Ο Μένιος Φουρθιώτης και η δική του αλήθεια για 1η φορά-Σπάει τη σιωπή του με ονόματα και αποκαλύψεις για στελέχη!

7

Ο Μένιος Φουρθιώτης,μετά το διαζύγιό του από το OPEN ,σπάει τη σιωπή του για 1η φορά, και
μέσα από το tvapokaliptika.gr ,δίνει με ένα μακροσκελές κείμενο τη δική του αλήθεια, μιλώντας ρητά και ξεκάθαρα με ονόματα, στοιχεία, συναντήσεις, αλλά και με αποκαλύψεις...

Οι προδότες φιλούσαν υπέροχα

Ο κύκλος όχι απλώς δεν έκλεισε, αλλά μόλις άρχισε, παρά το γεγονός ότι οι προδότες φιλούσαν υπέροχα. Το γεγονός ότι είμαι παρορμητικός άλλες φορές έχει λειτουργήσει ως προτέρημα και άλλοτε ως ελάττωμα. Οι πολύ λίγοι που με αγαπάνε ειλικρινά με συμβούλευσαν να “κρατήσω αποστάσεις” .

Οι “αποστάσεις “ όμως είναι καλές για τους διπλωμάτες και εγώ διπλωμάτης δεν υπήρξα ποτέ ούτε θέλω να γίνω. Είμαι άνθρωπος με πολλά ελαττώματα και λίγα προτερήματα. Είμαι άνθρωπος που έκανα λάθη και τ’ αναγνώρισα και τα πλήρωσα τοις μετρητοίς μαζί με τις προσαυξήσεις.

Σήμερα , λίγο πριν να σας αναγγείλω το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα ,επιλέγω για μία ακόμη φορά να μοιραστούμε αλήθειες. Είναι καιρός τώρα που άνθρωποι που ευεργετήθηκαν από μένα πολλαπλώς , άνθρωποι που θα μπορούσαν να είναι στα “αζήτητα” , απαξιωμένοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς που βρισκόντουσαν , άνθρωποι που όταν τους κάλεσα και ήρθαν κοντά μας σ’ έναν τηλεοπτικό σταθμό που ξεκινούσε από το μηδέν, με περιφέρουν τώρα στις κουβέντες τους σαν “ τον “Αθλιο Μένιο” .

Την προσπάθειά μου εκείνη που πολλοί τη θεωρούσαν μάταιη, βέβαιοι ότι η “πίτα “ της τηλεθέασης είχε μοιραστεί και δεν υπήρχε “ χώρος “, την “αγκάλιασε “ το τηλεοπτικό κοινό αλλά και οι διαφημιστικές εταιρείες .Το EPSILON TV το οποίο διηύθυνα, καθιέρωσε ζώνες, δημιούργησε συνήθειες στους τηλεθεατές , με “αιχμή του δόρατος” την εκπομπή μου, “ Αποκαλυπτικά “, η οποία στην ζώνη του Σαββατοκύριακου είχε τεράστια ανταπόκριση στο τηλεοπτικό κοινό , μια ανταπόκριση που εκτός από τους δείκτες τηλεθέασης που αφορούσαν εκατομμύρια ανθρώπων που την παρακολουθούσαν , που ακόμη και οι πλέον δύσπιστοι και κακοήθεις θα παραδεχτούν την επιτυχία της τόσο σε τηλεθέαση, όσο και σε παρεμβατικότητα, διότι η αγάπη του τηλεοπτικού κοινού είναι αυτή που την είχε «αγκαλιάσει» όλα αυτά τα χρόνια και αυτό φάνηκε όχι μόνο από τα ποσοστά τηλεθέασης αλλά και στην ευαισθητοποίηση των πολιτών όταν με αφορμή την τραγωδία στο “Μάτι “ ,μέσα σε λιγότερο από τρεις ώρες συλλέξαμε το ποσό των 107.427,84 ευρώ, που κατατέθηκε στον λογαριασμό που έχει ορίσει για τους πυρόπληκτους το Υπουργείο Οικονομικών.

Εκείνη την εκπομπή που έφερε τεράστια διαφημιστικά έσοδα στο κανάλι και έκανε διπλάσια νούμερα τηλεθέασης ξεπερνώντας ακόμη και το 22 % την ώρα προβολής της , παρέλαβε το Open Βeyond για να την “κακοποιήσει “ που παρά τη δυσφήμησή μου η οποία ήταν συνεχόμενη από την αρχή προβολής της εκπομπής στις 8 Σεπτεμβρίου 2018, το κοινό ανταποκρίθηκε και έδωσε ποσοστά τηλεθέασης 4 φορές περισσότερα από τον μέσο όρο του καναλιού Open Beyond .

Το κανάλι EPSILON TV νυν OPEN BEYOND, στο οποίο διετέλεσα από την αρχή της λειτουργίας του ως ανώτατο διευθυντικό στέλεχος ( Γενικός διευθυντής προγράμματος και Εμπορικός διευθυντής) ,το παρέλαβα με τηλεθέαση 0%, και μετά τις συμφωνίες που πέτυχα , συμφωνίες πρώτης γραμμής με πρόσωπα από τον τηλεοπτικό – δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και με τις εμπορικές συμφωνίες που έκλεισα το παρέδωσα με τηλεθέαση 8 % . Η εκπομπή μου, « Αποκαλυπτικά», τα δικαιώματα της οποίας ανήκουν αποκλειστικά σε μένα ,έφτασε να έχει την υψηλότερη τηλεθέαση στην Ελλάδα σύμφωνα με επίσημες μετρήσεις της Nielsen , που σημαίνει ότι την παρακολουθούσαν ενάμιση εκατομμύριο τηλεθεατές.

Η δραστηριότητά μου, λοιπόν ,ως εμπορικού και γενικού διευθυντή του τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον, είχε συντελέσει τα μέγιστα στην εμπορική και εν γένει πορεία του σταθμού και την κερδοφορία του ,και αυτός ήταν ο λόγος που πουλήθηκε, με πολλά εκατομμύρια. Όταν τους κάλεσα κάποτε να έρθουν κοντά στον τηλεοπτικό σταθμό που ξεκινούσα από το μηδέν, το έκανα γιατί πίστευα και πιστεύω ότι πολλές φορές ικανότατοι παρουσιαστές ή δημοσιογράφοι εξαιτίας λάθους αντιμετώπισης στα Μέσα που εργάζονται παροπλίζονται, χάνοντας κάθε διαπραγματευτική ικανότητα στη αγορά . Ήθελα επίσης , δημιουργώντας έναν σταθμό παρεμβατικό, να δώσουμε χώρο σε άνεργους ικανότατους δημοσιογράφους που είχαν αποκλειστεί από κάθε ελπίδα ανεύρεσης εργασίας καθώς το Alter είχε κλείσει αφήνοντας εκατοντάδες ανθρώπους στον “δρόμο”.

 Για την άριστη αξιολόγηση παρουσιαστών και δημοσιογράφων συνεργαστήκαμε με τον Σεραφείμ Φυντανίδη, έτσι ώστε οι ειδήσεις και η θεματολογία που θα παράγαμε από το κανάλι να ήταν σύμφωνες με την αρχή της δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ. Αξιολογήσαμε, οι πρωτεργάτες ,αυτού του, «καταδικασμένου» κατ’ άλλους, εγχειρήματος ,και με τις αρχές, την εμπειρία, τη δημοσιογραφική ποιότητα του Σεραφείμ Φυντανίδη, πως υπήρχε κενό, κούραση, βάρος τόσο στην ενημέρωση, όσο και στη σοβαρή ψυχαγωγία, στην ελευθερία, και στην απρόσκοπτη επικοινωνία των μέχρι τότε τηλεοπτικών Μέσων.

Προσωπικά, δούλεψα πάνω απ' τα όριά μου, έφτασα να αποκοιμιέμαι στα γραφεία, «ιδρυματοποιήθηκα» στο όραμα του EPSILON και αποδέχτηκα την πρόκληση των διοικητικών, επιτελικών θέσεων, θεωρώντας συνολική και ομαδική τη δουλειά όλων μας. Οι κύριοι στο κυλικείο, τα μεγαλύτερα όνομα των τηλεοπτικών προσωπικοτήτων που κλήθηκαν και μας εμπιστεύθηκαν, ώστε να στελεχώσουν το κανάλι, οι ρεπόρτερ, οι αρχισυντάκτες, οι παραγωγοί και ο βοηθοί τους, οι τεχνικοί, οι σκηνοθέτες, οι υπεύθυνες κυρίες καθαριότητας, οι διοικητικοί υπάλληλοι, οι κομμωτές, οι στυλίστες, οι μακιγιέρ και μακιγιέζ, πίστευα και πιστεύω, πως μαζί όλοι, κάνοντας πολλές φορές ό,τι περνούσε απ το χέρι μας, ακόμη και πέρα απ τα αυστηρώς επαγγελματικά μας χαρακτηριστικά, ήταν η ψυχή της γιγαντιαίας αυτής προσπάθειας. Μια προσπάθειας που πολλοί θεωρούσαν μάταιη, με βεβαιότητα πως το τηλεοπτικό τοπίο δεν αλλάζει και η πίτα της τηλεθέασης έχει μοιραστεί. Διαψεύστηκαν!

Το EPSILON νυν OPEN BEYOND ,πέντε χρόνια μετά, όχι μόνο πήρε δυναμικά θέση στα τηλεκοντρόλ των τηλεθεατών, αλλά καθιέρωσε ζώνες, εκπομπές, επιτυχίες, όπως αυτή του Σαββατοκύριακου που αναμφισβήτητα του ανήκει! Και εκεί, που υπήρχε μόνο ως ιδέα ένα νέο κανάλι, έφτασε σε αυτά τα λίγα χρονιά, να πουληθεί κερδοφόρο, υπό την ιδιότητα μου ως και εμπορικού διευθυντή, αγγίζοντας από το 2013-2017 τον τζίρο των 45.000.000€ σύμφωνα με τους δημοσιευμένους ισολογισμούς στο ΓΕΜΗ, και να προχωρήσει σε νέους ορίζοντες!

Να υπολογίσουμε εδώ, πως αυτή η ομαδική νίκη μας, σημειώθηκε σε εποχές που άλλοι σταθμοί είναι υπερχρεωμένοι και δυστυχώς παύουν ακόμη και να λειτουργούν ή να καταβάλουν μισθούς σε εργαζομένους της τηλεόρασης που έχουν πολύ, εδώ και χρονιά, ταλαιπωρηθεί. Σε αυτούς τους εργαζομένους, της ανεργίας, της μη καταβολής δεδουλευμένων, των καθυστερήσεων, της ταλαιπωρίας το πρώην EPSILON έδωσε στίβο δημιουργίας και το αγαθό της εργασίας. Για αυτό και μόνο, κάθε δική μου κούραση και υπερπροσπάθεια, άξιζε και χαλάλι της.

Και πραγματικά μέσα από το κείμενό μου θέλω να αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους τεχνικούς , δημοσιογράφος , διοικητικούς που αμείβονταν με λίγα χρήματα αλλά με πολύ πάθος και προσωπικό κόπο έδωσαν την ψυχή τους για να γίνει ο πρώην 902 TV το πρώην EPSILON TV, που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό.Η συνέχεια γνωστή και απογοητευτική.Εκ των αποτελεσμάτων όπου όλοι κρινόμαστε….

Ο κ. Σαββίδης αγόρασε τον Αύγουστο του 2017 το κανάλι με μέσο όρο τηλεθέασης 8% , μαζί με κορυφαίους παρουσιαστές . Το κανάλι ήταν κερδοφόρο με 1, 5 εκατομμύριο τον μήνα και έξοδα μισό εκατομμύρια το μήνα.Το στέλεχος το οποίο επιλέξατε εκμεταλλευόμενο την άγνοιά σας για την τηλεοπτική πραγματικότητα του 2018 , αφού έδιωξε όλους τους παρουσιαστές του σταθμού , φτάσανε το κόστος λειτουργίας του Οpen στα 4, 5 εκατομμύρια τον μήνα , και την τηλεθέαση του σταθμού στο 4% . Το κανάλι Epsilon tv , είχε 365 τεχνικούς και δημοσιογράφους με μισθούς από 600 έως 800 ευρώ , ενώ στο Open Beyond ήρθαν οι φίλοι των στελεχών σας με μισθούς από 1000 Ευρώ , έως 15.000 Ευρώ τον μήνα ,ενώ σ’ εκείνους που δημιούργησαν το κανάλι που παραλάβατε εσείς , πανάξιους τεχνικούς και δημοσιογράφους, η μισθοδοσία τους όχι μόνο δεν μεταβλήθηκε, αλλά επιβαρύνθηκαν οικονομικά, καθώς η έδρα του καναλιού μετακινήθηκε από τα Μελίσσια στην Παιανία.

Είναι εξαιρετικά λυπηρό ,κύριε Σαββίδη, καλοθελητές, γνωρίζοντας την άγνοιά σας γύρω από την τηλεοπτική αγορά , να έχουν εκτινάξει το κόστος παραγωγών σε αστρονομικά ποσά , παραγωγών που αντί να έλκουν τηλεοπτικό κοινό, να το απομακρύνουν με γεωμετρική πρόοδο. Επενδύσατε αστρονομικά ποσά ( περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ) για να κατορθώσετε να ξεπερνάν το OPEN BEYOND TV σε τηλεθέαση κανάλια επαρχιακά,που δυστυχώς για τα επιτελικά σας στελέχη, ακόμη και η χαμηλή τηλεθέαση πολλών εκπομπών επαρχιακών καναλιών είναι μεγαλύτερη των πολλά υποσχόμενων παραγωγών που ενέκριναν οι δικοί σας άνθρωποι ,και στον τομέα της ενημέρωσης αλλά και στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Έχετε δηλώσει ότι θα κάνετε τα πάντα για να στηρίξετε την ελληνική οικονομία , δήλωση με την οποία ευαισθητοποιήσατε πολλούς να στηρίξουν τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Δεν θα ήταν, όμως, πιο φρόνιμο μετά την ανθρωπιστική κρίση που έχει περάσει η χώρα μας, με τους εκατομμύρια άνεργους , αλλά και τους συνταξιούχους που λιμοκτονούν , να διαθέτατε χρήματα σε δραστηριότητες επιχειρηματικές στην Βόρεια Ελλάδα ,που θα βοηθούσαν τους ανθρώπους αυτούς να ξεπεράσουν την ανέχεια ; Ρωτάω το προφανές καθώς η καταγωγή σας είναι από τα μέρη εκείνα που ο ελληνισμός εκδιώχθηκε και υπέφερε για χρόνια .

Όσον αφορά τη διακοπή της συνεργασίας μου, που πραγματικά εδώ θα μιλήσω για πρώτη φορά με ονόματα , στοιχεία και ερωτήσεις που απευθύνονται τόσο στους εμπλεκομένους όσο και στο τμήμα δίωξης εκβιαστών. Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Άλκηστη Μαραγκουδάκη τον Απρίλιο του 2018 με φώναξε στο γραφείο της μαζί με την κ. Κυριακή Συλβεστριάδου (Chief Operations Officer) αλλά και τον τότε έμπιστο συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη ,κ. Δημήτριο Δημαρέλη (πρώην διευθύνων σύμβουλο του σταθμού), προκειμένου να μου ανακοινώσει η κ. Μαραγκουδάκη ότι εάν θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι στον σταθμό μου ζήτησε να υπογράψω ένα «λευκό» νομικό έγγραφο που ουσιαστικά θα μου έθετε εκείνη μονομερώς και χωρίς να έχω γνώση όρους μελλοντικής υποτιθέμενης συνεργασίας.Η αντίδραση η δική μου ήταν ότι θα πρέπει οποιοδήποτε έγγραφο υπογράψω να σταλεί στον δικηγόρο μου και όχι σε εμένα,και η αντίδραση της κ. Μαραγκουδάκη ήταν να μου πει ότι εάν δεν το υπογράψω θα έχω πρόβλημα για συνεργασία με το κανάλι για τη νέα τηλεοπτική σεζόν(είναι το γνωστό έγγραφο το οποίο υπέγραψαν όλοι οι παρουσιαστές και ήταν και η ουσιαστική πράξη προκειμένου να διώξει με αυτόν τον τρόπο όλα τα ονόματα Α’ γραμμής του σταθμού).

Οι συνεργασίες δεν γίνονται πιεστικά και με τέτοια συμπεριφορά απέναντι σε συνεργάτ,ες γιατί εξάλλου εκτός της παράνομης πράξης της πίεσης υπογραφής λευκού νομικού εγγράφου δεν συνάδουν με τις αρχές και την αξιοπρέπεια που μας μεγάλωσαν οι γονείς μας. Η συνέχεια είναι γνωστή …… δικαστήρια κ.α … Προφανώς ,όμως, η κ. Μαραγκουδάκη ξέχασε ότι ο κ. Ιβάν Σαββίδης στις 15/11/2017 υπέγραψε συμβόλαιο με δέσμευση να παραμείνω τόσο εγώ όσο και η Αννίτα Πάνια ως το 2025 και μάλιστα με ποινική ρήτρα σε τυχόν παραβίαση της συμφωνίας αυτής 10.000.000€.Η επιβεβαίωση προς αποφυγή παρεξηγήσεων είναι η αποστολή γραπτού μηνύματος του κ. Δημαρέλη ότι επειδή δεν υπέγραψα «λευκό» νομικό «έγγραφο», η Άλκηστη τσαντίστηκε και έτσι η συνέχεια είναι πλέον γνωστή…

Το ερώτημα που προκύπτει είναι :Αλήθεια, κ. Μαραγκουδάκη ,τον Αύγουστο 2018 που τρώγαμε μαζί στο Κεφαλάρι θυμάστε ότι μου είπατε ότι η απόφαση αυτή δεν είναι δική σας αλλά του κ. Ιβάν Σαββίδη; Αλήθεια ,ο κ. Σαββίδης είχε κάποιο προσωπικό πρόβλημα μαζί μου; Και εάν θεωρητικά είχε όντως πρόβλημα ,θέλετε να μας εξηγήσετε τι σημαίνει υπογράφει με το ζόρι αλλιώς θα έχεις πρόβλημα; Γιατί ο κ. Δημαρέλης (πρώην Δ/νων Σύμβουλος) δήλωσε εγγράφως στα μηνύματά του ότι εκνευριστήκατε πολύ; Η δουλειά σας δεν είναι ο σταθμός να κάνει νούμερα και να κατακτήσει την πρωτιά; Ή μήπως η δουλειά σας είναι κάποια άλλη; Άλλα μην στεναχωριέστε, γιατί στο κανάλι το οποίο έχετε προσλάβει πολλούς φίλους και συγγενείς για να έχετε τη δική σας «παρέα» ,θεμιτό τουλάχιστον ,όμως ,να μην ξεχνάτε ότι παραλάβετε από εμένα την εταιρεία με 8% και κερδοφορία 45.000.000€ και με κόστος 500.0000€ τον μήνα,και τη φέρατε στο 4% με πάνω από 4.000.000€ το μήνα κόστος λειτουργίας….

Για τον επαγγελματία αλλά πάνω από όλα αληθινό άνθρωπο τον Τζώνη Καλημέρη προσωπικά θέλω να τον ευχαριστήσω για την συμπεριφορά του , το ήθος του και την αντιμετώπιση του σε όλο αυτό το «πυρηνικό» διάστημα που ήταν είναι και θα παραμείνει Κύριος ,μα πάνω από όλα άνθρωπος, και να του ευχηθώ υπομονή , δύναμη και επιτυχίες καθώς το σημερινό πρόγραμμα του OPEN BEYOND αλλά και οι αποφάσεις του συνολικού εγχειρήματος από τον Δεκέμβριο 2017 ως σήμερα τις έχει αποκλειστικά εφαρμόσει η κ. Μαραγκουδάκη που φέρει όλη την ευθύνη των αποφάσεων της.

Από την κακοποίηση και την κατά συρροή δυσφήμησή μου , έχουν πια λόγο τα ποινικά δικαστήρια για να κρίνει η Δικαιοσύνη εκείνους που προκάλεσαν βλάβη ηθική, σωματική και ψυχολογική καθώς έχω υποβάλει σειρά μηνύσεων και αγωγών σε όσους εντός σταθμού και εκτός συνετέλεσαν (σε φυσικά πρόσωπα και νομικά πρόσωπα) στο να φτάσουμε στην σημερινή κατάσταση. Τον λόγο πια έχει ο ανακριτής και ο Εισαγγελέας που ο πληρεξούσιος Δικηγόρος μου ,κ. Αλέξης Κούγιας, έχει όλα τα στοιχεία και έγγραφα τα οποία όχι μόνο θα αποδείξουν την αλήθεια αλλά με τα στοιχεία αυτά η δικαιοσύνη θα κάνει αμερόληπτα τη δουλειά της αποδίδοντας δικαιοσύνη.

Είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ να κάνω και έναν πρώτο απολογισμό μετά τα τελευταία γεγονότα. Είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιώθηκαν εκείνοι που με προειδοποιούσαν ότι, όλοι που ικανοποίησαν μικρά ή μεγαλύτερα ματαιόδοξα σχέδιά τους δίπλα μου και εξ αιτίας μου , θα ήταν οι πρώτοι που θα πανηγύριζαν τον “επαγγελματικό μου θάνατο”.Δεν αναφέρομαι μόνο στα στελέχη του επιχειρηματία που όπως φαίνεται έχει πετάξει στη χωματερή 60 εκατομμύρια Ευρώ, επενδύοντας σ’ ένα πρόγραμμα  που φλερτάρει με τους άσσους στην τηλεθέαση όλο και πιο στενά . Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που πλασάρονται ως ειδικοί στην τηλεόραση , αλλά το μόνο που ξέρουν είναι το χρώμα του τηλεκοντρόλ. Δεν αναφέρομαι στους καλοθελητές που αλλοίωναν για δικό τους συμφέρον , πληροφορίες και στοιχεία.

Αναφέρομαι και σ’ εκείνους που την ίδια στιγμή που ερχόντουσαν σε μένα για να μου “χτυπήσουν την πλάτη” και να μου θυμίσουν “ πόσο μεγάλος είμαι”, την ίδια στιγμή πήγαιναν στα στελέχη του καναλάρχη και με συκοφαντούσαν με χυδαίους τρόπους , με την ελπίδα μιας συντήρησής τους με οποιοδήποτε αντάλλαγμα. Αυτοί οι “ μικροί” ή η “μεγαλύτεροι “ που ευεργετήθηκαν από τις αποφάσεις του “Άθλιου Μένιου “ είναι αυτοί που εξαφανίστηκαν από δίπλα μου, για να προσαρτηθούν σ’ ένα σύστημα ανθρώπων και εκπομπών που εκείνοι πρώτοι εξευτέλιζαν στο δικό μου γραφείο …

Θέλω να ξέρουν ότι πάντα ήξερα για εκείνους ,ακόμη και την εποχή που εξασφάλιζα τους μισθούς τους , ακόμη και την εποχή  που εξασφάλιζα τα άνετα γραφεία τους, ακόμη και την εποχή που με διαβεβαίωναν για την ανεπάρκεια των στελεχών του «καναλάρχη» ,  ότι με περιέφεραν σαν τον “Άθλιο Μένιο”. Εκείνος λοιπόν ο “Άθλιος Μένιος “ ιδρυματοποιήθηκε , μέσα στο κανάλι, όπου έφτασα και να κοιμάμαι για να τηρηθούν οι συμφωνίες και να δημιουργηθούν εγκαταστάσεις και συνθήκες παραγωγής τέτοιες που να εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες του προσωπικού. Η γιγαντιαία εκείνη προσπάθεια στην οποία συνετέλεσαν πολλοί από τους χαμηλά αμειβόμενους εργαζόμενους ( καθαρίστριες , τεχνικούς, μακιγιέρ, κομμώτριες , ρεπόρτερς και διοικητικούς) , εργαζομένους των 600 και των 800 Ευρώ , προέκυψε το Έψιλον με μέσο όρο τηλεθέασης 8 % .Αυτό το 8 % , κατάφεραν να συντρίψουν με τις αποφάσεις τους τα υπερεκτιμημένα στελέχη του φερόμενου ως ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος επένδυσε 60 εκατομμύρια  σ’ ένα πρόγραμμα που βρίσκεται στον “πάτο” της τηλεθέασης , που σημαίνει δηλαδή ότι ο κόσμος γύρισε την “πλάτη “ και έφυγε … πολύ νωρίς.

Οι εξελίξεις πάντα κρύβουν εκπλήξεις και πάντα υπάρχει και η πίσω πλευρά του βουνού.  Σε πολύ γρήγορο απολογισμό, κατάλαβα ότι οι πιο αληθινοί άνθρωποι είναι εκείνοι που συγκρούονται “πρόσωπο με πρόσωπο” , είναι εκείνοι που πολλές φορές παρακάμπτουμε και που πολλές φορές πληγώνουμε , αλλά θα είναι εκείνοι που τη στιγμή της φαινομενικής απόρριψης, στάθηκαν και στέκονται δίπλα μου.

Σέβομαι απόλυτα την ανάγκη των ανθρώπων για εργασία. Θέσεις εργασίας ,άλλωστε, προσέφερα και από τη θέση του γενικού διευθυντή του Έψιλον . Σεβάστηκα απόλυτα τη νέα ιδιοκτησία , παραδίδοντας στον κύριο Ed Hall που ανέλαβε μετά από μένα την γενική διεύθυνση , όλα τα στοιχεία εκείνα που έπρεπε να διαθέτει έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα λειτουργικό θέμα στη μεταβατική φάση του καναλιού, και έλαβα τις διαβεβαιώσεις εκείνες  ότι η αλλαγή ιδιοκτησίας δεν θα άφηνε άνεργους διοικητικούς, τεχνικούς και δημοσιογράφους που όλοι μαζί είχαν συντελέσει στο να φτάσει το κανάλι ν΄ αγοραστεί για πολλά εκατομμύρια Ευρώ.

Προς το παρόν κρατώ το γεγονός ότι όσοι με συκοφαντούν άγρια και όσοι ξεσκονίζουν προσωρινά τις σόλες από τα παπούτσια των “ισχυρών “ του επιχειρηματία , είναι εκείνοι που ευεργετήθηκαν οικονομικά με τις δικές μου αποφάσεις και υπογραφές.Αυτές ήταν οι προθέσεις λοιπόν του “ Άθλιου Μένιου” , του ανθρώπου με τον οποίο συναλλάχτηκαν παρουσιαστές “πρώτης γραμμής” , καλλιτέχνες , δημοσιογράφοι , τεχνικοί. Στο γραφείο του “Άθλιου Μένιου” κλείστηκαν συμφωνίες χιλιάδων ευρώ , συμφωνίες που τηρήθηκαν από πλευράς μου μέχρι το τελευταίο Ευρώ.

Τώρα, για τις μικροπρεπείς ικανοποιήσεις κάποιων που αγαπούν τα φανταστικά και κακοήθη σενάρια, είναι πάντα θλιβερές, αλλά αναμενόμενες ,και όπως όλες τις άλλες φορές στο παρελθόν, παταγωδώς διαψευσμένες. Έχουμε ακόμη πολλά να πούμε και θα τα πούμε όλα,σιγά σιγά όμως, θέλω να έχετε υπομονή…

Μένιος

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Διακρινω μια προτιμηση προς το ατομο αυτο απο μερους σας με συνεχεις ανακοινωσεις φροντιζωντας να τον παρουσιασετε σαν αψογο επαγγελματια την στιγμη που ολοι οι αλλοι εχουν βγαλει στοιχεια για το βρωμικο παρελθον του το εξισου βρωμικο παρον του και το ανυπαρκτο μελλον του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή βαρέθηκα να το διαβάσω μπορεί κάποιος να γράψει μια περίληψη. Ποιους κατονομάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε την κάθε είδηση τηλεοπτικού κυρίως περιεχομένου. Υπάρχει και ζουμί και θέμα... Η ανάρτηση έχει διαβαστεί από χιλιάδες ανθρώπους αυτή τη στιγμή και μέσα από το Tvnea.com , άρα ενδιαφέρει τον τηλεθεατή.
    Όλα κρίνονται από το τηλεοπτικό κοινό αλλά και το αναγνωστικό.
    Εγώ χωρίς αποδείξεις δεν θα κρίνω, δεν το έκανα ποτέ. Εύκολα γράφουμε σχόλια και ειδικά στο twitter. Προσοχή όμως γιατί οι νόμοι έχουν αλλάξει και πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να την πατήσει άσχημα αν αυτά που λέει τα λέει έτσι ή κάνει εικασίες...

    Υπάρχει ένας άνθρωπος που γράφει εδώ στο Tvnea σχόλια κατά του κυρίου Φουρθιώτη. Επίσης αναφέρει συνέχεια το ονοματεπώνυμο μου. Η διαγραφή στο σχόλιο σου φίλε μου είναι για να σε προστατέψω και μόνο, καθώς γράφεις ανυπόστατα πράγματα. αν θέλεις μπορείς να με βρεις τα social media ή να με βρεις μέσα στο e-mail του site TVnea, για να τα πούμε αναλυτικά.
    Καλό βράδυ σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ δεν συμφωνούσα με το είδος των εκπομπών του, οφείλω να παραδεχτώ ότι έχει απόλυτο δίκιο σε όσα λέει για το κανάλι συνολικά. Αυτή είναι και η γνώμη πολλών που αναρωτηθήκαμε γιατί να φύγει από το κανάλι η Πάνια, η Γερμανού και γενικά άτομα που είχαν χτίσει ζώνες με υψηλή τηλεθέαση και πρωτιές. Ακόμα και τα Αποκαλυπτικά που αγαπούσαμε να μισούμε, ήταν ένα ραντεβού με τον τηλεθεατή... Κακά τα ψέματα, μπορεί να διαφωνούσαμε με τον τρόπο που πλασάρονταν πολλά θέματα, με διάφορα που ακούγονταν αλλά η εκπομπή έβγαζε θέματα που συζητιόντουσαν για μέρες... Τώρα ποιός θέλει να συντονιστεί με τα Παιδιά από σπίτι για τον ίδιο λόγο;

    Για την τηλεθέαση κλπ, επίσης έχει απόλυτο δίκιο. Το κανάλι έκανε νούμερα, είχε πάρει θέση στις προτιμήσεις μας και ξαφνικά κάνει νούμερα κρατικής τηλεόρασης τη στιγμή που έχουν επενδυθεί εκατομμύρια. Βέβαια μια αλήθεια είναι ότι το νυν Οπεν έχει καλύτερο πρόγραμμα από το παλιό Εψιλον, αλλά όχι εμπορικό. Δύσκολο να ανέβει με τα τρέχοντα προγράμματα. Ότι τι; Ξαφνικά θα αρχίσουμε να βλέπουμε φανατικά τις σειρές του ενώ δεν έχουμε δει την αρχή;

    Κατά τ' άλλα, εγώ προσωπικά θα ήθελα να επιστρέψει ο Μένιος με μια αποκαλυπτική εκπομπή. Αλλά όχι με το μισό μέρος γεμάτο κρέμες και σόμπες. Θέλουμε να δούμε ένα μεσημεριανό που να μας δώσει πληροφορία. Ας περιορίσουν τα εμπορικά λίγο πριν ή λίγο μετά στις διαφημίσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που είχαν πέσει φέτος τα νούμερα των Αποκαλυπτικών. Είχε πολλά εμπορικά που έκοβαν τη ροή. Αυτό μόνο να ρυθμίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε τί ακριβώς έχει δίκιο ρε παιδιά; Είχε η εκπομπή του "εκατομμύρια τηλεθεατές"; Ξεχνάτε μήπως ότι είναι σε αντιδικίες με τους παρουσιαστές που λέει ότι τόσο εκτιμάει; Ξεχνάτε ότι υπήρχαν καταγγελίες για απλήρωτους τεχνικούς και προσωπικό; Αν είχε κερδοφορία 45 εκατομμύρια το χρόνο το κανάλι γιατί δεν κάνανε καμια επένδυση της προκοπής που η ποιότητα και εικόνα όλων ανεξαιρέτων των εκπομπών ήταν κάκιστη; Έκανε νούμερα σε καμια ζώνη υψηλής τηλεθέασης ή μόνο τις νεκρές ώρες του ΣΚ πήγαινε καλά; Κάνει τώρα το Open τηλεθέαση 4%; Ή μήπως ξεχνάτε με ποιον τρόπο χρησιμοποιούσε την εκπομπή του σε αντιπάθειες ή θέματα που είχε κατά καιρούς με άλλους; Είναι ο Φουρθιώτης άνθρωπος για να παρουσιάζει εκπομπή; Που δεν μπορεί να σταυρώσει πρόταση χωρίς να κάνει λάθος;

    Και στο κάτω κάτω μόνος του αυτοεξεφτελίζεται και τραβάει την κατάσταση από τα μαλλιά. Το Ε άλλαξε ιδιοκτησία και θέλανε να πλασάρουν ένα διαφορετικό προφίλ από του Ε, γι αυτό κάνανε όλες αυτές τις αλλαγές. Έπρεπε δηλαδη να τον ρωτήσουν για το πρόγραμμα πάλι; Από το 0 ξαναξεκίνησε το κανάλι, ο Σαββίδης ποτέ δεν είπε ότι θα το κρατήσει ως έχει το Ε! Ασφαλή συμπεράσματα πάντως δεν μπορούν να βγουν από το πρώτο τρίμηνο μιας τόσο μεγάλης επένδυσης και αλλαγής. Αν μη τι άλλο το κανάλι πλέον έχει πολύ βελτιωμένη εικόνα και ποιότητα σε σχέση με πριν. Και προφανώς πλέον δεν ταιριάζει με την αισθητική του καναλιού ο Φουρθιώτης όπως δεν ταιριάζουν και άλλοι σε άλλα κανάλια!! Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Για τον κόπο του και τα κατορθώματά του πληρώθηκε και επιβραβεύτηκε και καλά έκανε. Πάμε παρακάτω όμως, δεν θα μείνει για πάντα εκεί απλά επειδή δούλευε πολλές ώρες όταν ήταν διευθυντής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μένιος έκανε σχετικά καλή δουλίτσα με το Έψιλον και είχε μέτρια νούμερα και πολύ πεσμένα το κανάλι της καθημερινές με εξαίρεση την Τατιάνα που είχε τα ποιο ψηλά άντε και την Καινούργιου μετά ενώ στο Σ/Κ σχεδόν ταβάνι χτυπούσαν με Πάνια,Μένιο,Μαυραγάννη.
    Εγώ θεωρώ ότι τα Αποκαλυπτικά τραβούσαν περισσότερο με το πάνελ του,με αυτήν την σκαλέτα που είχε και παρά από τον ίδιο τον Μένιο.
    Ούτε μισητός,ούτε αγαπητός είναι.Τι έγινε και τι δεν έγινε με τον ίδιο και το κανάλι δεν μας πέφτει λόγος.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συμβολαιο μεχρι το 2025 αστεια πραγματα μια ζωη μενιο επρεπε να παιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !