Το πιο γλυκό και εορταστικό "Bake Off Greece" έρχεται απόψε στον ALPHA!

0

Παραμονές Χριστουγέννων, το «Bake Off Greece» γίνεται ακόμα πιο παραμυθένιo. Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 21:00, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου καλεί τους οκτώ ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες να φτιάξουν δύο ιδιαίτερες συνταγές για μελομακάρονα και κουραμπιέδες αλλά και να κάνουν ένα παιδικό όνειρο πραγματικότητα.

Στην τεχνική δοκιμασία, ο Άκης Πετρετζίκης, ο Νικόλας Στράγγας και ο Δημήτρης Χρονόπουλος ζητούν από τους διαγωνιζόμενους να βάλουν άρωμα… «Bake Off Greece»
στα χριστουγεννιάτικα γλυκά και να παρασκευάσουν μελομακάρονα με μανταρίνι και μπαχαρικά, καθώς και κουραμπιέδες με βούτυρο noisette και καβουρδισμένο αμύγδαλο. Η Μέλη, ως «Star Baker», έχει το προνόμιο να δοκιμάσει, για πρώτη φορά, από το δείγμα των κριτών προκειμένου να το αντιγράψει πιστά και να αποδώσει τα ιδιαίτερα αρώματα και τις γεύσεις. Έχει, επίσης, τη δυνατότητα να «κεράσει» όποιον από τους συμπαίκτες της επιθυμεί.

Στη δημιουργική δοκιμασία, μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους συμμετέχοντες. Οκτώ παιδιά μπαίνουν στην τέντα του «Bake Off Greece» και ζωγραφίζουν τις τούρτες των ονείρων τους. Οι επίδοξοι ζαχαροπλάστες καλούνται να κάνουν αυτές τις παιδικές ζωγραφιές… πραγματικότητα. Μάλιστα, οι μικροί ζωγράφοι, όχι απλά επιλέγουν τον διαγωνιζόμενο ο οποίος επιθυμούν να δώσει ζωή στη ζωγραφιά τους, αλλά παίρνουν και θέση πίσω από τους πάγκους προκειμένου να βάλουν τάξη και να διασφαλίσουν ότι οι τούρτες θα βγουν ακριβώς όπως τις ονειρεύονται.

"Bake Off Greece": Σήμερα στις 21:00 στον ALPHA!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !