Το μέλλον της εκπομπής...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
Πολύς ντόρος έχει γίνει για το εάν και πότε θα κοπεί το "Τι Λέει" στον Alpha.

Την εκπομπή την ανέλαβε ως αρχισυντάκτης, εδώ και δύο εβδομάδες, ο Κώστας Τσουρός. Ο Τσουρός κάνει ραδιόφωνο το πρωί με την Μελέτη και το Σαββατοκύριακο είναι με τη Ναταλία, όπου φέτος κάνει και συνεντεύξεις. Τρία καρπούζια σε μια μασχάλη χωράνε; Αυτό μαθαίνω ότι συζήτησε το κανάλι με τον Τσουρό και συναποφάσισαν ότι ο μεν Κώστας θα δουλέψει σε σκληρούς ρυθμούς ώστε να τα φέρει όλα εις πέρας, αλλά θα του δωθεί και πίστωση χρόνου μέχρι το τέλος. Ναι, μέχρι τον Ιούνιο θα πάει το "Τι Λέει", εκτός κι αν πάνε ακόμα χειρότερα τα πράγματα, πράγμα πολύ δύσκολο, αφού τα έως τώρα νούμερα είναι στο ναδίρ του σταθμού (τις περισσότερες μέρες η εκπομπή δεν αγγίζει ούτε τον μισό Μέσο Όρο του καναλιού.

Όλα λάθος φαίνεται ότι έχουν στηθεί στη συγκεκριμένη εκπομπή. Το team αποτελέιται απο viewers και μόλις έναν ρεπόρτερ. Πώς θα κάνει επικαιρότητα η εκπομπή ώστε να αποκτήσει ενδιαφέρον; Θα βγούν όλοι έξω. Από την Τσολάκη, μέχρι την Μελιτά.

Το είδαμε άλλωστε ήδη να συμβαίνει. Η Τσολάκη έκανε συνέντευξη στην Όλγα Κεφαλογιάννη (θέλω να δω το αμοντάριστο και να αυτοκαταστραφεί το υλικό!!), η Τζένη Μελιτά έκανε γκάλοπ. Θα το κάνουν και οι Μακαλιάς, Γκουντάρας; Μάλιστα θα το κάνουν. Ο Δημήτρης έχει δώσει λίστα με ονόματα, το ίδιο και ο Γρηγόρης. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν τώρα γιατί τα λουριά έσφιξαν και να το κάνουν μάλιστα με χαρά, ώστε να ζεστάνει το παγωμένο κλίμα που επικρατούσε στην εκπομπή.

Στη "Φωλιά των Κουκου", μας είπε χθες ο Γιάννης Πουλόπουλος ότι άρχισαν τα δοκιμαστικά με καλεσμένους και ισχύει. Μαθαίνω όμως ότι αν δεν γίνουν αλλαγές, κοινώς απολύσεις (ούτε το κανάλι, ούτε ο νέος αρχισυντάκτης θέλουν να αντικαταστήσουν άτομα) δεν υπάρχει μπάτζετ και για ρεπόρτερ και για συμπαρουσιαστή, άρα σκέφτονται τη λύση του "δύο σε ένα". Συμπαρουσιαστής που να κάνει συνεντεύξεις και να "έχει το ρεπορτάζ". Δύσκολο τέτοια εποχή.
Καλή επιτυχία να τους ευχηθούμε στο νέο, δεύτερο ξεκίνημα αυτής της εκπομπής. 

gossiptv-Στέφανος Κωνσταντινίδης

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εκπομπη που ειτε την βλεπεις,ειτε οχι,ειναι το ίδιο.Λάθος του Γκουνταρα να συμμετεχει εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δεν αγγίζει ούτε το μεσο όρο του σταθμού"
    Προφανώς και δεν το κάνει.Ο Μ.Ο. είναι στο 16-17%. Αν έπιανε τέτοια ποσοστά δε θα μιλούσαμε καν για το αν πηγαίνει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από λάθη σε λάθη πάει η εκπομπή.
    Η Σκαλέτα είναι το πρόβλημα και ότι δεν έχει συν ένα δύο πρόσωπα που να κάνουν την διαφορά και γιατί όχι και το σκηνικό που είναι κακό.
    Η Ελένη Νωρίς ήταν να χωθεί στα βαθειά για τέτοια εκπομπή για δεύτερο βιολί είναι πάρα πολύ καλή.
    Το παιχνίδι την πήγαινε αλλά δεν τράβηξε.
    Ο Γρηγόρης στην Ελένη μπουρούσε να ανταπεξέλθει ενώ με την Ελένη είναι κάπου αλλού και δεν μπορεί να ταιριάξει με Μακαλιά και την κουκλίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !