Τάμτα: Το πρώτο της μήνυμα μετά την ανακοίνωση για την Eurovision 2019!

0

Είναι επίσημο πως η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision ερμηνεύοντας το τραγούδι του συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P) με τίτλο "Replay".

Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στην διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste.

Η γνωστή τραγουδίστρια μετά την επίσημη ανακοίνωση, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες της σκέψεις γι’ αυτή τη συμμετοχή, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα χαρακτηριστικά:

«Χαρά, ενθουσιασμός, ευθύνη και μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς μία χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΡΙΚ για την πρόταση που μου έκανε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Και άλλο ένα τεράααααστιο ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή στην ανακοίνωση του ονόματός μου από όλους εσάς, που από χθες το πρωί έχετε γεμίσει την καρδιά μου με αγάπη!».





Χαρά, ενθουσιασμός, ευθύνη και μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς μία χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΡΙΚ για την πρόταση που μου έκανε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Και άλλο ένα τεράααααστιο ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή στην ανακοίνωση του ονόματός μου από όλους εσάς, που από χθες το πρωί έχετε γεμίσει την καρδιά μου με αγάπη! 🙏🏻❤️ ჩემო კარგებო მინდა დიდი სიხარულით გაცნობოთ რომ 2019 წლის ევროვიზიაზე წარვადგენ კვიპროსს. განსაკუთრებით თქვენი მხარდაჭერის და სიყვარულის დიდი იმედი მაქვს ამ დიდი და ლამაზი გზის განმავლობაში და დარწმუნებული ვარ როგორც ყოველთვის ჩემს გვერდით იქნებით😉❤️ #eurovision2019 #cyprus #replay
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta) στις

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !