Ειρήνη Καζαριάν: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη νίκη στο "GNTM"!

0

Περίμενε ότι θα αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια του GNTM; Πως ήταν οι σχέσεις της με τα υπόλοιπα κορίτσια;

Η Ειρήνη Καζαριάν, η μεγάλη νικήτρια του "Next Top Model: βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης «Στη Φωλιά των Κου-Κου» και μίλησε για τις πρώτες στιγμές μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τη Βίκυ Καγιά αλλά και για τις σχέσεις της με τα κορίτσια του reality μόδας.

«Έπρεπε να μου το φωνάξουν το αποτέλεσμα για να το καταλάβω, ήμουν χαμένη εκείνη τη στιγμή! Δεν έκανα μαθηματικά εκείνη τη στιγμή, απλά άκουγα τους κριτές. Μόλις το κατάλαβα ξεκίνησα έκλαιγα! Νόμιζα ότι ζω σε ένα όνειρο. Με “τσίμπαγα” για να καταλάβω αν είναι πραγματικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, στην Εύη Ιωαννίδου και την Άννα Αμανατίδου, που ήταν και τα δυο «άκρα» όσον αφορά τα συναισθήματα και τη σχέση που είχαν αναπτύξει όλους αυτούς τους μήνες παραμονής τους στο "Next Top Model".

Όπως εξήγησε: «η Εύη προκαλούσε πολύ με τον χαρακτήρα της, γενικά είχε ένα υφάκι και μια αλαζονεία. Της βγήκε μέσα στο παιχνίδι, λόγω πίεσης και εγώ αντέδρασα. Είχαμε τσακωθεί μια φορά, αλλά δεν ήταν κάτι σημαντικό» είπε.

Όσο για την Άννα Αμανατίδου, εξήγησε πως «γνωριστήκαμε στη μέση του παιχνιδιού και πραγματικά είναι πολύ αληθινή και δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνει αυτό το διπρόσωπο. Εγώ πάντως ξέρω την Άννα, η καρδιά μου το λέει αυτό, ότι είναι πολύ αληθινή κοπέλα και με στηρίζει ακόμα και την αγαπάω πάρα πολύ!».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !