Η σπατάλη του τηλεοπτικού χρόνου

0
Ο χαμένος χρόνος στην ελληνική tv ή πώς η Σάσα Μπάστα μιλά περισσότερη ώρα από τη...Μεριλ Στριπ!  



Το ότι ο χρόνος είναι χρήμα ισχύει ακόμη περισσότερο στην tv, όπου κάθε δευτερόλεπτο τηλεοπτικού αέρα μετράει πολλαπλάσια λόγω της μεγάλης έκθεσης. Η διαχείριση του χρόνου στην ελληνική τηλεόραση είναι διαχρονικά προβληματική, καθώς τα κανάλια σχεδόν από καταβολής τραβάνε από τα μαλλιά εκπομπές και προγράμματα με χαλαρό μοντάζ και εσκεμμένη φλυαρία -ενίοτε και μπουρδολογία- ,για να γεμίζουν λεπτά προγράμματος με αέρα κοπανιστό.

Το βλέπεις παντού. Σε σειρές όπου η πλοκή από το ένα επεισόδιο στο άλλο μετακινείται κατά μισό χιλιοστό με σεναριακά παραγεμίσματα άνευ σημασίας, σε ριάλιτι που φουσκώνουν τη διάρκεια του επεισοδίου με συζητήσεις αποδυτηρίων, σε τάλεντ σοου που περισσότερη ώρα διαρκεί ο χαβαλές ανάμεσα στους κριτές παρά η κριτική του διαγωνιζομένου. Το φαινόμενο αυτό θεριεύει στα τοκ σόου όπου φιλοξενείται κάθε πικραμένος σε χρόνο πολλαπλάσιο από... πρωτολογία πρωθυπουργού στη Βουλή.

Την περασμένη Δευτέρα χαζεύοντας το The 2night show, βλέπουμε καλεσμένη την εγκυμονούσα Σάσα Μπάστα να δίνει περισπούδαστα συμβουλές σε άλλες εγκύους τι να τρώνε - ως τι άραγε ( ; )- επί μισή ώρα. Περιττό να πούμε, γιατί γελάει και το...πληκτρολόγιο, ότι στα αντίστοιχα late night του εξωτερικού, βρε δεν πα να είναι η Μεριλ Στριπ, δέκα λεπτά χρόνο θα πάρει και μετά έξω απ΄την πόρτα! Δεν λέμε να φιλοξενείται μόνο η Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα ούτε να αποκλείονται πρόσωπα. Δεν μπορεί όμως και να είναι τόσο εξόφθαλμα αυτοσκοπός απλά να γεμίσει τηλεοπτικός χρόνος σε εκπομπές διευρυμένης διάρκειας με ό,τι να ‘ναι.

Real News 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !