Εξελίξεις! Ο νέος σεναριογράφος και τα δυο ονόματα που κλείνουν για τη σειρά...

7
αποχωρεί τελικά ο Αμαραντίδης 


Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για την ελληνική μεταφορά της κωμωδίας, ''Pituca sin Lucas'', που θα δούμε στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν στον ΑΝΤ1.Το σενάριο δεν θα υπογράφει, τελικά, ο Πάνος Αμαραντίδης, αλλά ο Άγγελος Χασάπογλου (''Με τα παντελόνια κάτω''),με το τιμόνι της σκηνοθεσίας να κρατά ο Πιέρρος Ανδρακάκος.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τη Μαρία Λεκάκη και τον Θοδωρή Αθερίδη, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Μαυρόπουλο να έκλεισε στη σειρά για να υποδυθεί τον απατεώνα σύζυγο της κεντρικής ηρωίδας. Συγκεκριμένα , ο άνδρας φεύγει για το εξωτερικό, προκειμένου να γλυτώσει από όσους τον κυνηγούν ζητώντας πίσω τα χρήματά τους και τότε εκείνη μαζί με τα παιδιά τους αναγκάζονται να μετακομίσουν σε μια φτωχή γειτονιά. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν ,μεταξύ άλλων, τη Φαίδρα Δρούκα να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις ώστε να κρατήσει έναν ρόλο-έκπληξη στη νέα σειρά.




Πηγή: Μytv-  Παναγιώτης Μουλόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση,ανυπομονούμε να αρχίσει η σειρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μαρια Λεκακη ειναι δυνάτο όνομα και πολύ καλή.Ο Αθεριδης απο την άλλη τα τελευταια χρονια στις σειρές που εμφανιζεται δεν μου αρεσει.Δηλαδη απο την σειρά "Γάμος με τα όλα του" με την Μάλφα.Μεχρι τοτε ειχε ενδιαφερον σαν ηθοποιος.Για να δουμε.....Ο Μαυροπουλος και η Φαιδρα Δρουκα ακυροι εντελως.....Περιμενουμε να δουμε πιο ενδιαφερον ηθοποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eξαιρετικο το μεχρι τωρα καστ! Οσοι λενε ακυρους 2 ηθοποιους που σε ολους τους ρολους τους ηταν εξαιρετικοι και κρατανε χαμηλο προφιλ, ας αρκουνται στο να βλεπουν τον Ντανο στο τατουαζ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν βλεπουμε ούτε τον Ντανο στο Τατουαζ αλλά δεν υμνουμε,όπως εσεις,δυο ανθρωπους που σε όλα τα εργα που επαιξαν ηταν καρατεριστες και ειχαν πάντα δευτερους ρόλους.Οι σειρες "σωζονταν" απο το υπολοιπο καστ,οχι απο τον Μαυροπουλο και την Δρουκα.Και εν τελει δεν θα μας απαγορευσετε να λέμε τη γνωμη μας επειδη εσας σας αρεσουν οι καρατεριστες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν αρκει μόνο να κρατας χαμηλο προφιλ,πρεπει να εισαι και αξιολογος.Εγω δεν τους θεωρω αξιολογους ηθοποιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί είστε κατά του Μαυρόπουλου; Είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι υποκριτικα και να μην τον δεις καπου για καιρο δεν σου λειπει.Θεωρω πως οταν ενας ηθοποιος δεν λειπει απο την τηλεοραση,ειτε βρισκεται στην τηλεοραση,ειτε οχι,ειναι το ίδιο.Και επιπλεον δεν μου αρεσει σαν ηθοποιος,θεωρω πως το καστ τον συμπληρωνει,οχι αυτος το καστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !