Πέτρα του σκανδάλου η Νίκη Λάμη!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Είναι μελαχρινή, με μεσογειακό ταμπεραμέντο και μήλον της Εριδος ανάμεσα σε πατέρα και γιο. Η Νίκη Λάμη, η οποία ετοιμάζεται να επανέλθει στο θέατρο στο δεύτερο μισό της σεζόν, πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του Open «Ελεύθερη σχέση», την οποία υπογράφουν σκηνοθετικά ο Βασίλης Θωμόπουλος και σεναριακά ο Γιώργος Φειδάς. «Με τον Βασίλη Θωμόπουλο έπειτα από τόσες συνεργασίες πια μιλάμε με τα μάτια» λέει στην «Espresso» η ηθοποιός.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Γαβριέλα (Νίκη Λάμη) δεν έχει σχέση μόνο με τον Λουκά (Στέλιος Νιάκαρης) αλλά και με τον πατέρα του Νίκο (Παύλος Χαϊκάλης), και η... πέτρα του σκανδάλου το επιβεβαιώνει μέσα από τη συζήτησή μας. «Στην αρχή έχω σχέση με τον γιο και μετά έχω σχέση και με τον πατέρα και διχάζομαι. Επειτα το μαθαίνουν και οι δύο, υπάρχουν ανατροπές και δραματικές καταστάσεις, και δεν ξέρω πώς θα το πάει ο Γιώργος Φειδάς. Εχω κάνει 28 επεισόδια και ομολογώ ότι και εγώ έχω την ίδια αγωνία με το κοινό, για να δω πού θα πάει η σχέση. Σίγουρα είμαι με τον Παύλο Χαϊκάλη, που μου συμπεριφέρεται πολύ ωραία και με κάνει να νιώθω πολύ καλά - άλλωστε με λέει και πριγκίπισσα. Aλλά μαθαίνει το διπλό παιχνίδι μου και υπάρχει ένας δύσκολος αποχωρισμός... Εκεί έχω μείνει».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός, η οποία αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της Σεσίλια στους «Συμμαθητές», δηλώνει ευτυχής γιατί στα έξι επτά χρόνια που βρίσκεται στον χώρο περνά καλά. «Δόξα τω Θεώ, μέχρι τώρα έχω συνεργαστεί με πολύ υγιείς ανθρώπους και όλο αυτό που βγαίνει στον τηλεθεατή έχει να κάνει και με το καλό κλίμα στα γυρίσματα. Αλλωστε, βοηθάει και η προσπάθεια που γίνεται από το κανάλι. Το Open έχει διάθεση να ασχοληθεί με πιο ποιοτικά πράγματα και όχι με παραγωγές της σειράς».

Σε ό,τι αφορά την ελεύθερη σχέση που επέλεξε να ζήσει το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς, η Νίκη δεν είναι αφοριστική. «Το θέμα είναι ότι πρέπει να ακολουθείς εσύ την εξέλιξη της ζωής και όχι να ακολουθείς τη σκέψη που είχες εσύ για τη ζωή. Δηλαδή τις αντοχές που έχει αυτός ο γάμος και αυτή η σχέση. Ουσιαστικά είναι αυτό που λέμε “πάρε τον χρόνο σου, να δούμε αν θα ενωθούμε ξανά”, αυτό λέει η σειρά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !