Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επέστρεψε ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στο νέο Epsilon με την εκπομπή, "Αποκαλυπτικά Live".

Στην πρεμιέρα των Αποκαλυπτικών βρέθηκε καλεσμένη και η Σοφία Λεοντίτση. Η πρώην παίκτρια του "My Style Rocks¨", βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα σκηνικό που δεν περίμενε.

Ο γνωστός παρουσιαστής προσφώνησε την εγκυμονούσα κοπέλα με ένα τρόπο που δεν της άρεσε καθόλου και εξέφρασε on air την δυσαρέσκεια της.

Η προσφώνηση του Μένιου Φουρθιώτη: "Τώρα θα υποδεχθούμε την κυρία Σοφία Λεοντίτση, η οποία είναι μαζί μας για πρώτη φορά για μία συγκλονιστική ιστορία, που θα την αναδείξουμε μαζί με τη Νανά Παλαιτσάκη"

Η αντίδραση της Σοφίας Λεοντίτση:
«Αρχικά θα ήθελα να κάνω μία διόρθωση, εγώ σήμερα εδώ ήρθα για να κάνουμε μία ωραία κουβέντα γύρω από τους επωνύμους, που θα δούμε τα ντυσίματα τους, αυτό είχα ενημερωθεί. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να έρχομαι εξ απροόπτου, δεν ήμουν καθόλου ενημερωμένη ότι θα με προσφωνήσετε με αυτού του είδους..εεε..έχω πάθει ένα σοκ. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να έρχεται σε δύσκολη θέση, δεν γνώριζα ότι θα γίνει αυτή η παρουσίαση γύρω από το όνομα μου και αν το ήξερα δεν θα ερχόμουν.»


Δεν υπάρχουν σχόλια: