Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Ναι; Από εσάς το μαθαίνω ότι έχει καινούρια σχέση η Βάσω!"

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει ρωτηθεί πολλές φορές για την σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού αλλά και για την πρώην σύζυγο του Βάσω Λασκαράκη!

Αυτή τη φορά όμως η ερώτηση ήταν λίγο... τραβηγμένη! Τι είχε όμως η ερώτηση που δέχθηκε ο ηθοποιός και την χαρακτηρίζουμε "τραβηγμένη";

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ρωτήθηκε για τον νυν σύντροφο της πρώην του! Μπερδευτήκατε; Τα πράγματα είναι απλά! Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην "the dot" και τον ρώτησαν για τον Λευτέρη Σουλτάτο, ο οποίος είναι ο νυν σύντροφος της πρώην συζύγου του Βάσως Λασκαράκη.

Πως αντέδρασε; Όπως πάντα! Με ψυχραιμία και μπόλικη δόση χιούμορ! "Το θέμα τωρινές σχέσεις το συζητήσαμε (με την Βάσω Λασκαράκη) μετά από κάποιο χρονικό διάστημα φυσικά. Ναι; Από εσάς το μαθαίνω ότι έχει καινούρια σχέση η Βάσω! Τι λόγο να έχω να της πω που να πάνε διακοπές; Εγώ θέλω οποιοσδήποτε άνθρωπος βρεθεί δίπλα από την Βάσω, να είναι σωστός πρώτα από όλα στο παιδί και μετά και στην Βάσω.

Από ‘κει και πέρα θέλω να είναι καλά κι ευτυχισμένη. Αν είναι ευτυχισμένη η Βάσω γιατί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωή της Εύας είναι με την Βάσω, θα είναι ευτυχισμένη και η Εύα είναι λογικό. Θέλω να είναι ήρεμη στην ζωή της να πηγαίνουν όλα τέλεια για να πηγαίνουν όλα τέλεια και στην μικρή" απάντησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης!

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !