Εξέλιξη: Έκλεισαν ο Αντώνης Κανάκης και οι "Ράδιο Αρβύλα" στον ΣΚΑΪ!

11

Τους διεκδίκησαν σχεδόν όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί, όμως τελικά, όπως όλα δείχνουν, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επέλεξαν τον ΣΚΑΪ ως την επόμενη τηλεοπτική τους στέγη.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια του πρώτου διαφημιστικού διαλείμματος του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" μεταδόθηκε το πρώτο teaser για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του "Ράδιο Αρβύλα".

Το λογότυπο του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετατράπηκε σε ένα χαμόγελο που "κλείνει" το μάτι, ενώ  παράλληλα έπαιζε και η μουσική του "Ράδιο Αρβύλα".

Δείτε το teaser εδώ:


Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μια φορά το χρόνο θα βγαίνουν και εκεί όπως στον αντ1? Που πέρσυ κάνανε παράπονα που για δυο μήνες κάνανε εκπομπή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό ήταν! Έσβησε ο Αντ1 και δεν του φταίει κανένας. Ας πρόσεχαν. Οι αρβύλα έτσι κι αλλιώς είναι η εγγύηση της τηλεθέασης, αλλά με το lead-in που θα χουν απ΄το Survivor θα εξαφανίσουν τους απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10 και 40 Μα και με 3 τοις εκατό που παίρνανε από το game of love το κάνανε 23 και 25 τι να λέμε τώρα . εγώ απορώ πως τους άφησαν να φύγουν και κρατανε και το Λιάγκα στο ψυγείο . Τι να πεις. Ενα κανάλι με τάσεις αυτοκτονιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνωμη αλλα ενα καναλι που θελει να εχει βραδινη ζωνη ενεργή δεν μπορει να ανεχεται τα καπριτσια του Κανακη να βγαινει όποτε θέλει.Καλη τυχη στον Σκαι αν και δεν νομιζω να τα καταφερει,γιατι και οπως και να το κανουμε,η ιστορια ενος καναλιου σε ενα συγκεκριμενο προγραμμα παιζει ρόλο.Και ο Σκαι τη μόνη ιστορια που εχει και σε αυτο το προγραμμα ειναι η ''Ελληνοφρενεια'' και το ''Ότι να'ναι''.Τελοσπαντων ιδωμεν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Αρβυλάδες αν έχουν "ελευθερία" όπως στον αντ1 θα σκίσουν. Αν όμως ακολουθήσουν την γραμμή του καναλιού που είναι κράξιμο στον συριζα και αποθέωση στην νδ τότε δεν νομίζω να τα πάνε τόσο καλά όσο τα πήγαιναν στον αντ1.

    11:08μ.μ. κανένα ρόλο δεν παίζει αυτό που λες, π.χ. ο Σκάι δεν είχε ποτέ ριάλιτι και από την πρώτη σεζόν που πρόβαλλε voice και ταλέντο έκανε από 25+% (δεν βάζω το survivor γιατί σε αυτό έπαιξε ρόλο το ότι είχαμε καιρό να δούμε τέτοιο ριάλιτι). Επίσης ποια βραδινή ζώνη έχει ο αντ1; Χάλια μαύρα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11.59
    Ναι αλλα μην ξεχνας πως δεν ειχε και ανταγωνισμο.Φετος κινειται καλά η μυθοπλασια.Αρα επαιζε μπάλα μόνος του.Τελοσπαντων ουτε μετοχος στον Σκαι ειμαι,ουτε πουθενα.Ας αρχισουν και θα δειξει η πορεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11.59 Την όποια βραδινη ζωνη εχει πχ με τον Αρναουτογλου που προσπαθει να τα καταφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με Αρβυλα, Βινύλιο και Γεωργαντα ο Σκαι βγαζει μια γεμάτη και πολύ πολύ δυνατη late night ζώνη στο 2ο μισο. Θα ταραχτουν οι παντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιο κανάλι θα τα βάψει μαύρα? ο Αντέννα φυσικά!
    Για να δούμε... ο Σκάι έχει φέτος τα θεματάκια του με τα νούμερα,λέτε να μην του βγει σε καλό η μεταγραφή του Κανάκη?
    Ότι θα έχει πεσμένα νούμερα θα έχει αλλά τα πόσα δεν γνωρίζω ακόμη.
    Γενικά έχουν πέσει πολύ τα νούμερα από τα βαριά πυροβολικά δεν είναι όπως κάποτε.
    Όποιος πιστεύει ότι θα κάνει 25ρια να σηκώσει το χέρι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι γινεται εκτος απο μεταγραφες βομβα,πεφτουν και κανονικες βομβες στο σταθμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !