Μπουρλότο στην εορταστική εκπομπή του Σπύρου από Αποστολία Ζώη - Demy

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

Μόνο εορταστικό δεν ήταν το κλίμα στο γύρισμα του «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» που έγινε πριν από λίγες ημέρες για την εκπομπή που θα προβληθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τη συχνότητα του Σκάι.

Οχι φυσικά εξαιτίας του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος ανέβασε το κέφι στα ύψη ερμηνεύοντας ωραία τραγούδια ως βασικός καλεσμένος του Σπύρου Παπαδόπουλου, αλλά επειδή δημιουργήθηκε πρόβλημα με δύο γνωστές τραγουδίστριες. Η μία δυσαρεστήθηκε επειδή δεν τραγούδησε όσο ήθελε, και το εξέφρασε έντονα στους ιθύνοντες της εκπομπής, ενώ η άλλη αποχώρησε από το γύρισμα, επειδή δεν έμεινε ικανοποιημένη από τη θέση όπου την έβαλαν να καθίσει στο τραπέζι του «Στην υγειά μας, ρε παιδιά». Την είδηση μετέφερε χθες μέσω της εκπομπής «Πρωινό» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τη μορφή κουίζ, δίχως δηλαδή να ονοματίσει τις δύο καλλιτέχνιδες.


«Στο γύρισμα για το εορταστικό του “Στην υγειά μας, ρε παιδιά” με τον Σπύρο Παπαδόπουλο έγινε μεγάλη μανούρα από δύο τραγουδίστριες. Η μία ήθελε να τραγουδήσει κι άλλο και δεν την άφησαν, και τα έκανε χάλια. Η άλλη σηκώθηκε κι έφυγε, γιατί ήθελε να τη βάλουν δίπλα στον βασικό καλεσμένο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, δεν την έβαλαν να καθίσει δίπλα του κι έτσι προτίμησε να σηκωθεί και να φύγει» είπε on air ο παρουσιαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», επρόκειτο για την Αποστολία Ζώη και την Demy. Οπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, μέσω της οποίας διασταυρώσαμε την πληροφορία του Δημήτρη Ουγγαρέζου, η Αποστολία έδειξε καθαρά την ενόχλησή της, επειδή δεν της επέτρεψαν να τραγουδήσει περισσότερο απ' όσο είχε προγραμματιστεί.

Οσο για την Demy, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη, όταν της έδειξαν το σημείο όπου έπρεπε να καθίσει. Η ίδια πάντως δεν ζήτησε να καθίσει ακριβώς δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, όπως ακούστηκε, αλλά κάπου πιο... κεντρικά από εκεί όπου την είχαν βάλει. Οταν, λοιπόν, η επιθυμία της να αλλάξει θέση δεν ικανοποιήθηκε από τους υπευθύνους της εκπομπής, προτίμησε να αποχωρήσει από το γύρισμα της εορταστικής παραγωγής.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτες οι δυο παντως ειναι πολυ καλυτερες φωνητικα απ αυτον τον αργυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει κι εσυ που το γράφεις αυτό δεν έχεις αυτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !