Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Η σεναριογράφος μιλά για την απόφαση του ΑΝΤ1 να συνεχίσει το σίριαλ

3

Η ''Επιστροφή'' του ΑΝΤ1 ,βασίζεται σε ξένο φορμάτ που αποτελείται από συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων. Ωστόσο, όπως το tvnea αποκάλυψε (θυμηθείτε εδώ), ο Κυριακού έδωσε εντολή ώστε η συγγραφική ομάδα να συνεχίσει το σίριαλ με ελληνικό σενάριο.

Η σεναριογράφος, Μελίνα Τσαμπάνη, μιλά στο Mytv για αυτή την απόφαση...


Η «Επιστροφή» πήρε το πράσινο φως για νέο κύκλο επεισοδίων. Πώς νιώθεις γι αυτό;  

Είμαι πολύ χαρούμενη. Ξαφνιαστήκαμε, γιατί η σειρά είχε συγκεκριμένη ιστορία·. Ωστόσο, είναι μεγάλη ικανοποίηση ότι άρεσε στον κόσμο και θα συνεχιστεί. Από τη στιγμή, μάλιστα, που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε νέα ιστορία και δεν θα συνεχίσουμε την ήδη υπάρχουσα, απέκτησε και μεγάλο ενδιαφέρον.  

Το περίμενες;  

Όχι! Με την έννοια πως δεν ήταν μια σειρά από εκείνες που βλέπεις πώς πάει για να τη συνεχίσεις ή όχι. Ήταν από την αρχή συγκεκριμένα τα επεισόδια. Μία ιστορία με αρχή, μέση, και τέλος.  

Τι είναι αυτό που κατά τη γνώμη σου αρέσει στους τηλεθεατές;  

Έχω την αίσθηση πως τους αρέσει που η πλοκή έχει πολλές ανατροπές και είναι ισχυρό το αστυνομικό στοιχείο. Και νομίζω πως αυτό τους κρατάει. Κάθε φορά βλέπουν κάτι που δεν περιμένουν να συμβεί. Παρατηρώ και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως σχολιάζεται πολύ. 

Ποια είναι τα πιο συχνά σχόλια που ακούς από τον κόσμο;  

Μέχρι τώρα ήταν ποιος είναι ο Μάνος. Αλλά νομίζω πως από εδώ και στο εξής που έχουν αποκαλυφθεί μεγάλα μυστικά περνάμε σε ένα άλλο στάδιο στην «Επιστροφή», που είναι οι συνέπειες όσων αποκαλύφθηκαν αλλά και πώς θα τις χειριστούν οι ήρωες.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οταν τελειωσει το ξενο σεναριο θα σταματησω να βλέπω την σειρά. Μια ωραία σειρα εβγαλε ο αντ1 και την κατεστρεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι αυτό εμείς οι Έλληνες δικαίως είμαστε εκεί που είμαστε....Ο Ανώνυμος ειδικός δηλώνει ότι δεν θα δει τη σειρά με το ελληνικό σενάριο και ρωτάω γιατί; οι ξένοι δηλαδή είναι καλύτεροι; Τα ξένα σενάρια τι παραπάνω έχουν από τα ελληνικά; Γι αυτό μας αξίζει εδώ που είμαστε...ποτέ δεν λέμε ΄κανένα καλό λόγο για μας όλα τα άλλα είναι καλύτερα. Ο συγκεκριμένος καλά θα κάνει να μη βλέπει τη σειρά γιατί θα είναι όλο αρνητικά σχόλια, αφού προτού συνεχιστεί ήδη τα κάνει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου κατάλαβες στα 3 αυτά επεισόδια πόσο καλύτερα είναι τα ξένα σενάρια;προσπαθούν να τραβήξουν απο τα μαλλιά την σειρά και την καταστρέφουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !