Τα «πυρά» της Γερμανού κατά των Σκορδά - Καινούργιου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

Η Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Καλύτερα δε γίνεται» αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα που δημιούργησαν σάλο αλλά και στο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου και της Φαίης Σκορδά.

 «Όλες οι παρουσιάστριες ξέρουμε τι βίντεο θα παίξει στην εκπομπή μας, μην τα μασάτε αυτά. Δεν υπάρχει παρουσιάστρια που να μη ξέρει τι θα παίξει στην εκπομπή της εκτός αν υπάρχει κάποια έκπληξη από την αρχισυντάκτρια. Ούτε η κυρία Καινούργιου, ούτε η κυρία Σκορδά πηγαίνουν απροετοίμαστες στην εκπομπή τους, οπότε δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ήξεραν τι είχε το βίντεο. Στις 10.57 η Φαίη Σκορδά είπε “κόψτε το, κόψτε το” και στις 12 και εικοσικάτι το ίδιο ακριβώς έκανε και η Κατερίνα». Όσο για την Ιωάννα Μπέλλα είπε: «Η Ιωάννα Μπέλλα απαλλάσσεται λόγω βλακείας. Για να το πω πιο κομψά απαλλάσσετε λόγω αφέλειας γιατί δεν ήταν ωραίο όπως το είπα και ζητάω συγγνώμη από το κορίτσι». Δείτε τι άλλο είπε για τις παρουσιάστριες.


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το αυτονόητο είπε. Πόσο θέατρα οι πλαστικές, για λύπηση είναι και οι δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόλυτα σωστά όσα λέει η Γερμανου, τις ξεμπρόστιασε και τις δύο. Ιδιαίτερα η Σκορδά που δεν παίρνει θέση για τίποτα εκτός από αυτά που αφορούν διαφημίσεις άρα χρήμα. Για τα σοβαρά μιλιά. Αν αυτά που είπε η Μπέλλα τα έλεγε καμιά άλλη, λιγότερο αφελής και πολυ χρήσιμη στην εκπομπή της , τότε να δούμε αν είχε την ίδια αντίδραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ενδιαφερόταν η Σκορδά για την κακοποίηση και την βία κατά των γυναικών γιατί δεν είδαμε μια φορά και ενα αντίστοιχο θέμα στην εκπομπή της? θα μου πείς βέβαια σιγά το θέμα , ενώ τα ζώδια , οι μαγειρικές κτλ χρησιμοτατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !