Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης παρουσιάζει φέτος την ιατρική εκπομπή του ALPHA, ''Oδηγός καλής ζωής''. 


Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος μιλά στη Real Life για τα νούμερα, το αν αντιγράφει τον ανταγωνισμό ,αλλά και την επαφή με τον κόσμο.

Τα νούµερα τηλεθέασης σας επηρεάζουν;  

Ακόµη κι αν δεν επηρεάζουν εµένα, επηρεάζουν τους διαφηµιζοµένους. Τα παρακολουθώ, αλλά δεν έπεσα στην παγίδα να προσαρµόσω τη θεµατολογία µε κριτήριο τα νούµερα. Είναι ίσως καθοριστικός δείκτης για την επιτυχία µιας εκποµπής, αλλά όχι ο µόνος.  

Ανταγωνιστικές εκποµπές παρακολουθείτε;  

Αποσπάσµατα έχω δει κυρίως στο διαδίκτυο, αλλά δεν είµαι ο άνθρωπος που εξαρτάται από τον ανταγωνισµό κι αυτό γιατί ποτέ δεν θα αντιγράψω. Προτιµώ να κάνω του κεφαλιού µου κι ας το πληρώσω, παρά να αντιγράψω. Ήµουν από τους πρωτοπόρους στη δηµιουργία εκποµπών για την υγεία στην ιδιωτική ελληνική τηλεόραση και σε νεαρή ηλικία, 28 ετών, µε εµπιστεύθηκαν να σχεδιάσω και να παρουσιάσω για πρώτη φορά την εκποµπή, «Όλα για την υγεία» ,στο Mega.  

Σας έχει φέρει σε άβολη θέση η δηµοσιότητα;  

Όχι, γιατί προσπαθώ να τη διαχειρίζοµαι µε διακριτικότητα και σύνεση. Είµαι φιλικός µε όποιον µε σταµατά στον δρόµο να µου µιλήσει. Μου αρέσει να πιάνω την κουβέντα, γιατί πάντα έχεις κάτι να κερδίσεις από την επικοινωνία µε τους ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: