Ο Ραφαηλίδης σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6
η πρόταση αφορά το...




Στη φάση της προετοιμασίας βρίσκεται το “Your face sounds familiar” προκειμένου το μεγάλο σόου του ΑΝΤ1 να βγει στον αέρα γύρω στις 20 Ιανουαρίου. Μάλιστα, φέτος σε αντίθεση με τις άλλες χρονιές το σόου του ΑΝΤ1 θα προβάλλεται μαγνητοσκοπημένο κι αυτό για να μην υπάρχουν οι πρακτικές δυσκολίες των προηγούμενων χρόνων με τα θέατρα και τις επαγγελματικές δραστηριότητες των συμμετεχόντων που αποτέλουσαν εμπόδιο για ηχηρές και άλλες συμμετοχές.

Κι αν ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι δυο ονόματα για την κριτική επιτροπή, όπως είναι ο Τάκης Ζαχαράτος και η Μαρία Σολωμού έχουν αρχίσει να ακούγονται, ένας από τους  πρώτους παίκτες που έχει μιλήσει με το κανάλι είναι ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο οποίος δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή. Μάλιστα, είναι μια πρόταση που προϋπήρχε της απόλυσής του από το OPEN. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής – παρουσιαστής είχε ζητήσει άδεια από το κανάλι προκειμένου να συμμετάσχει και το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως φιλικό. Από το OPEN ήταν θετικοί ως προς το να λάβει μέρος και ο ίδιος περίμενε να περάσει στην επόμενη φάση των συζητήσεων.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Aναμενομενο. Πιστευω θα ειναι πολυ καλος και θα κανει πολυ πλακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι καλος τραγουδιστης? Καλη επιτυχια στο παιδι και να συνελθει γρηγορα απ το σοκ της απολυσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να το κάνει ωραία φάση θα έχει.

    Αυτός ο Αντ1 ένα σωστό δεν θα κάνει.
    Την μία κλείνει άτομα που με τα βίας προλαβαίνουν το σοόυ η την δουλειά τους και την άλλη δεν ψάχνει άτομα που να ευκαιρούν για να μην έχουν υποχρεώσεις με τα θέατρα τους η τις πίστες.Και τώρα έρχεται η μαγνητοσκόπηση του σόου που δεν ξέρουμε τι ώρες θα γράφετε και αμφιβάλω αν είναι στάνταρ.Θα υπάρξουν κάποιοι που θα έχουν πρόβες να κάνουν (αν τους βολεύουν οι ώρες) και κάποιων που θα έχουν παραστάσεις σε θέατρα και αυτών που θα είναι στις πίστες.
    Αν γνώριζε πολύ καλά ο Αντ1 πως λειτουργούνε στο εξωτερικό αυτό το πράγμα δεν θα το έκανε.
    Και να είστε σίγουροι ότι τα νούμερα δεν θα έχουν καμία σχέση με το ζωντανό.
    Εδώ είμαστε να διαψευσθούμε αν πάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11:18 μ.μ.
    Συμφωνω οτι δυσκολα θα ειναι οπως το ζωντανο. Εκτος αν το κανουν τοσο καλα και εννοειται live on tape, αλλα και παλι οπως το ζωντανο δεν νομιζω να ειναι. Κατ'αρχην θα λειπει η ψηφοφορια του κοινου και ο χορος της Μαριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι αστείο να είναι on tape ενα φιλανθρωπικό show. Πως θα ψηφίζει ο κόσμος? Έχει έστω και λίγο νόημα όλο αυτό? Σιγά τις σταρουμπες που έχουν όλοι θέατρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρτε ολοι μια ανασα.Το show αυτο επειδη ,σας αρεσει να επικαλειστε το εξωτερικο, ειναι μαγνητοσκοπημενο σε ολες τις χωρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !