Αυτός είναι ο ρόλος του Καπουτζίδη στη σειρά της Ρίγγα...

0

από αύριο μπαίνει στο σίριαλ...

Ένας ψυχίατρος και μία δικηγόρος κάνουν την εμφάνισή τους και φέρνουν ανατροπές στις σχέσεις των ηρώων της σειράς,«Όσο Έχω Εσένα», στον ΣΚΑΪ, κάθε μέρα στις 15.10.

Ο χαρισματικός Γιώργος Καπουτζίδης, παρουσιαστής του «Τhe Voice of Greece» και μέλος της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», από αύριο, Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, και για 5 επεισόδια θα είναι ο ψυχίατρος Τρύφωνας Περικλέους. Ο Τρύφωνας έχει πρωτότυπες ψυχοθεραπευτικές μεθόδους, είναι γόνος σημαντικής οικογένειας, με σπουδές στο St. Andrews και διδάκτωρ, όπως ο ίδιος συστήνεται. Σ’ αυτόν θα απευθυνθεί η Ντίντη (Υρώ Μανέ) με την ελπίδα να βγάλει άκρη με τον γιο της, Γεώργιο (Δημήτρης Κουρούμπαλης). Ο Τρύφων θα έχει τη χαρά αλλά και την απογοήτευση να κάνει συνεδρίες με την ίδια, τον Γεώργιο, τη σύζυγό του ,Κλειώ (Κωνσταντίνα Κλαψινού), τη γραμματέα του, Τούλα (Κατερίνα Παπασιδέρη), αλλά και τη Νάνσυ (Μαρία Κωνσταντάκη).

Σε επόμενα επεισόδια της σειράς, η Φαίη Ξυλά αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Άλκη (Νικόλας Μπράβος), αφού θα υποδυθεί τη Σύλβια Μπότσαρη, μια γοητευτική δικηγόρο, από τις καλύτερες στον τομέα της. Όταν ο Άλκης συλλαμβάνεται, ο Πέτρος (Χρήστος Σπανός) τού συστήνει τη Σύλβια, προκειμένου να χειριστεί την υπόθεσή του. Η εμφάνισή της θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή των ηρώων, καθώς η σχέση της με τον Άλκη από επαγγελματική εξελίσσεται και σε συναισθηματική, προκαλώντας έτσι τη ζήλεια της Μελίνας (Ευγενία Σαμαρά).

ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ,καθημερινά στις 15.10 στον Σκάι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !