Οσκαρική πρεμιέρα απόψε στον ALPHA!

1

Καλώς ήρθατε στην αστική ζούγκλα, στη «Ζωούπολη», μια μοντέρνα μετρόπολη των ζώων, μια πόλη δίχως προηγούμενο. Ένα μέρος όπου ζώα κάθε λογής, από τον θηριώδη ελέφαντα μέχρι το μικροσκοπικό τρωκτικό, ζουν το ένα δίπλα στο άλλο.
Το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου, στις 22:00, ο Alpha παρουσιάζει σε Α’ προβολή, την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ζωούπολη» και μας προσκαλεί να γνωρίσουμε μια μοντέρνα μητρόπολη, η οποία δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη.

Μπορεί η λαγουδίνα Τζούντι Χοπς να γεννήθηκε στην επαρχία, πάντα όμως έψαχνε την ευκαιρία να εγκαταλείψει τη ρουτίνα της αγροτικής ζωής, για τις εκπλήξεις που μπορεί να κρύβουν οι μεγάλες πόλεις. Αυτή η ευκαιρία δε θα αργήσει να της δοθεί, όταν γίνει δεκτή ως αστυνομικός στη μητροπολιτική Ζωούπολη. Καθώς, όμως, οι ικανότητές της αμφισβητούνται λόγω… μεγέθους και καταγωγής, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχε φανταστεί. Σύντομα, μια περίεργη υπόθεση εξαφάνισης της δίνει την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να καταφέρει πραγματικά, παρόλο που θα αναγκαστεί να δεχτεί τη βοήθεια του Νικ Γουάιλντ, μιας παμπόνηρης αλεπούς που λειτουργεί στα όρια του νόμου, αλλά είναι και ο μόνος που μπορεί να τη βοηθήσει... 

Η 55η ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney σάρωσε ταμεία, βραβεία και διακρίσεις, σπάζοντας το όριο εισπράξεων του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων παγκοσμίως και αποσπώντας το τιμητικό Όσκαρ® για την καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων τη χρονιά που προβλήθηκε.
Ρυθμός, χαρακτήρες, μουσική και ατάκες, που συναγωνίζονται μεταξύ τους σε πρωτοτυπία και επινοητικότητα χαρακτηρίζουν την ταινία, μαζί με την αίσθηση μιας μοναδικής και ξεχωριστής κινηματογραφικής εμπειρίας, αφήνοντας, κατά την προβολή της, κατενθουσιασμένους κοινό και κριτικούς.




ΖΩΟΥΠΟΛΗ (ZOOTOPIA)
Κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2016 - Μεταγλωττισμένο
Σκηνοθεσία: Μπάιρον Χάουαρντ, Ριτς Μουρ
Σενάριο: Τζάρεντ Μπους, Φιλ Τζόνστον
Φωνές μεταγλώττισης: Ιωάννα Μιχαλά, Φοίβος Ριμένας, Γιάννης Στεφόπουλος, Ντίνος Σούτης, Ακίνδυνος Γκίκας, Μαρία Αδάμου, Δημήτρης Σάρλος, Πέτρος Σπυρόπουλος, Ιφιγένεια Στάικου, Βαγγέλης Ρόκκος, Αργύρης Κανδύλης, Κωνσταντίνα Κουτουλάκη, Έλενα Δελακούρα, Αφροδίτη Αντωνάκη, Στέλιος Ψαρουδάκης, κ.ά. (Φωνές αγγλόφωνης έκδοσης: Τζίνιφερ Γούντγουιν, Τζέισον Μπέιτμαν, Ίντρις Έλμπα, Τζένυ Σλέιτ, Νέιτ Τόρενς, Μπόνι Χαντ, Τζ. Κ. Σίμονς, Οκτάβια Σπένσερ, Σακίρα, κ.ά.)

Σε Α' τηλεοπτική προβολή απόψε στις 22:00 στον ALPHA!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα σαρώσει απόψε ο ALPHA με την επιλογή αυτής της εξαιρετικής ταινίας κινουμένων σχεδίων. Την είχα δει όταν βγήκε και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε μικρούς και μεγάλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !