Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αλλάζει στάση απέναντι στην Ιωάννα Μπέλλα.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την υπόθεση του σκανδάλου των δημοσιευμάτων που ενέπλεξαν τον σύντροφό της, Δημήτρη Μηλιώνη, με την Ιωάννα Μπέλλα.

Αφού ουσιαστικά επανέλαβε όσα έχει πει ήδη για το είδος της γνωριμίας της με τη φετινή Σταρ Ελλάς, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε: «Όταν είδα όλα αυτά είπα κάποια λογική εξήγηση θα υπάρχει. Είπα, λοιπόν, να κάνω κάτι για να βγάλω και εκείνη από τη δύσκολη θέση. Ανακάλυψα πράγματα στην πορεία μέχρι σήμερα που δεν μου άρεσαν καθόλου. Πραγματικά ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη, που ξεκινάει από ένα βίντεο που δείχνει έναν άνθρωπο να μιλάει σε έναν άλλο. Απλά είναι όλο αυτό πολύ καλά στημένο. Δεν γίνεται όλο το βράδυ να έχουν μιλήσει δύο φορές και η μία να υπάρχει σε βίντεο. Επίσης πίεσα μια άλλη κοπέλα, έμαθα κάποια πράγματα. Από εκεί και πέρα, όταν ένας άνθρωπος κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα, κάνει τα πάντα για άλλα προσωπικά του θέματα, δεν θα ασχοληθώ άλλο. Θέλω να ασχοληθώ μόνο με την οικογένειά μου, με το σπίτι μου. Κουράστηκα! Μιλάω για όλα τα άτομα που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση».

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε αν περιλαμβάνει σε αυτούς τους ανθρώπους και την Ιωάννα Μπέλλα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε: «Έχει να κάνει με όλους! Δεν θέλω να συζητήσω κάτι ή να αναφερθώ ξανά στην Ιωάννα. Να είναι καλά το κορίτσι, να πάει καλά, να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της. Δεν θα σου απαντήσω σε αυτό, Γρηγόρη. Τόσο καιρό προσπάθησα να την προστατέψω με χίλιους δύο τρόπους την Ιωάννα και η Ιωάννα δεν έκανε το ίδιο για εμένα. Είναι λίγο κρίμα!».

«Την είδα πώς πάγωσε όταν της είπες πως θα εμφανιζόμουν στην εκπομπή ως έκπληξη! [...] Σου ξαναλέω, τα πράγματα είναι μία χαρά. Απλά λέω πως όταν κάνεις κάτι άσχημο απέναντι σε έναν άνθρωπο, λέω πως θα το βρεις από τον Θεό!» συνέχισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καταλήγοντας: «Σου λέω τα πράγματα που είδα. Αν στα δείξω μετά τη συνέντευξη, θα μου πεις τη γνώμη σου. Αλλά ας μην το διαιωνίσουμε... Πάντως να το ξεκαθαρίσουμε, δεν ήρθε κανένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας. Δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο».


1 σχόλιο:

Steve 13 είπε...

Η κοπέλα είπε ξεκάθαρα ότι το στησε όλο η μπελλα για τη δημοσιότητα.