Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το ''Ταμάμ'' του ΑΝΤ1, πρωταγωνιστεί φέτος στο καθημερινό σίριαλ του ΣΚΑΪ, ''Όσο έχω εσένα''.
Ο ηθοποιός μιλά στο MYtv...

Τι σε έκανε να πεις «ναι» στην καθημερινή σειρά ,«Όσο έχω εσένα»;  

Είμαι πάρα πολύ τυχερός που, μέχρι στιγμής, με θέλουν στη δουλειά. Κι εγώ, όμως, το κυνηγάω. Είχα διάφορες προτάσεις, αλλά αυτή για το «Όσο έχω εσένα» ήταν η καλύτερη τόσο σε επίπεδο συνεργατών, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όσο και αναφορικά με την υπόθεση της σειράς. Ακόμη, ο ρόλος που κάνω είναι διαφορετικός σε σχέση με αυτούς που έκανα στο παρελθόν, δηλαδή το καλό παιδί ή το λίγο αλάνι.  

Τι χαρακτήρας είναι ο Αχιλλέας που υποδύεσαι;  

Ο Αχιλλέας είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει στα πλούτη και λατρεύει το θέατρο. Γι’ αυτόν τον λόγο ασχολείται μ' αυτό. Από εκεί και πέρα, η οικογένειά του θέλει να τελειώσει τη Νομική και να γίνει καλός δικηγόρος, προκειμένου να αναλάβει το αντίστοιχο τμήμα των επιχειρήσεων που έχουν. Κάτι που θα γίνει...  

Για τη Μόνικα ή τη Νάνσυ έχει αισθήματα;  

Ενώ ο Αχιλλέας είναι ερωτευμένος με τη Μόνικα, η Νάνσυ τον κάνει να αλλάξει γνώμη και έρχεται ακόμη πιο κοντά του. Θα μελετήσει και θα ψάξει τον κόσμο του και μέσα από αυτή την αθώα οικειότητα θα τον κερδίσει.  

Τι αναγκάζει τον Αχιλλέα να επιστρέψει στη Νομική Σχολή;  

Έχει απογοητευτεί αρκετά από το θέατρο και σε συνδυασμό με όλα αυτά που περνάει η οικογένειά του ευαισθητοποιείται και αποφασίζει να επιστρέφει στη Νομική προκειμένου να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, όπως θα έπρεπε να είχε κάνει οπό την αρχή.  

Η περιπέτεια της οικογένειας θα έχει αίσιο τέλος;  

Πιστεύω πως η περιπέτεια θα έχει ευτυχισμένο τέλος, γιατί και ο κόσμος και εγώ το λατρεύουμε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν ανατροπές στη ζωή των ηρώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: