Μετά το διαζύγιό του με το OPEN ,ο Μένιος Φουρθιώτης ετοιμάζεται, όπως και σας έχουμε ξαναγράψει, να επιστρέψει ξανά στη μικρή οθόνη, από άλλο φυσικά κανάλι . Και μπορεί ακόμα να
μην έχει ανακοινωθεί η νέα του συνεργασία, ούτε ο ίδιος να έχει προδώσει λεπτομέρειες, όμως, τουλάχιστον από το ρεπορτάζ του tvnea, προκύπτει πως εκτός άλλης ανατροπής θα τον δούμε στο Νέο Έψιλον.

Η εκπομπή πάντως, μπορεί να μην ξέρουμε ακόμα πού θα βγει, ξέρουμε ,όμως, σίγουρα πως δεν θα λέγεται ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE ,όπως και περιμέναμε.Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ,δημοσιεύοντας το νέο logo. Έρχεται ο Μένιος Live ,λοιπόν...8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βοήθειά μας!

Θάνος είπε...

Του ευχόμαστε 2% κι ακόμα πιο κάτω.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν νομίζω εγώ ότι δεν θα ξαναβγεί αυτό το "άγιο" ανθρωπάκι?
Κάπου έβγαλαν τηλεφωνικές συνομιλίες Μένιου με Ριχάρδου και έφριξα όταν τις διάβασα.

maria13 είπε...

Η Τατιάνα δεν είχε εκπομπή με αυτόν τον τίτλο; Τατιάνα live ; Μετά το τρέιλερ της έκλεψε και τον τίτλο; Δεν γλυτώνουμε από αυτόν.

Μανος Κομπανης είπε...

Μετά το σκάνδαλο με το ενεχυροδανειστή με το μεγάλο χεράκι, ο λατρεμένιος έχει τελειώσει. Το πολύ μπίρι-μπίρι που είχε μαζί του θα του γυρίσει μπούμεραγκ!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν θα βγει σε πανελλαδικό κανάλι; Αφού τον ήθελαν και ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις; Στα περίχωρα του Περιστερίου κατέληξε ξανά; Στον φίλο που έγραψε ότι δεν θα κάνει ούτε 2%. Τα περιφερειακά καναλάκια τύπου extra, attica κλπ δεν μπαίνουν καν στις μετρήσεις. Ο Πετρίδης στο high tv νομίζω θα κάνει καλύτερα νούμερα από το μενιος live.

UFO είπε...

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα ο Μενιος θα ανακοινώσει ότι η καθημερινή εκπομπή του επειδή λέει μόνο αλήθειες θα έχει νέο τίτλο "Αλήθειες με τον Μενιο" και η Κουτσελινη θα τραβάει τα μαλλιά της. Τελικά σε όλα τα κανάλια πρέπει να υπάρχει μία fake Τατιάνα Στεφανίδου. Βλέπω τώρα να ξεκινάει συνεργασία με τον Ζερβουδακη, αυτόν με τα κατάστημα ZER κινητής τηλεφωνίας. Πάει το μεγάλο κανάλι, πάει και ο Χρυσός.

Steve 13 είπε...

Κατσαρίδα πάντα επιβιώνει. Δε σε θέλουμε κατάλαβε το.