Μια δύσκολη μέρα ξημέρωσε για τον ΣΚΑΪ μετά την ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε στα γραφεία στο Φάληρο μετά τις 2 και μισή τα ξημερώματα”. Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ η Τατιάνα Στεφανίδου, λίγες ώρες μετά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στα γραφεία του σταθμού στο Φάληρο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου  έστειλε το δικό της μήνυμα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που δέχτηκε ο ΣΚΑΪ αναφέροντας χαρακτηριστικά:  "Οι τρομοκράτες έχουν πάντα ένα στόχο, να εκφοβίσουν, να τρομοκρατήσουν, να τρομάξουν, αλλά η αλήθεια είναι πως επέλεξαν να τα βάλουν με λάθος ανθρώπους. Γιατί η αλήθεια είναι, ότι οι μάχες τον ΣΚΑΪ τον θρέφουν, τον κάνουν πιο δυνατό. Όσοι παρακολουθείτε τον ΣΚΑΙ εδώ και χρόνια, από την γέννησή του, από το ξεκίνημά του και όσοι τον αγαπάτε, θα ξέρετε ότι δεν φοβήθηκε ποτέ. Και δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Ο ΣΚΑΪ θα πει την αλήθεια με κάθε κόστος, χωρίς λαϊκισμό. Ο ΣΚΑΪ θα καταγγείλει, θα είναι καθημερινά κοντά στον πολίτη, θα καταγγείλει τα κακώς κείμενα της πολιτικής, ακόμη κι αν αυτή τον στοχοποιεί".

"Είμαστε εδώ όλοι μαζί ενωμένοι, δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν και το μήνυμα που έχουμε να στείλουμε είναι ότι αυτή η επίθεση μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς, ακόμη πιο μαχητικούς, ακόμη πιο καταγγελτικούς" συμπλήρωσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: