Το MasterChef, η εκπομπή μαγειρικής που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει για 3η συνεχόμενη σεζόν, στο Star! Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, έρχεται με τον τρίτο κύκλο για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!
Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζoμένων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία εκείνα που θα αναδείξουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef ,και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Οι τρεις κορυφαίοι σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λίγο πριν σταθούν απέναντι στους διαγωνιζόμενους για να τους κρίνουν, «γύρισαν» το trailer της εκπομπής. Το trailer χωρίζεται σε δύο μέρη: Στο πρώτο μέρος, οι τρεις κριτές ετοιμάζονται να γνωρίσουν τους διαγωνιζόμενους, με τον Λεωνίδα να «κλέβει» την παράσταση αλλά τον Πάνο και τον Σωτήρη να… μένουν στο ύψος τους! Στο δεύτερο μέρος. Ο Πάνος, ο Σωτήρης και ο Λεωνίδας μένουν άναυδοι από τις εντυπωσιακές ικανότητες των επίδοξων MasterChef.

Σενάριο: Νατάσα Σέγκου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μικρός

Δ. Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Μουσική: Τρύφωνας Κουτσουρέλης
Art Direction: Δημήτρης Κατσίκης

Παραγωγή: Green Pixel Productions

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα, το MasterChef 3 επιστρέφει στο Star!

Δεν υπάρχουν σχόλια: