Όλοι...ΣΚΑΪ 24!

2



Από πού θα εκπέμψει, εν ολίγοις;

Το... 1/3 των τοπικών καναλιών της Αθήνας έχει ακουστεί ως υποψήφιο για να φιλοξενήσει το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Γιάννη Αλαφούζου. Τις τελευταίες μέρες πάντως, τα κανάλια που «παίζουν» περισσότερο είναι: 1) το Extra του Φίλιππου Βρυώνη και 2) το ΑΡΤ του Γιώργου Καρατζαφέρη, αμφότερα με άδεια για ενημερωτικό πρόγραμμα. Το πρώτο έχει αδειάσει εντελώς από ζωντανές εκπομπές παίζοντας μόνο τηλεμάρκετινγκ όλο το 24ωρο, ενώ το δεύτερο -όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του- αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν θα αντέξει μέχρι το νέο έτος. 

Άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί που έχει γραφτεί ότι θα φιλοξενήσουν το ΣΚΑΪ 24 είναι, 1) το «Νέο Epsilon», το έτερο κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη που αναπτύσσεται και εκπέμπει σε διάφορες περιοχές της χώρας μέσω αναμεταδοτών, 2) το Attica του Δήμου Ασπροπύργου το οποίο εσχάτως ανανεώθηκε και συνεργάζεται με το οικονομικό SBC, 3) το Blue Sky του Νικηφόρου Κισσανδράκη που συνεχίζει αυτόνομο με δικό του ενημερωτικό πρόγραμμα και, 4) το Smile, που όλο το 24ωρο παίζει μόνο παιδικά.

Οι μόνοι ενημερωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί της Αττικής που παραμένουν ουδέτεροι στην όλη υπόθεση είναι το Channel 9 του Δημήτρη Κοντομηνά, που δεν συμπεριελήφθη στη συμφωνία του πρώτου με τη Motor Oil και το Alert του οποίου οι μετοχές ανήκουν ακόμα στον φυγόδικο Πέτρο Κυριακίδη.

E-tetradio.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. μπα, εγω πιστευω οτι θα κανει συμφωνια με τη... NASA να στειλει στο διαστημα δορυφορους ειδικα για μεταδοση του ΣΚΑΙ24 σε ολη την υφηλιο and beyond!
    λογικα αυτο θα ειναι το σεναριο αυτης της εβδομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αγοράζει κανένα κανάλι ο Αλαφούζος και ας τα αφήσει αυτά που κάνει...Ευκαιρία! του Καρατζαφέρη να πάει μιας που έχει θέμα!
    Σκάι24 δεν θα είναι Σκάι 5-6 ωρών θα είναι...
    Ποιο κανάλι θα βρεθεί να το παίζει 24 ώρες το 24ωρο? γι'αυτόν το σκοπό δεν έγινε να έχει ενημέρωση 24 ώρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !