Κλείνει το AΡT...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
8
η απρόσμενη δήλωση του Καρατζαφέρη -Aνακοίνωσε το κλείσιμο



«Το πρόστιμο του ΕΣΡ ,μας οδηγεί στο κλείσιμο του καναλιού» ,δήλωσε μέσα από τη συχνότητα του ΑΡΤ TV ο Γιώργος Καρατζαφέρης. «Το κανάλι κλείνει. Δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε μετά την 1η Ιανουαρίου» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του ΑΡΤ TV, ο οποίος υποστήριξε ότι διώκεται από την κυβέρνηση για τις ιδέες του και πρόσθεσε ότι θα ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το "γκάλοπ" ήταν η αφορμή... Εξάλλου, πριν λίγο καιρό έχασε και την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας -καθόλου τυχαία όλα αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Μακεδονια tv πως συνεχιζει και εκπεμπει πανελλαδικα και το Αρτ με το Μεγκα οχι;Γιατι δεν αγορασε ο Βρυωνης την συχνοτητα του Αρτ ωστε να εκπεμπει και το Νεο Εψιλον πανελλαδικα σαν το Μακtv ωσπου να γινει ο διαγωνισμος θεματικων αδειων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι έχασαν την πανελλαδική τους άδεια. Όχι μόνο ο Καρατζαφέρης. Ας έπαιρνε μέρος στον διαγωνισμό όπως όλοι. Το πρόβλημα ήταν αλλού, δεν είχε λεφτά να πληρώσει. Και στη τελική τη νόημα έχει ένα κανάλι να έχει πανελλαδική άδεια αν δεν μπορεί να τη πληρώσει; Αν δεν μπορεί να τη πληρώσει σημαίνει ότι δεν έχει έσοδα γιατί δεν το βλέπει άνθρωπος. Οπότε ποιος ο λόγος να έχει πανελλαδική άδεια, και επίσης οι υπόλοιποι που πληρώνουν τι είναι; Κορόιδα; Επίσης ο πρόστιμο που του έβαλαν είναι χάδι, τα υπόλοιπα κανάλια έχουν φάει μεγαλύτερα πρόστιμα για πολύ λιγότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι που κλείνει θα χάσουμε και τον Αλέφαντο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μακεδονία tv είναι θεματικό κανάλι και περιμένει να γίνει ο διαγωνισμός των πανελλαδικών θεματικών καναλιών. Το αρτ και το μεγκα είναι/ήταν κανάλια γενικού περιεχομένου, ο διαγωνισμός αυτός έγινε και δεν έλαβαν μέρος. Το αρτ και το μεγκα δεν έκαναν αίτηση στο ΕΣΡ για αλλαγή φυσιογνωμίας σε θεματικό όπως το μακεδονία. Επίσης ο κύριος Βρυώνης έλαβε μέρος στον διαγωνισμό πανελλαδικών καναλιών γενικού περιεχομένου και η αίτηση του απορρίφθηκε λόγω έλλειψης των απαραίτητων κεφαλαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Βρυωνης από ότι διαβάζω θελει να γίνει θεματικό κανάλι το Νέο Έψιλον,εφόσον λοιπόν δεν του έδωσαν πανελλαδική αδεια γενικού περιεχομένου θα μπορούσε να αγοράσει το Αρτ αφού θελει στο κανάλι του παρουσιαστές πρώτης γραμμής όπως η Αννίτα,η Λαμπίρη,δηλαδή θελει να συνεχίσει αυτο που έχτισε με το παλιό Έψιλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @10:32, Ο κύριος Βρυώνης θα μπορούσε να αγοράσει το αρτ, να κάνει το δικό του ΑΡΤ αίτηση στο ΕΣΡ για αλλαγή φυσιογνωμίας σε θεματικό. Θα μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά, αλλά ΔΕΝ τα έκανε. Τώρα είναι αργά. Ο όμιλος ΑΝΤ1 του κυρίου Κυριακού που ήθελε να κάνει τα παραπάνω, τα έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !