Γιάννης Ζουγανέλης: «Του πέταξα τη σαλάτα στο κεφάλι»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι από τους καλλιτέχνες που δε διστάζουν να εκφράζουν συχνά τις απόψεις του για σημαντικά θέματα της κοινωνίας μας αλλά και να εκφράζει την έντονη αντίθεσή του σε πολιτικές πρακτικές που χρησιμοποιούνται. Ωστόσο πολλές φορές έχει κατηγορηθεί ότι λόγω της δουλειάς του στην ΕΡΤ μιλάει εκ του ασφελούς και ταυτίζεται με την κυβέρνηση.

Μιλώντας ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής «Τι Λέει» σχολίασε

«Μεταξύ άλλων με κατηγορούν ότι έκανα δουλειά στην ΕΡΤ και επειδή είμαι στην ΕΡΤ ταυτίζομαι με την εξουσία που κυβερνά ενώ είμαι 40 χρόνια στην ΕΡΤ. Αυτό το λέω γιατί υπάρχει αυθαιρεσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο καθένας μπαίνει και λέει τη γνώμη του. Διαστρεβλώνουν τα πράγματα, ότι εγώ έπαιρνα 12.000 την εκπομπή, όσο κόστιζε η εκπομπή το χρεώνουν σε μένα».

Στη συνέχεια όμως αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό ζήτημα περιγράφοντας ένα άσχημο περιστατικό που είχε ο ίδιος με έναν μετανάστη.

«Ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ και φιλοξενούμε εμείς. Να σε φιλοξενήσω αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου δε το θέλω. Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια. Εγώ τσακώθηκα κάποια στιγμή με μετανάστη. Όταν βρεθήκαμε κάποια στιγμή και τους πήγαμε να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκα να μοιράζω τις σαλάτες, ένας μου την πέταξε και μου είπε «χούμους» ε, του την έφερα στο κεφάλι. Δε καταλαβαίνω Χριστό».

Δείτε το απόσπασμα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !