Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αντιδράσεις στην κόντρα του Μάρκου Σεφερλή με την Έλενα Ακρίτα. Όλα ξεκίνησαν όταν η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» που θα ανέβαινε στο θέατρο «Παλλάς» με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή ματαιώθηκε. Όταν έγιναν οι πρώτες δηλώσεις, «έδειχναν» τον ηθοποιό να έχει την ευθύνη για αυτή την εξέλιξη και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να του επιρρίψουν ευθύνες. Μία από αυτούς ήταν και η Έλενα Ακρίτα, η οποία μέσα από την στήλη της στην εφημερίδα «Τα Νέα» χαρακτήρισε τον ηθοποιό «trash».

Ο Μάρκος λίγες μέρες μετά ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» και φανερά συγκινημένος απάντησε στην Έλενα Ακρίτα και σε όσους έχουν την ίδια άποψη με αυτήν. Μάλιστα ο ηθοποιός είπε πως έχει ξεκινήσει και νομικές διαδικασίες εναντίον της.


Η κόντρα αυτή δεν λέει να σταματήσει και οι απαντήσεις έρχονται η μία μετά την άλλη. Πολλοί διάσημοι από την ελληνική showbiz, έχουν πάρει θέση και έχουν δηλώσει δημόσια την στήριξη τους στον Μάρκο Σεφερλή, ενώ και πλήθος από τους θαυμαστές του τον στηρίζουν.

Ωστόσο, ιδιαίτερα «καυστική» ήταν και η θέση που πήρε η Σπυριδούλα Φατούρου, η μητέρα της Ασπασίας Μπόγρη που είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση από τον ίδιο της τον πατέρα. Το κορίτσι που ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά βρήκε το χαμόγελο χάρη στον Μάρκο Σεφερλή που μάλιστα την έχει βοηθήσει πολύ.

Το μήνυμα της Σπυριδούλας Φατούρου

«Κ. Ακριτα, νιώθω την υποχρέωση να πάρω θέση στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Μάρκο Σεφερλή.  Δεν θα μιλήσω για ότι αποφάσισε… εκείνος ξέρει… Θα μιλήσω όμως για εκείνο το «σκουπίδι «που εσείς αποκαλέσατε. Ε, λοιπόν,  ακούστε με προσεχτικά: αυτός ο άνθρωπος, έκανε την κόρη μου να γελά από τα 4 χρόνια της έως τα 17… τοτε δλδ που την πυροβόλησε ο πατέρας της. Όντας στην εντατική, με την ζωή της να κρέμεται από μια κλωστή, ζήτησε τον Μάρκο…

Αυτός ο άνθρωπος, εξακολούθησε να κάνει την κόρη μου να γελά, γιατί ήρθε να την δει στο κέντρο αποκατάστασης. Η Άσπα μου, δεν μιλά κ δεν κινείται… όμως γελά … και εκείνη την ημέρα γέλασε πάλι με τον δικό της Μάρκο. Και εξακολουθεί να την κάνει να γελά, γιατί της πρόσφερε κάτι που το κράτος και όλοι  εσείς οι δήθεν κουλτουριάρηδες δεν έχετε κάνει…. ένα μέσο μεταφοράς.

Αφού λοιπόν κρίνετε το κοινό του Μάρκου αυτομάτως κρίνετε την κόρη μου. Και εδώ βγάζω κυνόδοντες Κ. Ακρίτα…. Κρίνετε ένα παιδί, με παιδεία… με μόρφωση…

Ένα παιδί που έφτασε να είναι καθηλωμένο και που η μόνη της χαρά είναι κάποια ΑΝΘΡΩΠΟΙ, όπως ο Μάρκος… Μάθετε λοιπόν από εμένα, μια απλή γυναίκα, πως πρέπει να βουτάτε την γλώσσα σας στο μυαλό σας πριν μιλήσετε.

Πριν κατηγορήσετε έναν καλλιτέχνη και το κοινό που τον ακολουθεί. Κρατήστε την (δήθεν) κουλτούρα σας για εσάς… και αν κάτι σας ενοχλεί μάθετε στην ηλικία που είστε να μιλάτε πρόσωπο με πρόσωπο και όχι κρυμμένη πίσω από την οθόνη…

Τάχα πως έχετε θιχτεί γιατί προσβάλει μια γκάμα ανθρώπων… που εσείς τους σέβεστε…

Είστε το λιγότερο αστεία Κ. Ακρίτα…

Με σεβασμό μια μαμά από το κοινό του κ. Σεφερλη…1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άγγελε, έχει ξεσπάσει εδώ και 2-3 μέρες. Τι νόημα έχει να το αναρτάς τώρα;;