Στο Νέο Έψιλον και σε ένα εντυπωσιακό πλατό, καλησπέρισε τους τηλεθεατές του, ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε την πρεμιέρα των "Αποκαλυπτικών", που θα μας κρατούν συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο, μαζί με τους συνεργάτες του.

Ο Μένιος Φουρθιώτης έκανε την είσοδο του στο πλατό, με τον γνωστό τραγουδιστή Κώστα Μαρτάκη, ο οποίος του ευχήθηκε “Καλή Επιτυχία” και τραγούδησε μία από τις επιτυχίες του.


Η ομάδα του πάνελ περιλαμβάνεται από την Νανά Παλετσάκη, τον Νάσο Γουμενίδη, την Τζώρτζια Συρίχα, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, την Βιβή Παπουτσάκη και τον Θάνο Μακρογαμβράκη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα σταθώ στο παρασκήνιο της "επιστροφής" των Αποκαλυπτικών και ειδικότερα στον αρχισυντάκτη, ο οποίος επί δύο χρόνια στο προφίλ του στο facebook έκραζε ασταμάτητα τον Φουρθιώτη (δημόσια), όποιος τον έχει φίλο, μπορεί να διαπιστώσει αυτό που γράφω, σε ιδιώτικες συζητήσεις, δε, έλεγε ακόμα χειρότερα. Βέβαια, όταν απο το γραφείο του μοντάζ του Happy Day, σε ζητάνε για αρχισυντάκτη, μάλλον τα ξεχνάς όλα αυτά, ε?? Σχετικά με το "παράπονο" του Φουρθιώτη, ότι η ομάδα του, τον άφησε, νομίζω πως όποιοσδήποτε στην θέση τους, αυτό θα έκανε. Αλλωστε και ο ίδιος ο Φουρθιώτης, για αυτό έκανε ασφαλιστικά μέτρα, μόλις του ανακοίνωσε η διοίκηση του Open την πρόθεση διακοπής της συνεργασίας του. Διότι ήθελε διακαώς να παραμείνει στο Open. Όπως και να το κάνουμε, άλλο κανάλι εθνικής εμβέλειας και άλλο τοπικής (ούτε κάν με την τηλεθέασή του δεν ασχολούνται).