Έρχεται νέα ελληνική αστυνομική σειρά: Η υπόθεση, οι πρωταγωνιστές και ο σταθμός που θα προβληθεί!

1

Πρόκειται ομολογουμένως για μία δύσκολη παραγωγή αλλά οι συντελεστές και το... παρελθόν της σειράς προϊδεάζουν θετικά για το αποτέλεσμα. Λογικό λοιπόν που πριν ακόμα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της καινούργιας σειράς υποδεχόμαστε την είδηση με αισιοδοξία...!

Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… ή μάλλον… από το πανί. Συγκεκριμένα το «μεγάλο πανί» ή αλλιώς την κινηματογραφική οθόνη όπου εμφανίστηκε πρώτη φορά η «κεντρική ιδέα» της σειράς. Ο λόγος για την κινηματογραφική ταινία «Έτερος εγώ» σε σενάριο-σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια με πρωταγωνιστές πολλούς καλούς ηθοποιούς, όπως τους: Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Δημήτρη Καταλειφό, Μάνο Βακούση, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Γιώργο Χρυσοστόμου, Κόρα Καρβούνη, Άννα Καλαϊτζίδου. Η ταινία κέρδισε σημαντικές υποψηφιότητες για βραβεία και η υπόθεσή της ξεκινά με τον καθηγητή εγκληματολογίας Δημήτρη Λαΐνη να αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από πέντε φόνους όπου στα μέρη όπου έχουν γίνει υπάρχουν γραμμένα ρητά του Πυθαγόρα.

Μετά λοιπόν την κινηματογραφική της πορεία την επόμενη χρονιά θα την απολαύσουμε και οι τηλεθεατές, αφού η συνέχειά της θα γίνει σειρά  για την COSMOTE TV με τίτλο «Έτερος εγώ – Χαμένες  Ψυχές». Σύμφωνα με το σενάριο του Σωτήρη Τσαφούλια που θα κάνει πάλι και τη σκηνοθεσία η αστυνομία προσπαθεί να εξιχνιάσει τη δράση ενός κατά συρροή δολοφόνου και να τον εντοπίσει βασιζόμενη σε συμβολισμούς που συνδέονται με τον μύθο των άθλων του Θησέα. Στο ρόλο του επιθεωρητή ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και πρωταγωνιστούν ακόμα οι Μάνος Βακούσης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Πέτρος Λαγούτης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Άκης Σακελλαρίου, Κατερίνα Διδασκάλου.


Τα γυρίσματα της σειράς ξεκινούν τον Δεκέμβριο και η προβολή της θα γίνει μέσα στο 2019 από την COSMOTE TV.

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πολυ δυνατη ταινια με πολυ καλη κορυφωση και λυση του δραματος

    δειτε την,εχει εκπληκτικο φιναλε
    και βεβαιως περιμενουμε τα επεισοδια αφου αποφασισαν να το προχωρησουν
    ο πηγμαλιωνας στη ταινια εδωσε ρεστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !