδες ονόματα. Μόνο η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήγε στη Μαγαδασκάρη από τα ονόματα που γράφονταν. 

Η είδηση-βόμβα ήταν η παραίτηση της Άννας Μπουσδούκου από τον ΣΚΑΙ, κάτι που κανείς δεν περίμενε. Ακόμη, γίνεται γνωστό πως κατά πάσα πιθανότητα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα ενταχθεί στην ομάδα της πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά. 

Κάποια δημοσιεύματα θέλουν τον ΑΝΤ1 να περνά μία καλή περίοδο με τον Γιώργο Λιάγκα με επικρατέστερο να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Κάτι τέτοιο πολύ σύντομα μάθαμε πως δεν ισχύει και πως τα πράγματα ανάμεσα στις δύο πλευρές δυσκολεύουν. Για τον Γρηγόρη Αρναούοτογλου, το επικρατέστερο σενάριο είναι να αναλάβει μία εκπομπή που θα συνδυάσει συνεντεύξεις με ταξιδιωτική εκπομπή. 

Και το Έψιλον κάνει την καλοκαιρινή του προσπάθεια χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Χαμένη η Μαντώ Γαστεράτου που βυθίζεται στα μονοψήφια με την εκπομπή «Splash». 




Σεπτέμβριος 

Το «Έψιλον» θα μετονομαστεί σε «Open» και αυτό είναι οριστικό. Οι πρεμιέρες σιγά σιγά κάνουν την εμφάνιση τους. Εντύπωση μας κάνουν τα χαμηλά νούμερα του «Still Standing» της Μαρίας Μπεκατώρου και της Τατιάνας Στεφανίδου με το «Μαζί σου». 

Πολύ υψηλές τηλεθεάσεις σημειώνει η Ναταλία Γερμανού, ενώ τις πρώτες εβδομάδες το «Τατουάζ» δείχνει να μην μπορεί να κυριαρχήσει όσο θα περίμεναν στον ALPHA απέναντι από την «Επιστροφή». 

Το μεγάλο «μπαμ» επιτυχίας το κάνει το «Πέτα τη Φριτέζα» και η «Γυναίκα χωρίς όνομα», ενώ από την αρχή φάνηκε πως το «Κάνε γονείς να δεις καλό», η «Κοινή Λογική», το «Beat Buzzer» και το «Έγκλημα και Πάθος» δεν θα μακροημερεύσουν. 

Πολύ χαμηλά νούμερα και για το «Deal», ενώ ο πανικός για το «Τι λέει;» της Ελένης Τσολάκη είναι δεδομένος. Δυναμικά έχει ξεκινήσει και η Φαίη Σκορδά. 

Σαρώνει το «Shopping Star» και το «Next top model» και έτσι φαίνεται πως είναι η χρονιά του STAR. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν τα καταφέρνει στο «My style rocks» παρά τις κάποιες ανοδικές τάσεις. 

Παγώνει το «Όσα γνωρίζει η πεθερά» αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1. Το πιο πολυσυζητημένο θέμα είναι το «ξέσπασμα» του Γιώργου Λιάγκα για τη σχέση του με τον ΑΝΤ1 και η στήριξη της Φαίης Σκορδά προς το πρόσωπο του. Το δίδυμο κέρδισε πολλούς πόντους με τον Αντώνη Κανάκη να «φωτογραφίζεται» ως υπεύθυνος του κοψίματος των Γιώργο Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου από τη late night ζώνη του ΑΝΤ1. 

Γίνεται γνωστό πως ο Αντώνης Ρέμος θα κάνει στον ALPHA μία μουσική εκπομπή, ενώ ότι ετοιμάζεται νέα κωμική σειρά στο ίδιο κανάλι με τίτλο «Κρατάς Μυστικό;» 

Με μέτριες επιδόσεις ξεκινά και το «Bake off» στον ALPHA. 




Οκτώβριος

Ένας πολύ σημαντικός μήνας για δύο λόγους. Πρώτον, το Mega «έριξε» μαύρο μετά από δύο χρόνια που ζούσε με τεχνική υποστήριξη. Τα μηνύματα αγάπης και στήριξης ήταν πάρα πολλά. 

Το Open σηκώνει αυλαία με την Έλλη Στάη στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Από την πρώτη μέρα, τα προβλήματα ήταν πολλά και οι τηλεθεάσεις χαμηλές. Τη μόνη διαφορά φαίνεται πως κάνει ο Νίκος Μουτσινάς. Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως καμία σειρά δεν μπορεί να ξεπεράσει το φράγμα του 5%, με τα στελέχη του σταθμού να προβληματίζονται πολύ έντονα. Σε μεγάλο «φιάσκο» αποδεικνύεται και η τηλεθέαση του ακριβού «Project Runway». 

Καλά καλά κόβεται και η εκπομπή «Κοινή Λογική» κόβεται, ενώ το ίδιο διάστημα γίνεται γνωστό πως ο ΑΝΤ1 σκέφτεται να επαναφέρει το «Κάτι ψήνεται» στην απογευματινή ζώνη. 

Τέλη του μήνα, «σκάει» και η βόμβα πως ο Αντώνης Κανάκης παραιτείται από τον ΑΝΤ1 μετά από 21 χρόνια συνεργασίας. Είχε πολύ καιρό το τηλεοπτικό ρεπορτάζ να ζήσει τέτοιες στιγμές, αλλά και τον ΑΝΤ1 να χάνει τα σιγά σιγά τα πρόσωπα του.  

Η Ελεονώρα Μελέτη τα πηγαίνει εξαιρετικά με την εκπομπή της «Μετά τα Μεσάνυχτα», ενώ το «Nomads} βουλιάζει μέρα με τη μέρα. Εξαιρετικά τα πηγαίνει ο τρίτος κύκλος του «The Voice», ενώ αρκετά κουρασμένη είναι η εικόνα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». 

Γίνεται γνωστό πως ο Θέμης Γεωργαντάς αναλαμβάνει late night στον ΣΚΑΙ. 



Νοέμβριος 

Είναι οριστικό πως ο Μένιος Φουρθιώτης βρίσκεται εκτός του τηλεοπτικού σταθμού Open μετά από μία πολύμηνη δικαστική διαμάχη. Τη θέση του παίρνει η Τζωρτζέλλα Κόσιαβα με την εκπομπή «Παιδιά από Σπίτι». 

Είναι πλέον οριστικό πως το «La banda» αναβάλλεται για φέτος και έτσι, το κανάλι μένει για τους επόμενους μήνες χωρίς κάποιο δυνατό σόου. 

Γίνονται διάφορες αλλαγές ώρες ανάμεσα στο «Top story» του Πέτρου Κουσουλού και του «Κουζίνα για δύο» της Νέγκα. 

Μία είδηση-βόμβα είναι πως μετά την αποτυχία του Nomads, ο ΑΝΤ1 αποφασίζει να στείλει στη Μαγαδασκάρη 8 παίκτες από τους δύο κύκλους του «Survivor» που προβλήθηκαν στον ΣΚΑΙ. Στην αρχή τα νούμερα ήταν ανοδικά, αλλά στη συνέχεια το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στα κλασικά του νούμερα. 

Πρεμιέρα και επιστροφή για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με το «2night show». Τα νούμερα δεν τον δικαιώνουν. Έκλεισε το δίδυμο Μαρία Λεκάκη-Θοδωρής Αθερίδης για τη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «Μη ψαρώνεις», αφού έγινε γνωστό πως το «Κάνε γονείς να δεις καλό» δεν θα συνεχίσει τους επόμενους μήνες. 





Δεκέμβριος

Ο Αντώνης Κανάκης συζήτησε με όλα τα κανάλια και τελικά κατέληξε πως το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα θα τον βρει στον ΣΚΑΙ με τρεις εκπομπές. Λίγο μετά, γίνεται γνωστό πως από τον Γενάρη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αλλάζει μέρες και ώρα προβολής. 

Ανακοινώνεται πως το «Your face sounds familiar» επιστρέφει και μέσα σε διάστημα 20 ημερών ανακοινώνονται και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το σόου. Αυτό σημαίνει πως το «Big Brother» δεν θα βγει, όπως ακουγόταν όλο τον Νοέμβριο. 

«Παγώνει» όπως φαίνεται και η νέα εκπομπή του Αντώνη Ρέμου, αφού ο ALPHA βλέπει τα χαμηλά νούμερα του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και φοβάται να επενδύσει στην prime time του με αντίστοιχη εκπομπή.

Ο Μένιος Φουρθιώτης επιστρέφει στην τηλεόραση μέσω της συχνότητας «Νέο Έψιλον», ενώ κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη θα βρεθεί η Αννίτα Πάνια. 





Αυτά και σήμερα! Αυτά και για φέτος! Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου. Σας ευχαριστώ ολόψυχα για τη στήριξη σας για αυτά τα 2,5 χρόνια που το «Mediatown» στο TVNEA, τόσο με τα σχόλια σας, όσο και με την υψηλή επισκεψιμότητα. Είναι πολύ σημαντικό να αφιερώνουν τόσο πολλοί άνθρωποι κάποιο χρόνο για να διαβάζουν τις απόψεις σου. Να περάσετε τις γιορτές υπέροχα με όποιον τρόπο επιθυμείτε εσείς. Να μη ξεχνάτε πως τα ουσιαστικά Χριστούγεννα δεν είναι τα party και τα δώρα, αλλά η αγάπη και η συναισθηματική "ζεστασιά"....

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καταρχάς Καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα εύχομαι να περάσεις υπεροχα μακάρι η χρονιά που θα έρθει να φέρει μόνο ευχάριστα σε όλους γιατί αυτή που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη προσωπικά για μένα ήταν Τέλος πάντων για να μην κουρασω Όσο αναφορά το άρθρο τώρα πολύ ωραία ιδέα να κάνεις ανασκόπηση στα τηλεοπτικά γεγονότα της χρονιάς που θα μας περάσει. .Πωπω τι μου θύμισες κάποια πράγματα τα είχα σχεδόν ξεχάσει πάντως μπράβο που τα θυμάσαι εσύ Μιλάμε μνήμη ελέφαντα χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !