Στα δικαστήρια προσέφυγε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για το ποσό των 50.000 ευρώ που εκκρεμεί από κοντινό του πρόσωπο που δε βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Συγκεκριμένα,ο δημοσιογράφος είχε δανείσει χρήματα σε γνωστό του, πριν οχτώ χρόνια, και δεν επιστράφηκαν ποτέ. Μετά το θάνατο του προσώπου και τη μη καταβολή του ποσού, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο Γρηγόρης Γκουντάρας κατέθεσε αγωγή σε βάρος κληρονόμου του θανόντα η οποία συζητήθηκε πριν λίγες ημέρες ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας.

Όπως εξηγεί στο σχετικό δικόγραφο, η αρχική σύμβαση μεταξύ των δύο ανδρών αφορούσε «άτοκο δάνειο, ύψους 50.000 ευρώ για την εξασφάλιση του οποίου είχαν εκδοθεί δύο επιταγές εις διαταγήν μου, ενώ παράλληλα είχε συμφωνήσει στην εμπρόθεσμη και ολοκληρωτική αποπληρωμή του ως άνω κεφάλαίου, τόκους και έξοδα, καθώς και την εν συνόλω καλόπιστη εκπλήρωση της παροχής».

Όμως όπως αποκαλύπτει στην αγωγή του ο ενάγων παρουσιαστής, «ο δανειζόμενος δεν είχε ουδέποτε καταβάλει ούτε ένα ευρώ», προκειμένου να ικανοποιήσει την απαίτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: