Πώς αποφασίστηκε το lifting στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Την περασμένη Τετάρτη ο δημοσιογράφος Γιώργος Σκρομπόλας αποκάλυψε στο zappit.gr ότι ο νέος αρχισυντάκτης της εκπομπής Τι Λέει;, που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη στον Alpha, θα είναι ο Κώστας Τσουρός. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά του Κώστα στο σταθμό, ενώ από την αρχή της σεζόν βρίσκεται στο πάνελ του Καλύτερα Δε Γίνεται. Ο δημοσιογράφος πλέον θα εργάζεται επτά φορές την εβδομάδα, καθώς αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση-πρόκληση του Alpha. «Ο Κώστας Τσουρός ανέλαβε την Τετάρτη την αρχισυνταξία της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη. Το κανάλι τον εμπιστεύεται. Είναι έξυπνος, εργατικός και έχει μια φρέσκια ματιά στα πράγματα» λέει στο People πηγή του ρεπορτάζ.

Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο που ήθελαν την εκπομπή να κόβεται. O Alpha ωστόσο τα διαψεύδει κατηγορηματικά, καθώς πιστεύει στο ταλέντο της Ελένης Τσολάκη και τη στηρίζει από την αρχή.

Την Ελένη Τσολάκη θα εξακολουθήσουν να πλαισιώνουν οι Δημήτρης Μακαλιάς, Γρηγόρης Γκουντάρας και Τζένη Μελιτά. Στόχος του Alpha με την επιλογή του Κώστα Τσουρού στο τιμόνι της αρχισυνταξίας είναι η τόνωση της εκπομπής θεματολογικά και η φρέσκια ματιά του δημοσιογράφου, ώστε να ανέβουν τα νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο δημοσιογράφος εργάστηκε στον τομέα της ενημέρωσης, απ’ όπου μεταπήδησε το 2016 σε αυτόν της ψυχαγωγίας. Για δύο σεζόν ήταν στην ομάδα της Φαίης Σκορδά στο πρωινό του ΑΝΤ1, ενώ το Σεπτέμβριο εντάχθηκε στο δυναμικό του Alpha και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Μολονότι δεν διαθέτει προϋπηρεσία στο κομμάτι της αρχισυνταξίας, ο Alpha δείχνει να τον εμπιστεύεται και του προτείνει κάτι που ουσιαστικά του προσφέρει ένα εισιτήριο για καριέρα και πίσω από τις κάμερες. «Αποφασίσαμε να του δώσουμε μια ευκαιρία. Προέρχεται από το χώρο της ενημέρωσης, έχει ιδέες και είναι ένα φρέσκο και άκαυτο πρόσωπο. Όπως τον γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας, διαβλέπουμε πως έχει κι άλλες αρετές. Η συγκεκριμένη αλλαγή δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη. Ο Κώστας Τσουρός το σκέφτηκε και είδε ότι μέσα από αυτή την πρόταση που του κάναμε υπάρχει προοπτική εξέλιξης» αποκαλύπτει πρόσωπο του Alpha.

Αν και κάποιοι μίλησαν για αντικατάσταση όχι μόνο του μέχρι πρότινος αρχισυντάκτη Γιώργου Βλαχογιάννη, αλλά και δημοσιογράφων από την ομάδα της εκπομπής, οι πληροφορίες του People θέλουν να μη συμβαίνει κάτι τέτοιο. Οι αλλαγές στο περιεχόμενο και στη δομή του Τι Λέει; ήδη σχεδιάζονται, ενώ θα πάρουν σάρκα και οστά από τον Ιανουάριο. Όσον αφορά την ομάδα μπροστά από τις κάμερες, προς το παρόν δεν υπάρχουν σκέψεις για αλλαγή των προσώπων που πλαισιώνουν την Ελένη Τσολάκη. Εξάλλου, ο σταθμός επέλεξε τον Δημήτρη Μακαλιά και την Τζένη Μελιτά ανάμεσα από πολλούς που πέρασαν από δοκιμαστικό. Από την άλλη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έχει αποδειχτεί δυνατό πολυεργαλείο, καθώς είναι χρήσιμος τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. «Καλώς ή κακώς, τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής έδειχναν πως θα υπάρξουν αλλαγές στο περιεχόμενο. Αλλαγές που δεν γίνεται να τις δουν οι τηλεθεατές από τη μια μέρα στην άλλη. Σίγουρα θέλει σκέψη, στρατηγική και υπομονή» παραδέχεται άτομο που γνωρίζει την εκπομπή εκ των έσω.

Όσον αφορά τον Γιώργο Βλαχογιάννη, σύμφωνα με  πληροφορίες του People, δεν θα αξιοποιηθεί από τον Alpha σε κάποιο άλλο πρότζεκτ, ενώ θα αποχωρήσει από το σταθμό το Δεκέμβριο, όταν και λήγει η σύμβασή του.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Kαλά να πάθει η Τσολάκη. Μια χαρά πήγαινε το τηλεπαιχνίδι που της είχαν δώσει πέρυσι. Αλλά όλες τους είναι αχόρταγες. Όλες οι τηλεστάρ τρομάρα τους θέλουν 5 ώρες εκπομπή και να βγαίνουν να λένε τα προσωπικά τους. Σημασία έχει όμως και το τι θέλει ο κόσμος όχι το τι θέλει η κάθε παρουσιάστρια. Ότι και να κάνουν δεν πρόκειται να πάει μακρυά αυτή η εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία πινελιά ενημέρωση να είχε ίσως κάτι θα γινόταν.Από την άλλη το στήσιμο της εκπομπής και ειδικά το σκηνικό για τηλεθεατές έως 23 είναι.Κακά τα ψέματα είναι στήσιμο νεανικής εκπομπής.Σκόπας ήταν να έπιανε όλες τις ηλικίες.
    Ότι θέλει δουλειά το ξέρουν και οι πέτρες απλά προοχειροδουλειά κάνανε και δεν φταίει η Ελένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !