Μια αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο "Πρωινό" της Παρασκευής. Ο παρουσιαστής μίλησε για σημαντικές αλλαγές που έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου σε μεγάλο κανάλι...

«Έντονη κινητικότητα σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό παρατηρείται όσον αφορά στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Επειδή γνωρίζω δεν θέλω να πω πράγματα… Αφήνω έξω τον Alpha που ο Νίκος Μάνεσης πάει πάρα πολύ καλά. Όλοι οι υπόλοιποι… Θα μπουν εκπομπές; Θα βγουν εκπομπές; Θα υπάρξει ανακατάταξη εκπομπών; Θα έρθει ένας καινούριος παρουσιαστής και θα κάνει εκπομπή; Φεύγουν κάποιοι άλλοι; Φεύγουν ομάδες; Έρχεται καινούρια ζώνη που δεν υπήρχε; Να είστε έτοιμοι γιατί το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν εξελίξεις» ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το 2019 θα είναι γεμάτο με εκπλήξεις!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως στο Open beyond?

Αν εχεις ιδεες είπε...

Ο Ουγγαρεζος αν ξέρει κάτι να βγαίνει να το λέει με ονόματα και όχι με αοριστίες "κάποιος παρουσιαστής σε κάποιο κανάλι συζητάει κάτι..."
Αυτό δεν είναι είδηση!
Ή έχεις ρεπορτάζ,το λες και παίρνεις το ρίσκο να διαψευστείς (αν και όταν εχεις έγκυρο ρεπορτάζ δεν το σκέφτεσαι αυτό) ή δεν έχεις τίποτα και λες ο,τι θες για να γεμίσεις τηλεοπτικό χρόνο και να το παίξεις σοβαρός δημοσιογράφος.

Steve 13 είπε...

4 και 53 γιατι ειναι σοβαρος δημοσιογραφος ο ουγγαρεζος? Ολο καραγκιοζιλικια .