Ακόμα επικρατεί ο προβληματισμός...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης θα ξεκινήσουν να προβάλουν από τον ερχόμενο Φεβρουάριο στον ΣΚΑΪ αλλά χωρίς ακόμα να γνωρίζουν τις λεπτομέρειες.

Η επιθυμία… ή για να το θέσω πιο σωστά, η απόφαση της τούρκικης εταιρείας παραγωγής είναι στον καινούργιο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης να υπάρχουν στις αγωνιστικές αρένες Έλληνες και Τούρκοι.

Αυτό το έχουν κάνει γνωστό στο κανάλι του Φαλήρου που από κει και πέρα… περιμένουν τι ακριβώς θα γίνει: θα είναι από τη μία οι Έλληνες διαγωνιζόμενοι κι από την άλλη οι Τούρκοι ή θα υπάρξει σχέδιο για… χτίσιμο φιλίας και με το οποίο οι ομάδες θα είναι… τουρλού τουρλού, δηλαδή θα αποτελούνται και με Έλληνες και με Τούρκους;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες επιθυμία (κι όχι απόφαση… ακόμα!) προωθείται το πρώτο, δηλαδή στο ένα νησί οι Έλληνες και στο άλλο οι Τούρκοι μέχρι να μείνουν τόσοι που να γίνει η ένωση. Βέβαια αυτό έχει… παγίδες, που τις γνωρίζουν στον ΣΚΑΪ, δηλαδή οι Τούρκοι επιλεγμένοι παίκτες να είναι δυνατότεροι από αυτούς που θα επιλεγούν από τη χώρα μας ώστε να φανεί το… μεγαλείο των «γειτόνων» μας στην αγωνιστική αρένα.

Αυτό όμως, όπως λογικά φοβούνται στο κανάλι του Φαλήρου θα έχει αντίκτυπο στην εδώ θέαση και έτσι σκέφτονται μήπως το… τουρλού είναι τελικά πιο… ακίνδυνο, έστω και αν με αυτό υπάρξει πρόβλημα στην επικοινωνία μεταξύ των μελών της κάθε ομάδας.

Προς το παρόν πάντως ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του, τουτέστιν δεν έχει ακόμα ενημερώσει τα στελέχη του ΣΚΑΪ τι θα κάνει με το ριάλιτι. Πάντως τα κάστινγκ για τους υποψήφιους που διεκδικούν να πάρουν το «εισιτήριο» για τον Άγιο Δομίνικο συνεχίζονται από τα στελέχη της τούρκικης εταιρείας και οι επιλογές θα γίνουν μετά τη λήψη των αποφάσεων για τη δομή του ριάλιτι…!

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του "Mediatown" δες εδώ

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !