Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «Ό,τι έχει έρθει στη ζωή μου δεν ήρθε από τον ουρανό»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άλλαξε και παραδέχεται πως είναι μια χαρά με τον εαυτό της!

Αφήνοντας πίσω το κορίτσι που κρατούσε άμυνες απέναντι στις τηλεοπτικές κάμερες, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για το My Style Rocks, τα όνειρά της για το μέλλον, τις αρνητικές κριτικές, αλλά και τον έρωτα στη ζωή της.

Το κεφάλαιο My Style Rocks

Σχετικά με την εκπομπή που παρουσιάζει φέτος, η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Περνάω πάρα πολύ καλά. Δεν ξέρω τι είναι τελικά τα "πατήματα"... Είναι το καλό κλίμα; Το concept που μπορεί να σου ταιριάζει καλύτερα; Ότι περνάνε τα χρόνια και μπορεί να έχεις και μία άλλη εμπειρία; Δεν ξέρω τι είναι αυτό, πάντως μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι χαρά πλέον για εμένα η δουλειά μου! Μια χαρά περνάω, δόξα τω Θεώ. Αφού κάθε φορά λέω "είμαι πολύ τυχερή" και είμαι ευγνώμων για ό,τι έχω στη ζωή μου σήμερα»

«Ό,τι μου έχει έρθει, δεν μου ήρθε από τον ουρανό»

Μάλιστα, η ίδια εξομολογήθηκε πως πλέον απολαμβάνει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς της: «Αν σκεφτώ τον εαυτό μου τέτοια μέρα πέρυσι, ήταν όλα πάρα πολύ διαφορετικά για εμένα. Οπότε, σήμερα εκτιμώ ό,τι μου έχει έρθει, γιατί δεν μου έχει έρθει από τον ουρανό. Είναι πολλά χρόνια που έχω περάσει τα δικά μου και ο κόσμος δεν πρέπει να χάνει την ελπίδα, την πίστη του. Άπαξ και υπάρχει υγεία, όλα τα άλλα έρχονται μέσα από δουλειά, επιμονή, υπομονή και πραγματικά όποιος έχει ένα όνειρο δεν πρέπει να εγκαταλείπει. Κάποια στιγμή θα του συμβεί στη ζωή του! Αυτό θέλω να πιστεύω...».

Οι αρνητικές κριτικές

«Υπήρξαν πολλές στιγμές, ακόμα και σήμερα που διαβάζω πράγματα που δεν με ευχαριστούν. Αναρωτιέμαι γιατί να συμβαίνει όλο αυτό... Σίγουρα δεν είμαστε πάντα δυνατοί, πολλές φορές λυγίζουμε. Το θέμα είναι να ξανασηκωνόμαστε και να αντιμετωπίζουμε την κάθε στιγμή. Έχω και ανθρώπους στη ζωή μου, όπως η οικογένειά μου, και είμαι πολύ τυχερή που μπορώ να στηριχθώ πάνω τους για να πάρω τη δύναμη που χρειάζομαι. Οπότε, όλα καλά!» εξήγησε η ίδια.

Τι θα ζητούσε από τον Άγιο Βασίλη φέτος;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε: «Θα του ζήταγα την ηρεμία της ψυχής μου. Είναι πολύ σημαντικό το να κοιμάσαι ήρεμος, στο σπίτι σου, με τους ανθρώπους σου. Υλικά, δόξα τω Θεώ, έρχονται και παρέρχονται. Μέσα από τη δουλειά μας τα αποκτούμε, αλλά πάντα θέλει ο άνθρωπος. Είναι στη φύση του. Λες να πάρω και καλύτερο σπίτι ή αμάξι! Πάντα θα θέλουμε κάτι, αυτό δεν έχει σταματημό. Το κατάλαβα και είμαι μια χαρά με αυτά που έχω».


Ποια είναι τα όνειρά της για το μέλλον;

«Αυτά που μου αρέσουν και με γεμίζουν είναι απλά πράγματα, οι φίλοι μου και να με αξιώσει ο Θεός να κάνω τη δική μου οικογένεια. Έχω ωραία οικογένεια, αλλά θέλω να τη μεγαλώσω! Ο έρωτας είναι κάτι που σίγουρα όλος ο κόσμος το θέλει. Ποιος δεν θέλει να είναι ερωτευμένος;» κατέληξε η ίδια.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !