Ο Θέμης Μάλλης διαψεύδει...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Ο κακός χαμός έχει γίνει από τη στιγμή που η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να γράψει μήνυμα συμπαράστασης στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη απαντώντας στο ποστ που έκανε μετά την απόλυσή του από το OPEN



Στο κανάλι της Παιανίας είναι έξαλλοι με την κίνηση της παρουσιάστριας και από ότι λένε οι πληροφορίες του tinasmess.gr και της Τίνας Μεσσαροπούλου για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Αλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία με τη σειρά της συνομίλησε με τον Θέμη Μάλλη.

Το θέμα δεν είναι μόνο ότι συμπαραστάθηκε στον πρώην – απολυμένο πια – συνεργάτη της, αλλά το γεγονός ότι με τον τρόπο αυτό επιδοκιμάζει το ποστ του στο οποίο μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης κάνει λόγο και για άλλες απολύσεις που έρχονται στο κανάλι κι αυτό το τελευταίο είναι που πείραξε περισσότερο τα στελέχη και προκάλεσε την αναστάτωση και τη δυσφορία τους.

Μετά από λίγο, ο Θέμης Μάλλης διέψευσε το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου ανεβάζοντας ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για άλλη μια φορά η Μεσσαροπουλου έχει έγκριτο και εξακριβωμένο ρεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω και εσείς εδώ παιδιά πριν ανεβάσετε κάτι από αυτά που γράφει να κάνετε τη δική σας έρευνα για το θέμα ή τουλάχιστον να βάζετε κάτω από τα λεγόμενα της τα όσα εσείς ξέρετε για αυτά που λέει. Δεν είναι η πρώτη φορά που την κατηγορούν για ανακριβή ή κατευθυνόμενα ρεπορτάζ. Ναι μεν βάζετε την πήγη και αναφέρετε ότι δεν είναι δικό σας ρεπορτάζ αλλά μπορεί να κατηγρηθείτε από κάποιους κακόβολους ότι συμβάλλετε στη διάδωση ψευδών ειδήσεων. Καλή η πολυφωνία αλλά πρέπει να γίνεται και κάποιος έλεγχος στις πηγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !