Μάρκος Σεφερλής: Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος απαντά στην Έλενα Ακρίτα

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
Ο σπουδαίος συγγραφέας και κριτικός θεάτρου, Κώστας Γεωργουσόπουλος δηλώνει πως ο Μάρκος Σεφερλής «είναι ο τελευταίος των μεγάλων» και απαντά στην Έλενα Ακρίτα. Ο κ. Γεωργουσόπουλος, ο οποίος έχει γράψει στο παρελθόν διθυραμβική κριτική για την καλλιτεχνική αξία του δημοφιλούς κωμικού, μιλάει σήμερα στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα.

«Τον θεωρώ πολύ μεγάλο κωμικό, πολύ σπουδαίο κειμενογράφο, σπουδαίο λογοπλάστη… Να απαντήσω τι λέει η κυρία Ακρίτα; Όχι! Δεν τον έχει δει, όπως και κανένας από αυτούς που τον κρίνουν, σας πληροφορώ. Δεν έχουν πάει ποτέ στο Δελφινάριο.

Καταρχήν, ο άνθρωπος αυτός δεν βωμολοχεί. Αφήνει υπονοούμενα, υπαινιγμούς σεξουαλικούς. Και πού δεν γίνεται πλέον αυτό; Το κοινό του, εξάλλου, είναι γιαγιάδες και παιδιά. Είναι δυνατόν να είσαι πατέρας και να βωμολοχείς για να προκαλέσεις γέλιο; Εν κατακλείδι, νομίζω πως δεν ξέρουν τι σημαίνει trash και είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν τον έχουν δει στο θέατρο. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτά τα θέματα. Να πάνε να τον δουν και μετά να κρίνουν», καταλήγει ο Κώστας Γεωργουσόπουλος.

Για το επίμαχο κείμενο της Έλενας Ακρίτα, ο κριτικός θεάτρου λέει: «Όλο αυτό δεν είναι κριτική. Μην μπερδεύουμε την κριτική με οποιοδήποτε δημοσιογραφικό σχόλιο. Η κριτική έχει άλλου είδους διαδικασία. Έχει άλλο ύφος και είναι εντελώς διαφορετικό λογοτεχνικό είδος».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Ακριτα χρωσταει ενα συγγνωμη στους Ελληνες που απρεσυρε με τη προπαγανδα τους να ψηφισουν Τσιπρα και τους κατεστρεψε.Μας πηρε στο λαιμο της. Και εχει το θρασσος να το παιζει και τιμητης των παντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε το ότι Εσυ είσαι χαμηλού iq και ψήφισες Τσίπρα δεν σ φταει η Άκριτα
    It’s your brain idiot !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αληθεια ειναι οτι αν περιμενεις την Ακριτα για να μαθεις για το χάλι της αριστερας(και οχι μόνο) τότε αστο....Παρ'ολα αυτα το θρασος της ειναι απυθμενο,δθνεχιζει λεγοντας που δεν εθιξε τον Σεφερλη ως ατομο,ουτε και το κοινο του και αν μπει κανείς στην προσωπικη σελιδα της να δει πως εκφραζεται αυτη και οι "φιλοι της" για το κοινο του και τον ίδιο....Φριττει.Χαμηλου επιπεδου,σκουπιδι κλπ.....Ακριτα συνελθε γιατι εχεις ξεφυγει προ πολλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !