ΤΙΒΙ-ΜΠΑΛΟΘΙΑ: Το λάθος του Τζώνη Καλημέρη - Εμπλουτισμένο THE 2NIGHT SHOW σε λάθος ώρα- Το χρυσό χαρτί του OPEN - Δεν βρίσκουν κοινό! - Μαέστρος η Τατιάνα Στεφανίδου!

16
ΤΙΒΙ-ΜΠΑΛΟΘΙΑ και σήμερα μαζί σας, εδώ στο tvnea που πια είναι 10 χρόνων. Άλλη μια Τρίτη είμαστε εδώ ,λοιπόν, με πέντε...ολόφρεσκιες μπαλοθιές στο μαγικό κουτάκι που λέγεται τιβι !




Ξεκινάμε;






#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_πρώτη: ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΖΩΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΗ






Δυστυχώς, άμα τη εμφανίσει του νεοσύστατου OPEN ,ήρθαν-κ' έρχονται ακόμα-πλήθος δημοσιευμάτων γύρω από τις σχέσεις των στελεχών, τις επαφές τους με άλλα κανάλια, τους ...καβγάδες, αλλά και τις λάθος αποφάσεις. Καλώς ή κακώς,το σύστημα έτσι λειτουργεί, και καλώς ή κακώς είναι ένα κανάλι που ναι μεν είναι ακόμα εν σπαργάνοις, όμως, αυτό δεν αναιρεί προθέσεις, παρασκήνια, επαφές, τρωτά σημεία.  

Το ζητούμενο δεν είναι, λοιπόν, αν ένα στέλεχος μιλά με άλλο σταθμό. Αν σας παραθέσω παρασκηνιακές επαφές υψηλών ή ''μεσαίων'' στελεχών ή ακόμη και απλών υπαλλήλων με άλλους σταθμούς, θα χρειαστώ 10 ΜΠΑΛΟΘΙΕΣ! 

Το λάθος του Τζώνη Καλημέρη, λοιπόν, είναι πως βγήκε να απαντήσει μέσα από το twitter σε όλη αυτή τη φημολογία. Προφανώς -και με το δίκιο του- αγανάχτησε, αλλά δεν νομίζω πως ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε αυτή τη θέση έχει ως μέλημά του να απαντά σε -εκτός φυσικά κι αν θίγει σοβαρά τον ίδιο-κάθε λογής πληροφορία ή να λειτουργεί ως υπεύθυνος Τύπου.
Όχι φανταστείτε να έπρεπε να απαντά ο Ποφάντης... θα δούλευε απλά για αυτό!
Μάλιστα, από τα πράγματα που ο κ .Καλημέρης ανέφερε στο tweet , όσο να πεις τα 2-3 ισχύουν. Τζάμπα κι ο κόπος εννοώ, όχι τίποτα άλλο...  





#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_δεύτερη: ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ THE 2NΙGHT ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΩΡΑ










Tη μεγάλη του επιστροφή στη συχνότητα του ΑΝΤ1 έκανε πριν από μια εβδομάδα το THE 2NIGHT SHOW με τον Αρναούτογλου. Η εκπομπή ,ωστόσο, επέστρεψε με αλλαγές.  

Είδαμε ένα 2NIGHT εμπλουτισμένο, όμως, σε λάθος ώρα. Ο Γρηγόρης στο εν λόγω κόνσεπτ είναι ο εαυτός του, το απολαμβάνει, και είναι σα να μην κάνει απλά μια εκπομπή. Έχει αυτοσαρκασμό, έχει αυθορμητισμό, ξέρει πότε να μπει πιο βαθιά σε μια κουβέντα, ξέρει πότε να το ''κόψει''. Η ελευθερία του στο γυαλί και η μαεστρία του στην παρουσίαση, (μου) έλειπαν.  Βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την εικαστική ανανέωση στο πλατό, εξ ίσου ενδιαφέρουσες και (κάποιες από )τις αλλαγές στη σκαλέτα (βλ. φάρσες στους καλεσμένους , καυστικό σχολιασμό από τον...Νεκτάριο-κουκλί κ.λπ.). Οι ΜΥΓΕΣ ,από την άλλη, όσο ενοχλητικές είναι σε όλους μας στην καθημερινότητα, άλλο τόσο είναι και στη συγκεκριμένη εκπομπή. Ούτε βοηθούν το πρότζεκτ -αντιθέτως το χαντακώνουν-,ούτε και ουσία έχουν. 

Τα νούμερα είναι γροθιά στο στομάχι, αλλά όταν ο ανταγωνισμός έχει ήδη σηκωθεί, πώς να δεις φως; Άσε δε που και η ώρα δεν βοηθά καθόλου. Προβλέπω (και προτείνω παράλληλα) μετακόμιση στις 23.30.Το 2NIGHT ,χωρίς καν να έχει κουράσει, μπορεί να γίνει μια διαχρονική εκπομπή για τον ΑΝΤ1, που σίγουρα απλά θα βρει τα πατήματα της.  





#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_δεύτερη: ΤO ΧΡΥΣΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ OPEN!







Μέρα με τη μέρα ο Νίκος Μουτσινάς αυξάνει το κοινό του, και ταυτόχρονα τα νούμερα που φέρνει στο κανάλι. Μέρα με τη μέρα το ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ αποκτά τεράστια δυναμική, τόσο για μια ζώνη πολύ δύσκολη όσο και για ένα κανάλι που είναι νεοϊδρυθέν. 

Ο Μουτσινάς ,κάνοντας τη μεγαλη έκπληξη (κάτι αντίστοιχο προκάλεσε πέρσι και η Μπεκατώρου )έχει φτάσει στο σημείο να κλείνει με μ.ο. στο 18-54 ακόμη και 16-17%, κι όχι αδίκως, καθώς βλέπουμε μια εκπομπή γεμάτη γέλιο, ατάκες(ποιος δεν έχει φωνάξει,άραγε,το περιβόητο ΠΡΟΚΑΛΩΩΩ ;), νεανικό προφίλ αλλά και πολύ καλό στήσιμο. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι πως ο Μουτσινάς εξελίχθηκε σε τυφώνα ,και ήδη, μαζί φυσικά με τη Φαίη ,αποτελεί ,και θα φανεί και στο τέλος, τα πιο δυνατό χαρτί για το OPEN.





#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_τέταρτη: ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΥΡΙΤΣΗΣ




Αναφέρομαι βεβαίως στο νέο σίριαλ του Βασίλη Θωμόπουλου αλλά και σε αυτό του Γιώργου Κυρίτση, στο ΟPEN. Mπορεί τα σίριαλ του καναλιού γενικότερα να έχουν χαμηλή απήχηση, όμως ,αυτά τα δύο κυριολεκτικά βουλιάζουν. 

Κάθε προβολή τους αγγίζει απλά το 2% και ίσως το 3% , όταν ο Κοκκινόπουλος ,ζορίζεται μεν, αλλά φτάνει στο 7, και το ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, που προσωπικά το βρίσκω ανιαρό, φέρνει και 5. Δεν βρίσκουν κοινό ,  λοιπόν, τα σίριαλ αυτά ,και δεν ανεβαίνουν, και είναι κρίμα αυτά τα μονοψήφια να συνοδεύουν δυο σίριαλ που δεν τα λες αδιάφορα ,ή τουλάχιστον όχι για 2%! 






#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_πέμπτη: ΜΑΕΣΤΡΟΣ Η ΤΑΤΙΑΝΑ!







Η Τατιάνα φέτος κάνει μια νέα αρχή, τόσο από άποψη αλλαγής καναλιού, όσο κι από άποψη αλλαγής ζώνης. Η παρουσιάστρια φέτος δοκιμάζεται στην πρωινή ζώνη, μια ζώνη με σκληρό ανταγωνισμό και καθιερωμένες εκπομπές- δοκιμάζει μια καυτή πατάτα, εν ολίγοις . Τα νούμερα μέχρι και πριν λίγο διάστημα δεν ήταν υπέρ της , καθώς τα ποσοστά ήταν στην καλύτερη απογοητευτικά.  

Ωστόσο, για ακόμη μια σεζόν η Τατιάνα επιβεβαιώνει πως είναι μαέστρος στους ελιγμούς και στις κινήσεις-ματ,στα ''καυτά'' θέματα που απασχολούν. Ξέρει τι θέλει το κοινό ,πώς το θέλει, πότε το θέλει. Ξέρει επίσης να έχει υπομονή. Πια, το ΜΑΖΙ ΣΟΥ σχεδόν καθημερινά χτυπά εξαιρετική τηλεθέαση στο 18-54, και το κοινό φαίνεται πως αρχίζει να συντονίζεται ΜΑΖΙ της.Βέβαια, μην ξεχνάμε πως κι η επικαιρότητα κάποτε τελειώνει, και νομίζω τότε θα φανεί αν το κοινό συνηθίζει τελικά 11.30 το πρωί τα θέματα ''μαύρη μαυρίλα πλάκωσε''. Η Ζήνα απέναντι χρειάστηκε τότε δουλειά... 


Αυτά είχε να σχολιάσει και αυτή την εβδομάδα η ΤΙΒΙ-ΜΠΑΛΟΘΙΑ.
Ραντεβού την Τρίτη...

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Νουμερα σημερα δεν εχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο το άρθρο με σωστές επισημάνσεις. Τα σήριαλ του Open (εκτός από τον Κοκκινόπουλο) κάνουν μπαμ ότι είναι προχειροδουλειές και είναι κρίμα γιατί τουλάχιστον στον Πρίγκηπα της Φωτιάς παίζουν εξαιρετικοί ηθοποιοί. Αν το κανάλι θέλει να φτιάξει κάτι πραγματικά καλό στην μυθοπλασία ίσως θα πρέπει να ψάξουν να βρουν φρέσκες φωνές και να εμπιστευτούν νέους σεναριογράφους και σκηνοθέτες όπως έκανε τόσο επιτυχημένα παλαιότερα το Mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η εκπομπη του Αρναουτογλου ειναι μια βλακεια ειναι απολυτα δικαιολογημενα τα νουμερα που κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόσο ωραίες σειρές έχει το Οπεν και δεν τραβάνε με τίποτα όσο και μεγάλα ονόματα να παίζουν.
    Εμένα όλες με αρέσουν εκτός από τα παιδιά.
    Σε άλλα κανάλια θα κάνανε νούμερα(Έτσι θεωρώ).
    Πρώτο βάζω Πρίγκιπα,Δεύτερη Ελεύθερη σχέση,ου φονεύσεις τρίτο και τελευταίο τα παιδιά.
    Όλα τα άλλα όπως τα λες είναι!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελείως τυχαία έμαθα ότι ο Άναουτογλου έκανε 8.5!!
    Ο Συντάκτης το σβήνει για πολύ ύποπτους λόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανωνυμε 2:32:Ο συντακτης μια χαρα τα ανεβασε τα καθαρα νουμερα (9,1), μην εκτιθεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα νούμερα δημοσιεύονται πολύ νωρίτερα από αλλά sites και το σχόλιο μου διαγράφεται αρκετά φορές από το πρωί
    Cheers ανώνυμε 😰

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δικαιωμα των παιδιων στο tvnea ειναι τι ωρα θα τα ανεβασουν. Τι εισαι ο προισταμενος τους;Τεσπα γενικα το λεω (ακομα και για μενα) μην ειμαστε προκατειλημμενοι αρνητικα για κανενα site. Αν θεωρουμε πως καποιο δεν ειναι αντικειμενικο, πολυ απλα δεν το επισκεπτομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδη το "για πολυ υποπτους λογους" τι ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Τατιάνα έκανε χτες 23% στο γενικό. Για εβδομάδες είναι πρώτη με μεγάλη διαφορά στο σύνολο της τηλεθέασης και αυτό είναι κατόρθωμα απέναντι σε εκπομπές με παρουσία στην συγκεκριμένη ζώνη χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ 2:32 μ.μ.

    Καταρχήν το μήνυμα σου είναι ανυπόστατο καθώς δεν έκανε το ποσοστό που είπες.
    Μου κάνει πραγματικά πολύ μεγάλη εντύπωση και για "ύποπτους λόγους" δεν περίμενες την ανάρτηση με τα νούμερα τηλεθέασης που πάντα βάζει το TVNEA...
    Εντύπωση επίσης μου κάνει ότι ήθελες επιμόνως να γράψεις κάτι ανυπόστατο ξαναλέω, ενώ λες ότι άλλα Site τα βγάζουν νωρίτερα... Ο λόγος; Γιατί δεν έμεινες εκεί να σχολιάσεις αυτό που έμαθες "ανώνυμε";
    Μην εκτίθεστε άλλο ρε παιδιά, καταλαβαίνουμε πολύ καλά το σκοπό κάποιον σχολίων.

    Πάντα μα πάντα το TVNEA βγάζει τα καθαρά νούμερα τηλεθέασης, δεν ήξερα ότι θα πρέπει να τα βγάζουμε και σε συγκεκριμένη ώρα. Σεβαστείτε λίγο και την δουλειά του κάθε συντάκτη.

    Τα φιλιά μου σε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οκ Γιώργο καταλαβαίνω και ζήτω συγνώμη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μην ζητας συγγνώμη κ εγω προχθες τους ειπα για ενα λαθος στα νουμερα κ το διορθωσαν και αντι να πουν ευχαριστω έσβησαν το σχόλιο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η τατιανα εχει παρει κεφαλι ανετα, αλλα δεν πολυδημοσιευεται στο διαδικτυο. Ολα ειναι θεμα δημοσιων σχεσεων κι η σκορδα εχει αποκτησει καλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πράγματι η Σκορδα έχει πέσει πολύ λόγω της βαρετής εκπομπής της και όμως όλοι τη λιβανίζουν, μηδ' υμών εξαιρουμένων (για να μιλήσω και σε πιο λογιο ύφος, Μανώλη, αφού βλέπω ότι και εσύ χειρίζεσαι άψογα το λόγο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Πρίγκηπας της φωτιάς ειναι εξαίρετη δουλειά .Πολυ καλο σήριαλ και τα νούμερα τον αδικουν.Σε άλλο κανάλι θα εφτανε το 20%,Επίσης παίζει σε λάθος ώρα ,όταν απο την αρχη του χρονου ξεκίνησαν τα σήριαλ στα άλλα κανάλια και αυτο ξεκινησε Οκτωβριο.Επίσης η μουσική επιμέλεια ειναι φανταστική!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !