Ο Έντυπος Τύπος περνά μια πολύ δύσκολη περίοδο, με τους αναγνώστες να μειώνονται και να στρέφονται σε άλλα είδη (βλ. Ηλεκτρονικό Τύπο). Τα έντυπα Μέσα ,λοιπόν, ίσα που ανασαίνουν ,με τις κυκλοφορίες όλων να είναι τέτοιες που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια-πλην κάποιων εξαιρέσεων. Σε αναστολή της έκδοσης ,λοιπόν, προχωρά ακόμη ένα φύλλο, ΤΟ ΧΩΝΙ, χωρίς ακόμα να είναι σαφείς επ' ακριβώς οι λόγοι. Σήμερα βγήκε στον αέρα το τελευταίο πρωτοσέλιδο.


Το ΧΩΝΙ αναστέλλει την έντυπη έκδοσή του. Bella Ciao... 

Να με θάψεις εκεί, στο βουνό κάτω από τη σκιά ενός υπέροχου λουλουδιού. Kαι οι άνθρωποι που θα περνούν θα λένε «Ω! Τι όμορφο λουλούδι!» Ομορφιά μου, αντίο… 

Αυτήν την Κυριακή θα βρείτε στα περίπτερα όλης της χώρας το τελευταίο μας φύλλο. 
Το ΧΩΝΙ κλείνει με ικανοποίηση για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που συντελέσθηκε στη χώρα, υπερήφανο για την επίτευξη του μεγάλου στόχου για τον οποίο αγωνίστηκε (την έξοδο από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια), δικαιωμένο για τις επιλογές του. Κλείνει σε κοινωνικές συνθήκες, που καμία σχέση δεν έχουν με εκείνες που επικρατούσαν όταν γεννήθηκε. Και το κυριότερο, κλείνει με τους δημοσιογράφους του να έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους, ότι αγωνίστηκαν όσο καλύτερα και περισσότερο μπορούσαν πάντα υπέρ του λαού, κόντρα στο διαπλεκόμενο σύστημα και την καθοδηγούμενη παραπληροφόρηση των μιντιαρχών. 

Η μάχη συνεχίζεται από το www.toxwni.gr. Πιο δυνατά, πιο πωρωμένα! Kαλή χρονιά σε όλους…

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια: