Έλλη Στάη: «Οι χολερικές κυρίες του διαδικτύου συνεχίζουν να ακούνε φωνές και να βλέπουν… οράματα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Η Έλλη Στάη είναι από τις επαγγελματίες εκείνες που προτιμούν να μιλάνε μέσω της δουλειάς τους. Ωστόσο, όταν εκείνη κρίνει πως θα πρέπει να τοποθετηθεί φροντίζει να το κάνει με τρόπο… εκκωφαντικό.

Το απόγευμα του Σαββάτου η ανκοργούμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open TV θέλησε να τοποθετηθεί σε μια σειρά δημοσιευμάτων που ξεκίνησαν από γνωστή τηλεκριτικό και μέσω του copy paste έπαιξαν και σε άλλα sites. Η τηλεκριτικός υποστήριξε πως η Έλλη Στάη είχε βάλει τις φωνές στους διαδρόμους του καναλιού. Η έμπειρη παρουσιάστρια, λοιπόν, απάντησε με εμφατικό τρόπο, όχι μόνο στο δημοσίευμα, αλλά και σε εκείνους που διαδίδουν διάφορες φήμες γύρω από την κατάσταση που επικρατεί στο Open.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Οι χολερικές κυρίες του διαδικτύου συνεχίζουν να ακούνε φωνές και να βλέπουν… οράματα για εμάς στο Open Tv. Δεν ιδρώνει το αυτί μας. Να προσέχουν τα μεγάλα sites τα copy paste των χολερικών.»

Δείτε το post παρακάτω.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κακα τα ψεματα, η Ελλη Σταη έχει να κανει επιτυχια στο δελτιο απο τοτε που ηταν στον Αντ1 κ έπαιρνε lead in απο τη Λάμψη. Επισης, ειναι αρκετα νωθρη στο δελτιο, σε μια εποχη που υπαρχει καταιγισμός πληροφοριών και το διαδίκτυο κυριαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !