Στην πρεμιέρα της παράστασης "Ερωτευμένος Σαίξπηρ" βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της. Η ξανθιά παρουσιάστρια, που συνοδευόταν από την κόρη της, Λάουρα, μίλησε στις κάμερες και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της.

«Δεν ένιωσα ποτέ στα 25 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση ότι ο κόσμος δεν με αγαπάει. Μπορεί να έχουμε κάποιες χρονιές οι οποίες ας πούμε, δεν είναι όπως θα τις ήθελα όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά όσον αφορά την σχέση μου με τον κόσμο δεν αισθάνομαι ποτέ ότι πέρασε κρίση… ίσα, ίσα! Εγώ νομίζω ότι μεγαλώνει και δυναμώνει! 
Τι μπορεί εγώ να αλλάξω στην εκπομπή μου; Δεν έχει να κάνει με το τι κάνουν οι άλλοι αλλά με το τι μπορώ εγώ να κάνω και τι μου πηγαίνει και τι περιμένει από εμένα ο κόσμος που παρουσιάζω μία εκπομπή. Τα νούμερα τηλεθέασης φυσικά και τα κοιτάζω. Μέσα στην τηλεόραση δουλεύω. Τι φαντάζεστε; Ότι έχω τα μάτια μου κλειστά και σφυρίζω; Όχι δεν γίνεται», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Τέλος, η Ελένη Μενεγάκη ήταν απολαυστική στις αντιδράσεις της, όταν ρωτήθηκε για το πρόσφατο δημοσίευμα που την ήθελε να εγκαταλείπει την τηλεόραση για χάρη της πολιτικής.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο, τι κ να ακουστεί για αυτή είναι ψέμα. Δε θα τολμήσει ούτε βραδινό ούτε πολιτική μέχρι να πεθάνει. Μια ζωή το ίδιο γιατί απλά μόνο αυτό μπορεί να κάνει και τίποτα άλλο...