Παρενέβη τηλεφωνικά ο Ανδρέας Γεωργίου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά! - Τι συνέβη;

2

Ο παρουσιαστής το τελευταίο διάστημα σχολιάζει συνεχώς στιγμιότυπα από την σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Το Τατουάζ» χαρακτηρίζοντας το ως κωμωδία.

Το ένα μετά το άλλο καθημερινά παίζουν στον αέρα του «Για την παρέα» τα αποσπάσματα της σειράς «Τατουάζ» με τον Νίκο Μουτσινά να αναρωτιέμαι πως ο Alpha δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα την καλύτερη κωμική σειρά που έχει στον τηλεοπτικό του αέρα. Το μεσημέρι της Παρασκευής, το στιγμιότυπο όπου πρωταγωνιστούσε ο Ανδρέας Γεωργίου τον ήθελε γυμνό κάτω από τα σκεπάσματα σε ερωτικές περιπτύξεις με την αγαπημένη του και μια αναπάντεχη είσοδο στο δωμάτιο…

«Δεν τον αφήνουν από τον Alpha τον Ανδρέα να το βαπτίσει κωμωδία;» πρόλαβε να πει ο παρουσιαστής, όταν από το τηλέφωνο ακούστηκε ο Ανδρέας Γεωργίου: «Νίκο γιατί ασχολείσαι με τα προσωπικά μου; Επειδή σε πήρα στο σωστό timing σε προκαλώ να μου πεις στην τηλεοπτική γλώσσα πώς θα έλεγες αυτή τη δράση κάτω από το πάπλωμα;».

«Χωρίς μπιμπ Ανδρέα μου θα πρέπει να μας δώσετε τα έσοδα από το Τατουάζ τα ετήσια. Κοίταξε να δεις τώρα, εσύ έκανες κάποιο προσκύνημα στον τόπο κατασκευής σου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς που σχολίασε πως ο Ανδρέας γελά κι εκείνος με τα σχόλια που κάνουν στην εκπομπή για τα αποσπάσματα της σειράς "Τατουάζ" που προβάλλουν.



Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτό που έχει πετύχει φέτος ο Μουτσινάς μου θυμίζει Ράδιο Αρβύλα. Και δεν εννοώ τα νούμερα αλλά την αλληλεπίδραση που έχει με τον απλό κόσμο και τους διάσημους. Έχει καταφέρει να μην ενοχλείται κανείς από την σάτυρα του, να χαίρονται κιόλας που τους πιάνει στο στόμα του και παράλληλα όλοι να προκαλούν όλους. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΌ. Υγ: φαντάζομαι ο Βερύκιος και ο ΑΝΤ1 θα τον βλέπουν και θα χτυπάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Νικόλας τα λέει με έναν τρόπο που να μην προσβάλει κανέναν και ο ένας μετά τον άλλον κάνουν ακολουθούν και κάνουν το δικό τους παιχνιδάκι.
    Αυτά είναι τα όμορφα να παρεμβαίνουν τηλεφωνικά,να βγαίνουν από τις εκπομπές η να κάνουν βίντεο να τον προκαλούνε και να τον πειράζουν επίσης.Όχι μόνο οι διάσημοι σαν τον Ανδρέα και από τον απλό κόσμο που ξεκίνησε και αυτός να τον προκαλεί για να κάνει διάφορα.
    Αυτό το για την Παρέα αν το έκανε στον Άλφα η Αντ1 τα 50ρια μπορεί να τα είχε και σίγουρα.Τώρα ας βγάζουν αφρούς που τον έδιωξαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !