GNTM: Οι κόντρες και οι σκληροί χαρακτήρες πίσω από την επιτυχία...

1

Το #GNTMgr τελείωσε, ζήτω το Next Top Model! Το πιο hot reality του πρώτου μισού της σεζόν έριξε αυλαία το βράδυ της Τετάρτης με έναν τελικό που αναλώθηκε στη διαγωνιστική διαδικασία και δεν είχε πολλά από αυτά που αγαπήσαμε.

Το GNTM ξεκίνησε και δεν είχε κανένα ενδιαφέρον σε επίπεδο υποψήφιων κοριτσιών. Η δόξα ανήκε στα σκληρά σχόλια των κριτών, ειδικά του Δημήτρη Σκουλού στην Ιωάννα Μπέλλα και στην petite υποψήφια με ύψος περίπου 1,50. Ακόμη και όταν έριχναν οι ατάκες του τα social media, μιλούσαμε για κορίτσια που είτε είχαν κοπεί ή δεν είχαν καμία ελπίδα να προκριθούν στη φάση του σπιτιού.

Το GNTM είχε τις καλύτερες κόντρες ανάμεσα σε πραγματικά διάσημα πρόσωπα. Το φετινό Next Top Model θα μπορούσαμε να πούμε πως ακόμη και για ένα επεισόδιο τσακώθηκαν όλοι με όλους. Κανείς δεν έμεινε παραπονεμένος, εκτός από τον Άγγελο Μπράτη που μάλλον στηρίχθηκε στην παντομίμα όταν τα πράγματα δυσκόλευαν επικοινωνιακά.

Το GNTM είχε τις καλύτερες παίκτριες με τους χειρότερους χαρακτήρες. Θέλει πολλή τέχνη να διαλέξεις 15 υποδειγματικά σατανικούς χαρακτήρες για να τους βάλεις σε ένα σπίτι και να αρχίσουν να μαλλιοτραβιούνται μέχρι να πεις... GNTM. Οι «καθαρές» και «αμόλυντες» προσωπικότητες μεταλλάχτηκαν σε reality stars που μπορούσαν να συναγωνιστούν τα ιερά τέρατα του κλάδου, όπως την Άσπα Τσίνα, τον Τζώρτζη Παπανικολάου ,και τον Μάνατζερ Ράγκμπι. Αν το σπίτι του GNTM είναι ένας «μικρόκοσμος» της κοινωνίας, θα πρέπει να μη λέμε καλημέρα ούτε στον άνθρωπο που μας φτιάχνει καφέ. Εγώ πάντως αν δω ποτέ μπροστά μου τη Μέγκι, θα κάνω πρώτα τον σταυρό μου. 

Το GNTM δεν είχε μοντέλα για παίκτριες. Τα πραγματικά μοντέλα μέσα στο reality ήταν ελάχιστα. Τουλάχιστον ό,τι λέμε εμείς, οι κοινοί θνητοί, «μοντέλο» βλέποντας τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν μπορώ στιγμή να πιστέψω πως όταν λέγαμε Next Top Model σκεφτόμασταν κορίτσια, όπως η Άννα Τσακουρίδου ή η Ροζάνα Κουτσούκου. Ωραιότατα κανονικά κορίτσια... στον καιρό τους ήταν, αλλά άμα τα έβλεπε η Βίκυ Κουλιανού θα τους έκανε ένα "πατ-πατ" συμπαράστασης στην πλάτη.

Το GNTM βέβαια είχε μασκότ, την Ειρήνη Ερμίδου. Ήταν σαν τον «Φοίβο και την Αθήνα» στους Ολυμπιακούς Αγώνες – δεν είχαν καμία πιθανότητα να πρωταγωνιστήσουν σε κάτι, παρά μόνο να κάνουν τους άλλους να γελάνε. Μια κοπέλα με μηδενικό ταλέντο να υποδυθεί την ωραία γυναίκα, εκτόπιζε ακόμη και ταλαντούχα κορίτσια στον βωμό της «διαφορετικότητας». Πώς και γιατί επιβίωσε τόσες εβδομάδες στη διαγωνιστική διαδικασία, μόνο ως κωμωδία μπορώ να το αντιμετωπίσω.

Το GNTM χρωστάει το 50% της επιτυχίας του στη Ζενεβιέβ και την Έλενα Χριστοπούλου. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω τους λόγους, όλα τα social media κραυγάζουν εδώ και μήνες ότι οι δύο «ιέρειες» του show ήταν αυτές που έφεραν εις πέρας τη... βρόμικη δουλειά.

To GNTM είχε την καλύτερη νικήτρια. Μια εντυπωσιακή κοπέλα, με ωραίο σώμα. Και κυρίως καλό χαρακτήρα, αλλά και χιούμορ. Όταν έβλεπες ανάμεσα σε ένα σμήνος 20 φιλόδοξων ενζενί, ένα κορίτσι να μοιάζει κανονικό σε χαρακτήρα, πώς να μη θες να κερδίσει; Δεν πήρε στιγμή σοβαρά την αποστολή της εκεί, δεν έκλαψε ποτέ για κανένα «μεγάλο όνειρο», δεν είπε ποτέ ότι την αδικούν και ότι της κάνουν πόλεμο, και επιτέλους είδαμε έναν χαρακτήρα που άξιζε να ξεχωρίσει από το κοπάδι. 

Το GNTM ήταν ένα υποδειγματικό reality. Με εκρηκτικούς χαρακτήρες, με τσακωμούς επιπέδου «κυρίες της αυλής», με εξωφρενικά βαρύγδουπες συμβουλές και δηλώσεις από κάθε πλευρά. Και με τη Μόδα την ίδια να κλαίει έντρομη σε εμβρυακή στάση σε κάποιο ντουζ για το κακό που την περίμενε σε ένα μικρό βαλκανικό κράτος με απολαυστικά αποκριάτικη τηλεόραση.

Και εις άλλα με υγεία.

Πηγή: Yupiii - Kωνσταντίνος Αντωνάτος 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ ωραίο κείμενο . Ήταν απλά ένα σκληρό ριάλιτι . Δεν είχε να κάνει με το μόντελινγκ τόσο . Ξεκάθαρη νικήτρια ήταν η Ζενεβιέβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !