Χαμός στο "Πρωινό" με την Ιωάννα Μπέλλα για δεύτερη ημέρα!

5

Η Ιωάννα Μπέλλα με τη δήλωσή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου προκάλεσε -δικαιολογημένα- σεισμό αντιδράσεων...

Στο "Πρωινό" της Πέμπτης, λοιπόν, το θέμα συνεχίστηκε και οι τοποθετήσεις των συντελεστών της εκπομπή ήταν ιδιαιτέρως σκληρές.

Φαίη Σκορδά: «Όταν περνάς μια δύσκολη κατάσταση δεν μπορείς μετά να χασκογελάς. Μπορεί να αιφνιδιάστηκε από την ερώτηση αλλά δε γίνεται να γελάσεις. Εγώ βλέπω ένα πολύ φιλόδοξο πλάσμα. Το μόνο που τη νοιάζει είναι τα καλλιστεία και ο τίτλος! Πιστεύω ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι να πετύχει σε αυτό το κομμάτι. Για το Miss Universe εγώ θα προτιμούσα να είναι ένα κορίτσι που θα μπορούσε να πει και 5 πράγματα».

Άρης Καβατζίκης: «Σε άλλο κράτος μπορεί ήδη να την είχαν καλέσει πίσω, θα της έπαιρναν ήδη τον τίτλο. Αυτό που είπε η Ιωάννα Μπέλλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ένα πολύ μεγάλο ατόπημα, την συμπονώ γιατί δυστυχώς είναι μόνη της και δεν έχει έναν άνθρωπο να την βοηθήσει. Τη συμπονώ πραγματικά που είναι μόνη της σε αυτό το μονοπάτι. Το κορίτσι είναι μόνο για λύπηση! Δεν έχει έναν  άνθρωπο να την βοηθήσει στις συνεντεύξεις και την αφήνουν να εκτίθεται με αυτόν τον τρόπο. Γιατί το κορίτσι έχει φάει ξύλο, όντως, και μπουνιές…».

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Να πάνε σχολείο να μορφωθούν, να ξέρουν να μη λένε βλακείες! Αυτή η κοπέλα δεν υπήρχε δοκιμαστικό στο οποίο να μην είχε πάρει μέρος. Θέλετε να γίνετε διάσημοι; Να γίνετε! Αλλά στο δρόμο να ανοίξετε ένα βιβλίο για να μη λέτε όλες αυτές τις μπαρούφες!»


Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα προτιμούσα ένα κορίτσι που να μπορεί να πει και πέντε πράγματα, είπε η ρητορας Σκορδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ σε αυτά που λένε η κοπέλα είναι τραγική. Αλλά όχι να μας κάνει και μαθήματα το Αίγιο πελαγος . Ας άφηνε τη γραμελη ν μιλήσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι μας κάνει μαθήματα και κηρύσσει την ηθική και την παιδεία σε έναν άνθρωπο η Σκορδα ή οτι κάνει ότι δεν ξέρει τα θέματα της εκπομπής και πάντα δήθεν μένει με ανοιχτό το στόμα με αυτά που ακούει; Δυσκολεύομαι να βρω τι είναι πιο τραγικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4 και 42 ακριβώς. Εγώ γέλασα που έκανε τη σοκαρισμένη και διέκοψε και το βίντεο . Τραγική και αυτή . Συμφωνώ όμως με τα παιδιά του πάνελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ως χώρα γιατί δίνεται βήμα στη κάθε Σκορδά να εκφράζει την άποψή της με όχι και τόσο ευγενικό τρόπο αλλά περισσότερο στοχευμένο θα έλεγα. Έλεος. 2018 και νομίζουν πως με αυτά που λένε θα στρέψουν την κοπέλα εναντίον μας. Νέα είναι θα κάνει και λάθη. Δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία. Η Σκορδά όμως ας μην ηθικολογεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !