Πώς το GNTM έκανε τα στελέχη του STAR να χάσουν τον ύπνο τους παρά την επιτυχία του

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Ενα βήμα πριν το τέλος του βρίσκεται πλέον το “Greece’s Next Top Model” και ενώ η επιτυχία του ριάλιτι μόδας δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση πλέον και από κανέναν, στο STAR το παιχνίδι έχει κάνει κάποια από τα μεγάλα στελέχη να χάσουν τον ύπνο τους.

Από τη μια οι καταγγελίες που εφτασαν στο ΕΣΡ και ανάγκασαν την Ανεξάρτητη Αρχή να επιληφθεί του θέματος έστω και καθυστερημένα και να επιβάλλει πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ, αλλά και αλλαγή στη σήμανση του ριάλιτι και από την άλλη τα τερτίπια των παικτριών που ανεβάζουν την πίεση των ανθρώπων του STAR στα ύψη. Μάλιστα, αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που στο κανάλι αποφάσισαν να ρίξουν τους τόνους το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τις εμφανίσεις των παικτριών, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καθόλου εύκολο. Αλλο οι υποψήφιοι μάγειρες κι άλλο τα μοντέλα…

Πιο συγκεκριμένα, η Μέγκι Ντρίο, μια από τις πλέον γνωστές παίκτριες του GNTM, λόγω της φαρμακερής γλώσσας της κατάφερε να αναστατώσει με τα καμώματά της όχι μόνο τις συμπαίκτριές της αλλά και τα στελέχη του STAR. Κι αυτό γιατί ενώ για ένα χρόνο την πλήρη “εκμετάλλευση” των συμμετεχουσών την έχει το κανάλι, κανονίζοντας εξώφυλλα, συνεντεύξεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις τους, εκείνη αποφάσισε για ακόμα μια φορά να σηκώσει το δικό της μπαϊράκι.


Και όταν λέω μπαϊράκι, τι εννοώ; Να σπάσει έναν από τους απαράβατους κανόνες του παιχνιδιού: αυτόν του εξωφύλλου. Ναι, πολύ καλά το ακούσατε το κανάλι δεν επιτρέπει σε καμία από τις παίκτριες να κάνει εξώφυλλο χωρίς την προηγούμενη έγκρισή του κι αυτό γιατί το μεγάλο έπαθλο της νικήτριας πέρα από τα 50.000 ευρώ, το συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων και εταιρεία καλλυντικών είναι και το πρώτο τους εξώφυλλο σε μηνιαίο περιοδικό, εν προκειμένω στο In Style.

Ωστόσο, η Μέγκι αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και χωρίς να ρωτήσει κανέναν να κάνει την αποκαλυπτική – για να μην πω – γυμνή φωτογράφιση και το εξώφυλλο στο Down Town που είδατε την προηγούμενη εβδομάδα αποκαλώντας μεταξύ άλλων τον εαυτό της “δημόσιο πρόσωπο”. Τα όσα ακολούθησαν δεν νομίζω ότι γράφονται και δεν έλειψαν οι επιπλήξεις και τα παράπονα και στο περιοδικό. Ωστόσο, το κακό είχε ήδη γίνει…

tinasmess.g-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !