Παραμονή Πρωτοχρονιάς με παιχνίδι, γέλιο και τραγούδι στον ALPHA!

0

Λίγο πριν ο καινούργιος χρόνος μάς «χτυπήσει» την πόρτα, ο Χρήστος Φερεντίνος μάς καλωσορίζει σε ένα πρωτοχρονιάτικο «Deal» στις 21:50. Στο πλατό επιστρέφουν παίκτες από όλες τις σεζόν, που δεν έχουν κερδίσει κάποιο χρηματικό ποσό ή έχουν αποσπάσει πολύ μικρά ποσά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ένας από αυτούς θα κληρωθεί, θα παίξει και θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία. Στο «Deal», όμως, την ίδια μέρα θα βρεθούν και αγαπημένα πρόσωπα του Alpha! Η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Σόλων Τσούνης, η Γωγώ Καρτσάνα και ο Γιώργος Γιαννόπουλος «μπαίνουν» στο παιχνίδι με τον δικό τους τρόπο, είτε «συμβουλεύοντας» τον παίκτη είτε «εμψυχώνοντας» τον. 

Στο εορταστικό «Deal» τον μουσικό ρυθμό δίνει ο Γιώργος Ζερβός



Στις 23:00:
Φέτος, για πρώτη φορά, θα κάνουμε αλλαγή του χρόνου παρέα με τους αγαπημένους ήρωες της Μουρμούρας!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 23:00 έρχονται ο Ηλίας, η Καίτη, ο Μηνάς, η Βούλα, ο Μπάμπης, η Ξένια, ο Άγγελος και η Βέλη για να αλλάξουμε τον χρόνο όλοι μαζί με το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Οι ήρωες της αγαπημένης σειράς φορούν τα καλά τους και παρέα με αγαπημένα τους πρόσωπα μετρούν αντίστροφα, υποδέχονται το νέο έτος και μας εύχονται «Ευτυχισμένο το 2019!». Μαζί τους θα βρεθούν αγαπημένοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και χορευτές σε μια γιορτινή βραδιά με εκπλήξεις, κέφι, αγάπη, γέλιο, συγκίνηση, μουσική, χορό, γλέντι!

Ο Ηλίας ετοιμάζεται να περάσει ένα ήσυχο ρεβεγιόν με τη μητέρα του την Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου), αλλά ξαφνικά εμφανίζεται η Κατερίνα Στανίση έξαλλη μαζί του, καθώς ο Ηλίας έβαλε «λουκέτο» στο μαγαζί όπου επρόκειτο να εμφανιστεί. Η Καίτη και η Μένη (Άννυ Θεοχάρη) προσπαθούν να καλύψουν τον Ηλία…


Ο Άγγελος πείθει τη Βέλη να οργανώσουν ρεβεγιόν πρώτη φορά σπίτι τους. Όταν όμως ανακατεύουν τον Μανώλη Χλέρο (Μιχάλης Ιατρόπουλος) και τον Ηλία τον Κανάτη (Τόλης Παπαδημητρίου) στην οργάνωση, τα πράγματα ξεφεύγουν… και καταλήγουν να γιορτάζουν με άπειρα κρέατα και τον Γιώργο Παπαγεωργίου με τους Polkar στο σαλόνι τους!


Του πέσανε μαζεμένες, του Μηνά, οι εκπλήξεις που του ετοίμασε η Βούλα, για το τέλος του χρόνου. Δεν φτάνει που η κόρη του, η Αντιγόνη (Κατερίνα Λυπηρίδου), έρχεται με καινούριο αμόρε και μάλιστα Ινδό, τον Ρατζές (Στέλιος Ιακωβίδης), βρίσκεται ξαφνικά να τραγουδάει με τους Στρατάκηδες, τον Γιώργο και τον Νίκο και τους μουσικούς τους και να χορεύει με τον Κώστα Κυριακάκη και το συγκρότημα του… Ποτέ δεν θα συνηθίσει πόσο μεγάλο σόι έχει η Βούλα! 


Και πάνω που νόμιζαν πως θα είναι μόνοι τους σαν τις καλαμιές η Ξένια και ο Μπάμπης, όχι μόνο έρχονται για ν’ αλλάξουν το χρόνο μαζί τους, η κυρία Σοφία (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) και ο κύριος Παναγιώτης (Ερρίκος Λίτσης), αλλά για ν’ αλλάξουν και… βέρες. Η Σοφία (Κωνσταντίνα Λιναρδάτου) ενθουσιάζεται που αρραβωνιάζεται η γιαγιά της, αλλά ενθουσιάζεται ακόμη περισσότερο όταν βλέπει ποιοι έρχονται για να κάνουν ρεβεγιόν μαζί τους. Ο Χρήστος Χολίδης και οι μουσικοί του… 


Ακολουθεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η «Love tour» της. Στη 1 μετά τα μεσάνυχτα γιορτάζουμε τον καινούριο χρόνο με ωραίες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία, κομμάτια «πειραγμένα» από την Ελεωνόρα και τους συνεργάτες της σε ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να τραγουδιέται, να διασκεδάζει και να φέρνει κοντά τις παρέες.


Από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη και από το Φόδελε μέχρι τον Πύργο, 2019 είμαστε έτοιμοι και σε περιμένουμε!

Αύριο από τις 21:50 στον ALPHA!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !