Ο μεγάλος τελικός του επιτυχημένου GNTM στο STAR, είναι προ των πυλών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταφέρει το ethnos.gr, οι τρεις κοπέλες που θα φτάσουν στον Τελικό θα κληθούν να κάνουν τρεις φωτογραφίσεις σε αντίστοιχες διαφορετικές εκδοχές μιας Χριστουγεννιάτικης βραδιάς.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη δοκιμασία θα δούμε ένα οικογενειακό δείπνο και στη φωτογράφιση των κοριτσιών θα πάρουν μέρος οι συγγενείς τους. Με δέκα άντρες μοντέλα θα φωτογραφηθούν τα τρία κορίτσια στη δεύτερη δοκιμασία που θα ‘χει θέμα ένα χορευτικό πάρτι με φίλους. Η τρίτη και πιο δύσκολη δοκιμασία θα φέρει τα τρία κορίτσια σε μια prive βραδιά με το αγόρι τους, τον ρόλο του οποίου θα παίζει ένας άντρας μοντέλο. Οι τρεις φιναλίστ εκτός των άλλων θα πρωταγωνιστήσουν σε γύρισμα διαφημιστικού για γνωστό ποτό, που θα πραγματοποιηθεί στο «Μέγαρο Υπατία» όπως αναφέρουν πάλι οι πληροφορίες του ethnos.gr.

Ο Δημήτρης Σκουλός θα φωτογραφίσει την τελική τριάδα, όπως ήταν αναμενόμενο, στις τρεις δοκιμασίες του τελικού. Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης, θα είναι παρόντες μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Θα είναι η πρώτη φορά που θα βρίσκονται όλοι μαζί στον ίδιο χώρο.

Η τελευταία μισή ώρα του Τελικού θα είναι live και εκεί θα δούμε και όλα τα κορίτσια που έχουν αποχωρήσει

Δεν υπάρχουν σχόλια: